If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Хапнахте, пийнахте, Тянка шъ прави даже баница а Лелчето се върнала от Рим ...( пишат по вестниците, че 200 човека са закъсали на летището и ще трябва да пращаме помощи... )...Всички сте супер...даже Тарантул с вълчия си апетит и той доволен....
Така и така сте се разтекли около компа и всите други комуникационни устройства, та малко да се похилите с нескрито злорадство ( хеле оня с чинелите .....) за моя сметка....
Става неписано правило - кога е празник - или съм болен, или на работа ( недоволен )....
Мии, не бях на работа...
Дали от сладолед или от нещо друго, но като ме тресна едно хранително натравяне, само дето не хвърлих топа....За 2 часа от леко втрисане мина през 24 часово тресене с температура и всите стомашни натуралии....Коремът ми щеше да гръмне...Добре, че имахме 2 вида антибиотик и Депосулфамид.
Всичко накуп през 6 часа и се спасих....
Днес хапнах от заешкото, че само една надежда имам за агнешко - Тянка с кайсиевата ракия да прати и една мръвка....
Да сте живи и здрави !
Наздраве !
И аз мога да кажа осрах се, но ти го казваш много по-добре
Добро утро !
Хапнахте, пийнахте, Тянка шъ прави даже баница а Лелчето се върнала от Рим ...( пишат по вестниците, че 200 човека са закъсали на летището и ще трябва да пращаме помощи... )...Всички сте супер...даже Тарантул с вълчия си апетит и той доволен....
Така и така сте се разтекли около компа и всите други комуникационни устройства, та малко да се похилите с нескрито злорадство ( хеле оня с чинелите .....) за моя сметка....
Става неписано правило - кога е празник - или съм болен, или на работа ( недоволен )....
Мии, не бях на работа...
Дали от сладолед или от нещо друго, но като ме тресна едно хранително натравяне, само дето не хвърлих топа....За 2 часа от леко втрисане мина през 24 часово тресене с температура и всите стомашни натуралии....Коремът ми щеше да гръмне...Добре, че имахме 2 вида антибиотик и Депосулфамид.
Днес хапнах от заешкото, че само една надежда имам за агнешко - Тянка с кайсиевата ракия да прати и една мръвка....
Да сте живи и здрави !
Наздраве !
Дръж се чичо.!!! То не си е за смях, и аз изкарах на крак едно такова подобно, но го карах без сериозни илачи. На диета и обезводняване )) (при мен май дойде при опит, да опитам вкуса на листа от глухарче, но не е сигурно, че беше това) ))) Дръж се, щото кой после ще следи троянските хартии, че и да се оправя с тях,?! (шегувам се) Иначе се чува, че им се котирала стоката, но все още не ща и да ги помириша ))
Жив и здрав!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Добро утро !
Мии, не бях на работа...
Харесаха го, разбира се. Смеят ли не го харесат. Нали догодина някой пак трябва да приготви ястията за празника.
Всъщност, на мен почти всички гозби ми се получават, защото аз съм наследила дарбата, която баба ми наричаше "вкусът на ръцете".
Наздраве!
Горките! Какво ли дърво са дъфкали. Ама къде да ходат? И смеат ли отидат при съседката на празнична трапеза? Да поздравим Кака, че се въртяла два дена около печката с готварска книга в ръка. Не че имало резултат.
Понеже , гледам че четеш темата с гънките. Я да взема да те питам в тая тема за наслада. Харесаха ли агнешкото с пресните подправки и дроб сърмата.
Харесаха го, разбира се. Смеят ли не го харесат. Нали догодина някой пак трябва да приготви ястията за празника.
Всъщност, на мен почти всички гозби ми се получават, защото аз съм наследила дарбата, която баба ми наричаше "вкусът на ръцете".
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве и от мен - жена и двама родители днес, та поемам половината почерпка. Парада не съм го гледал, но президента до момента няма грешен ход, с изключение на посещението на тирето вчера!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добро утро, клиентела на Кръчмата и честит ви празник!
Малко късно се фключвам, но имах неотложни ангажименти. Яде, пиене и прочие. А, забрайх гледането на парада. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се връща в младостта. Все още като види гвардейската рота, сърцето му излиза от синусов ритъм.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар