If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да са живи и здрави! За леля им не съм сигурен. От вчера досега съм без връзка, уж от бурята, но нещо ме съмнява лелята. Да я вземат градушката и торназдото таз кака, дето е и леля. Здраве да е!
П.п. Чичето май го отнесе годечкото торнадо.
Начи ..., на 4i40 само мисъл кат хуманитарна помощ, а не теб - аз, цяла, целеничка - по килоти. Това някаква странна пенсионерска еротика, явно.
Наздраве!
Тва щот и платоничната любофф с мен е опасна, а на Дъртото и без килоти да му се явиш, все тая....
Това е стабилна конструкция. Не е какината колибка. Нема може се възрадваш, за което се извинявам. В замяна може да проведеш наводняване на колибката по западногермански образец. И навий крачолите на килотите, да се не намокрят. Наздраве, Дрънкилотке!
Начи ..., на 4i40 само мисъл кат хуманитарна помощ, а не теб - аз, цяла, целеничка - по килоти. Това някаква странна пенсионерска еротика, явно.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Стои си на мястото, само отворите отгоре и отзад са станали по-големи и вратата отпред я няма.....( Тарантулови неволи ...)
пп Пия си бирата и си мисля, че е петък....Ич не ми се работи....
Наздраве !
Пий си бирата и си гледай космите по пръстите на краката. Вратата на главата ти лопа, ама не я притваряй. Нека влезе некоя мисъл оттам. Кака ше ти прати като хуманитарна помощ. Акъл да е, па дори и малце да било!
Как е продухваемата конструкция? Държи ли се още или бурята я отнесе?
Наздраве, Мрънкало!
Това е стабилна конструкция. Не е какината колибка. Нема може се възрадваш, за което се извинявам. В замяна може да проведеш наводняване на колибката по западногермански образец. И навий крачолите на килотите, да се не намокрят. Наздраве, Дрънкилотке!
Аз да не съм паднал.... джентлемен. За разлика от падналите жени, си лягам в хамака сам, защото двама нема да издържи. Докато падналите дами така подработват будалите. Когато скъсат хамака или тях ги скъсват, или те съдират кесията на будалите. Според шанса. Здраве да е и приемлив шанс!
П.п. Днес не задремах, що ни тресна яка буря. Та пак ми се припи.
Как е продухваемата конструкция? Държи ли се още или бурята я отнесе?
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Можеше да паднеш под масата. Тогава хептен за смях щеше да станеш. Пенция.
Наздраве!
Аз да не съм паднал.... джентлемен. За разлика от падналите жени, си лягам в хамака сам, защото двама нема да издържи. Докато падналите дами така подработват будалите. Когато скъсат хамака или тях ги скъсват, или те съдират кесията на будалите. Според шанса. Здраве да е и приемлив шанс!
П.п. Днес не задремах, що ни тресна яка буря. Та пак ми се припи.
И не само те. Ракийката разхлажда до време. После сгрява. Днес задремах на масата. После се преместих в хамака, въпреки критиките. Трябва да обявим жегите за природно и обществено бедствие. Подобно на какинщината. Наздраве, Дрънбеда!
Можеше да паднеш под масата. Тогава хептен за смях щеше да станеш. Пенция.
Наздраве!
Мечо
Коментар