Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тва щот и платоничната любофф с мен е опасна, а на Дъртото и без килоти да му се явиш, все тая....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Начи ..., на 4i40 само мисъл кат хуманитарна помощ, а не теб - аз, цяла, целеничка - по килоти. Това някаква странна пенсионерска еротика, явно.
Наздраве!
Тва щот и платоничната любофф с мен е опасна, а на Дъртото и без килоти да му се явиш, все тая....
Наздраве !Last edited by 4i40; 19.07.2021, 21:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това е стабилна конструкция. Не е какината колибка. Нема може се възрадваш, за което се извинявам. В замяна може да проведеш наводняване на колибката по западногермански образец. И навий крачолите на килотите, да се не намокрят. Наздраве, Дрънкилотке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Стои си на мястото, само отворите отгоре и отзад са станали по-големи и вратата отпред я няма.....( Тарантулови неволи ...)
пп Пия си бирата и си мисля, че е петък....Ич не ми се работи....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Как е продухваемата конструкция? Държи ли се още или бурята я отнесе?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Добро утро !
Стои си на мястото, само отворите отгоре и отзад са станали по-големи и вратата отпред я няма.....( Тарантулови неволи ...)
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Как е продухваемата конструкция? Държи ли се още или бурята я отнесе?
Наздраве, Мрънкало!
Наздраве !
Коментар
-
Аз да не съм паднал.... джентлемен. За разлика от падналите жени, си лягам в хамака сам, защото двама нема да издържи. Докато падналите дами така подработват будалите. Когато скъсат хамака или тях ги скъсват, или те съдират кесията на будалите. Според шанса. Здраве да е и приемлив шанс!
П.п. Днес не задремах, що ни тресна яка буря. Та пак ми се припи.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Можеше да паднеш под масата. Тогава хептен за смях щеше да станеш. Пенция.
Наздраве!
П.п. Днес не задремах, що ни тресна яка буря. Та пак ми се припи.
Коментар
-
И не само те. Ракийката разхлажда до време. После сгрява. Днес задремах на масата. После се преместих в хамака, въпреки критиките. Трябва да обявим жегите за природно и обществено бедствие. Подобно на какинщината. Наздраве, Дрънбеда!
Мечо
Коментар
-
Яко са те цапардосали Горещниците у главата.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Ка-ка-ка-нибал-ка-ка-ка е! Нема съмнение. Затуй те бутам напред, щото си по-сочен, макар и дрът. Язека съм само кожа, кости и жили. Нека й доставим това доволство, нещо прошарено да хапне - беконче, плешка, врат мазен, мммм, дори сало от коремчето да има. Що в оня див и беден край рядко блажят. А ти си блажен. И оребрен с мазничко между ребрата. Празник ще е за ней да се завъртиш... на шиша и току до огъна. А ти не се огъвай. Изпружен стой с лимонче в уста.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар