IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

С вода мога само да си търкалям камъните по уретера.
    вчера ходих на ехо и пак ми казаха,че имам два броя- 7 и 12 мм.

преди 18 месеца разбих всичко с лазер,баси каменоломната съм...

имам и задръжка на урина,май пак ще има интервенция

за хвалбата,след 20.04 ще кажа.
    Във виното се крие мъдрост, в бирата - сила, във водата - бактерии.
    Наздраве!

П.П. Ако обещаеш, че да пиеш едни билки - ще ти изпратя. Защото съм ги брала и компанията на усойници и пепелянки, та си ми много скъпи на сърцето.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Вода. А нещо с хвалбата?
      С вода мога само да си търкалям камъните по уретера.
      вчера ходих на ехо и пак ми казаха,че имам два броя- 7 и 12 мм.

преди 18 месеца разбих всичко с лазер,баси каменоломната съм...

имам и задръжка на урина,май пак ще има интервенция

за хвалбата,след 20.04 ще кажа.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Що им пусна кръвчицата бре мързел.....?

Аз домати ще садя, той още лозе реже......( да се разбира ще правя разсад..)

Наздравето сбира !
        Днес ги довърших. Не в преносния смисъл. Капят капка, две и спират. Не съм ги обезкървил. Наздраве за кривото дръфче на виното!

Коментар

Бонжур!

нещо студено за пийване да има???
          Ти не беше ли на Морген? Полиглот ткъв. Че конския го говориш, ясно. Ама че и флоралния покрай Кака си научил с това Божур, само защото шти става сватя, това вече си е насилие. Дори кончето не се е отнасяло така зверски с теб. Наздраве за нашенския език! Па бил той от Трънско.

Коментар

Бонжур!

Вода. А нещо с хвалбата?

Коментар

• Бонжур!

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Добре й го каза. Историчарите са мечтатели. Все им се струва, че миналото не е толкова шиб....учено.
                Режа асмите. Бая закъснял, че сълзят обилно.
                Добро утро !

Що им пусна кръвчицата бре мързел.....?

Аз домати ще садя, той още лозе реже......( да се разбира ще правя разсад..)

Наздравето сбира !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Баш добре. Нали се сещаш, че догодина няма да забравя да ти честитя професионални празник на 01.04и да те приканя да почерпиш, фантазьор такъф.
                  Наздраве!
                  Тържествено обещавам всеки 1 април да черпавам. Дори още сега почвам на патерица - 00, 00, 00, 00....

Коментар

• Click image for larger version

Name:	bira.jpg
Views:	1
Size:	29.5 КБ
ID:	3320251 Вече време за бира и мечти .. Наздраве!

Коментар

Добре й го каза. Историчарите са мечтатели. Все им се струва, че миналото не е толкова шиб....учено.
                      Баш добре. Нали се сещаш, че догодина няма да забравя да ти честитя професионални празник на 01.04и да те приканя да почерпиш, фантазьор такъф.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

па то професионалните историчари са си наполовина хипофантасти Не случайно се бъзика, че професионалният празник на историците е 01.04 (особено на македонските). Наздраве и от мен - у Габрово имате ли някоя известна местна напитка? Че аз освен с българския Манчестър, рязането на ошаките на котките, да не излиза топлото от вкъщи и краченето с широки крачки, ако си с нови обувки, че да се хабят по-малко, за друго се не сещам. А и за карабините, ама това покрай теб
                        Тцъ, пием всичко и най-вече не повръщаме - да се не хаби материала.
                        Наздраве!

П.П. Предците са били диваци от класа. Девренджийският статут им е дал доста свободи, па и доста свободни пари. Когато чаталът не ти е опрян на врата, може да се оглеждаш наоколо, да даваш дарения за училища и църкви, а след Освобождението - да направиш градчето си Манчестър на Балканите.
                        Мечо

Коментар

па то професионалните историчари са си наполовина хипофантасти Не случайно се бъзика, че професионалният празник на историците е 01.04 (особено на македонските). Наздраве и от мен - у Габрово имате ли някоя известна местна напитка? Че аз освен с българския Манчестър, рязането на ошаките на котките, да не излиза топлото от вкъщи и краченето с широки крачки, ако си с нови обувки, че да се хабят по-малко, за друго се не сещам. А и за карабините, ама това покрай теб

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С тая ти богата фантазия и бурно въображение трябва да си станал писател, а не историк. Сам си избягал от късмета си.
                            Наздраве!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз тоя тунел за Кака го рисувах си тресне главутъ кога ме гони със суджука (не да ми го даде, а да си го върне), ама друг невинен паднал жертва на нейната стиснатост. Ще трябва она го обезщети. Със суджук и гузна усмивка. Наздраве за овъзмездяването!

​​​​​
                              С тая ти богата фантазия и бурно въображение трябва да си станал писател, а не историк. Сам си избягал от късмета си.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Досега си мислех, че лафовете на tnm за керванджийските изпълнения по теснините на Балкана са били само отминала гордост и забравен занаят, а то какво се оказа

Вече почвам да гледам сериозно и на заканите за пушкалата, поради което слагам по един коняк от ранни зори и си посипвам главата с пепел, ако съм рекъл нещо напреко Наздраве
                                Аз тоя тунел за Кака го рисувах си тресне главутъ кога ме гони със суджука (не да ми го даде, а да си го върне), ама друг невинен паднал жертва на нейната стиснатост. Ще трябва она го обезщети. Със суджук и гузна усмивка. Наздраве за овъзмездяването!

​​​​​

Коментар

Working...
                                X