IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Вчера успешно проведох първоаприлски заблуждаващ маньовър и пратих нашта кака ме дебне по чукарите, докато аз се наслаждавах на по ниските райони на Габитатъ. Та си счупила нокътъ. Другите изрезла. голем кеф. Черпа по тоя случай.

Къв лъжлив миньовър, кви пет лефа!? Вчера бях разкарала всички дразнители от пещерата и се бях отдала на доволно мързелуване. С топ не можеше ме изкара да те гоня из храсталаците, през които си се промъквал кат мишок.
    Наздраве!

П.П. Подигравката за маникюра солена ще ти излезе.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Добро утро на всички! Вчера, понеже на последната кукла на големия лебед дадоха име на китка, отбелезахме Цветница и не съм се подвизавал тук. Днес имам огромното удоволствие да почерпя с кой каквото му душа сака- кеф виски, кеф рикийка, кеф ром (не цигане, алоу), мерло, траминер, естествено и бира. Може ивсичко - аз ше чиста и мета довечера, ако некой артиса, че го завием! Ай наздраве!
      Наздраве! Здравето е най-важното, за другото трябва да се погрижат родителите Аз едно джеймисънче с шам фъстък, ако може
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз понеже, щот съм културна и добре възпитана не използвах точния израз. Ако действително си наполовина от хабитата, ще се усетиш.
        Наздраве!
        Ако и да съм половин габровец /бул. "Априлов" - мисля, че е все още в Габрово/ - може да съм пропуснал някои патриархални привички... Но, понеже съм експериментатор - пробвах да вървя с чаршаф на лицето и се спънах - ще се пребия! За това се иска много тренировки, а вероятно и заложби нямам... ))

Коментар

Добро утро на всички! Вчера, понеже на последната кукла на големия лебед дадоха име на китка, отбелезахме Цветница и не съм се подвизавал тук. Днес имам огромното удоволствие да почерпя с кой каквото му душа сака- кеф виски, кеф рикийка, кеф ром (не цигане, алоу), мерло, траминер, естествено и бира. Може ивсичко - аз ше чиста и мета довечера, ако некой артиса, че го завием! Ай наздраве!
          Ще пия едно голямо виски за здравето на цветето ти и едно малко за твое! И веднага може да ме завиваш. Наздраве !

Коментар

Днес го давай по-яваш, щот в момента преживявам катарзис. Троен при това - счупих си единият нокът и се наложи да изрежа всичките; снощи съм забравила да прибера капките си за очи в хладилника и сега не знам стават ли или не; не мога да поръчам етиките за меда, щото антивирусната ми програма блокира сайта, от които ги поръчвам.
            Явно днес преди да стана съм била с лице към чаршафа и твърде вероятно е да съм стъпила на пода с левия, а не с десният крак.
            Наздраве!
            Вчера успешно проведох първоаприлски заблуждаващ маньовър и пратих нашта кака ме дебне по чукарите, докато аз се наслаждавах на по ниските райони на Габитатъ. Та си счупила нокътъ. Другите изрезла. голем кеф. Черпа по тоя случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Дори в пожеланията си - голям скъперник го даваш! Защо пък една круша да ми падне..., ако може да са две?

...пък и защо да ми "пада"? Хората ги поднасят с подходяща подкрепа /поставка.../, а французите, които толкова мразиш, казват на тази подкрепа /например за круши/: soutien... Практични хора! На подкрепата, макар и за круши - дават име! Че то, какво друго има необходимост от подкрепа - че нещо не се сещам? Всичко друго може спокойно да си се носи /да плува/ в публичното пространство - за да пълни очите на околните...
              Родата ми идва от с. Малко Габрово, Ксантийско, а пък аз съм зодия Малко говедо, така че смятай я половин круша, дори третинка.
              Що пък да мразя французите, хеле пък французойките. Навремето даже напъвах да уча френски, но ме вкараха в правилния англо-сакски път. Наздраве за есперанто!

Коментар

Да ти е жива и здрава куклата с име на цвете!
                Наздраве!

П.П. Аз ако артисам, не ща да ме завиваш. Събуди ме, че да продължа с пиенето.
                Мечо

Коментар

Емииии, то е лесно: трябвало е да се досетиш, когато ставаш - да махнеш чаршафа от лицето си, за да видиш с кой крак стъпваш...
                  Аз понеже, щот съм културна и добре възпитана не използвах точния израз. Ако действително си наполовина от хабитата, ще се усетиш.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро на всички! Вчера, понеже на последната кукла на големия лебед дадоха име на китка, отбелезахме Цветница и не съм се подвизавал тук. Днес имам огромното удоволствие да почерпя с кой каквото му душа сака- кеф виски, кеф рикийка, кеф ром (не цигане, алоу), мерло, траминер, естествено и бира. Може ивсичко - аз ше чиста и мета довечера, ако некой артиса, че го завием! Ай наздраве!
                    И това ще мине ...

Коментар

Днес го давай по-яваш, щот в момента преживявам катарзис. Троен при това - счупих си единият нокът и се наложи да изрежа всичките; снощи съм забравила да прибера капките си за очи в хладилника и сега не знам стават ли или не; не мога да поръчам етиките за меда, щото антивирусната ми програма блокира сайта, от които ги поръчвам.
                      Явно днес преди да стана съм била с лице към чаршафа и твърде вероятно е да съм стъпила на пода с левия, а не с десният крак.
                      Наздраве!

Емииии, то е лесно: трябвало е да се досетиш, когато ставаш - да махнеш чаршафа от лицето си, за да видиш с кой крак стъпваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

За теб сочните, за мен крехките. И внимавай некоя сочна круша не ти падне на главата и подобно Нютъна изобретиш всеобщото привличане на жените към мъжете.

Дори в пожеланията си - голям скъперник го даваш! Защо пък една круша да ми падне..., ако може да са две?

...пък и защо да ми "пада"? Хората ги поднасят с подходяща подкрепа /поставка.../, а французите, които толкова мразиш, казват на тази подкрепа /например за круши/: soutien... Практични хора! На подкрепата, макар и за круши - дават име! Че то, какво друго има необходимост от подкрепа - че нещо не се сещам? Всичко друго може спокойно да си се носи /да плува/ в публичното пространство - за да пълни очите на околните...

Коментар

Акъла да ти се вземе с некое нагло изявление хич не е трудно. Веднага почваш чистиш и смазваш карабината. Спокойно нерви и дишай дълбоко. 1 апрелий свърши, не се налага вече да черпиш.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

В голяма грешка си!

Младите /после/ НЕ стават гъсталаци!

Младите /после/ - стават по-млади, по-хубави и не на последно място - по-сочни! .

За теб сочните, за мен крехките. И внимавай некоя сочна круша не ти падне на главата и подобно Нютъна изобретиш всеобщото привличане на жените към мъжете.

Коментар

Младите момичета може и да са цветя, ама после стават шубраци-гъсталаци къде се луташ какво точно искат и дали е баш така както го искат. Наздраве за обратите в женските желания и нежелания!

В голяма грешка си!

Младите /после/ НЕ стават гъсталаци!

Младите /после/ - стават по-млади, по-хубави и не на последно място - по-сочни! .

Коментар

Честит празник на всички именици, но също и на всички дами във форума!

Дамите са си цветята, призвани да ни радват в живота!

п.п. Дамите-цветя - не винаги ни радват, но дори и само от време на време - достатъчно е..., все пак не трябва да губим борбеността си и да се отвличаме и превъзнасяме постоянно по цветните аромати..., "цветята" си дават сметка, че мъжете трябва да посрещаме и се справяме с трудностите - ето и затова ни мотивират с често нетрадиционното си и непредсказуемо поведение...

п.п.п. Не напразно някой бе казал: "Непостоянство, твоето име е цвете!"..., пардон - май последното не беше цвете, а - жена... То е все едно!
                                Младите момичета може и да са цветя, ама после стават шубраци-гъсталаци къде се луташ какво точно искат и дали е баш така както го искат. Наздраве за обратите в женските желания и нежелания!

Коментар

Working...
                                X