IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Понеже , гледам че четеш темата с гънките. Я да взема да те питам в тая тема за наслада. Харесаха ли агнешкото с пресните подправки и дроб сърмата.
    Харесаха го, разбира се. Смеят ли не го харесат. Нали догодина някой пак трябва да приготви ястията за празника.
    Всъщност, на мен почти всички гозби ми се получават, защото аз съм наследила дарбата, която баба ми наричаше "вкусът на ръцете".
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Глей го ся как се отваря...!?
      Наздраве!
      Понеже , гледам че четеш темата с гънките. Я да взема да те питам в тая тема за наслада. Харесаха ли агнешкото с пресните подправки и дроб сърмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Моето е на пещ - агне на фурна не е агне
        Глей го ся как се отваря...!?
        Наздраве!

Мечо

Коментар

• Добра вечер и на празнуващите!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Честит празник!

Ягне на фурна с червено вино.

Живи и здрави да сте!
            Моето е на пещ - агне на фурна не е агне
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честит празник!

Ягне на фурна с червено вино.

Живи и здрави да сте!

Коментар

• Наздраве и от мен - жена и двама родители днес, та поемам половината почерпка. Парада не съм го гледал, но президента до момента няма грешен ход, с изключение на посещението на тирето вчера!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро, клиентела на Кръчмата и честит ви празник!

Малко късно се фключвам, но имах неотложни ангажименти. Яде, пиене и прочие. А, забрайх гледането на парада. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се връща в младостта. Все още като види гвардейската рота, сърцето му излиза от синусов ритъм.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Честит празник!

https://m.youtube.com/watch?v=Jkf1mG0YYU4

Коментар

• Честит празник! Нека бъдете трижди благословени вие, семействата ви и вашите стопанства!

Коментар

• Честит празник на именяците и армейците! И да отправим благодарности към овчия род, който ни дарява със сочни агънца.
                        https://www.youtube.com/watch?v=iVHSedqQ7Rs

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добре, че не ям такова и отпада ангажимента с готвенето му .
                          Наздраве, tnm !
                          И аз не съм му фен, ама пусто ..., като са ма нарочили от родата да го приготвям, пък те да го ядат. Остави се! Обаче, твърдо им отказах да правя пита. Ще го преглъщат агнето с хляб от хлебопекарната.
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 06.05.2018, 21:09.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

На най-ленивата се полага да легне до печката и коги замирисува на изгорелко, се протегне и цъкне копчето. Цел ден ли го прави това ягне или два? Е, може си го запишеш в Златна книга на Тянка за кулинарните й подвизи и върхови постижения. Честито и наздраве!
                            В своя защита ще кажа, че освен агнето във фурната, съм сложила и карантиите на котлоня да се сварят. Утре ще правя дроб сърма.
                            Наздраве!

П.П. Забрайх да купя пресни подправки - магданози, джоджени, девисили. Нагласила съм за сутрината две клечки - да видим кой ще изтегли късата, па да запали колата и да си завлече ... таковата, до кооперативния пазар.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ракета. С това нема как да не полетиш.
                              С него и в космическа черна дупка можеш да попаднеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това много дебело
                                Дебело, ама сосно.

Коментар

Working...
                                X