Пиете, блъскате пилета, после пак пиете, абитуриенти, пак пиете, някои историческа тематика и пак пиене. А някой казваше, че малко се пие в тая държава 
Обаче ме върнахте към годините, вкоито бях абитуриент - интересни времена бяха, макар и доста бедни. Ех, да мога да се върна назад, но не мога - тогава за пръв път оставих възбудена жена в леглото, щото ме беше яд на нея, После съм го правил още 2 пъти - ама ха, ще ми отказват те, когато аз искам или ще ми правят мръсно, като им свалям приятелките
Весели истории - сега една от тези общо 3 моми е жена на близък приятел, та си трая за онзи момент - животът е много интересно нещо и макар аз да го виждам основно в черно-бяло, то той си има и отенъци.
Наздраве!

Обаче ме върнахте към годините, вкоито бях абитуриент - интересни времена бяха, макар и доста бедни. Ех, да мога да се върна назад, но не мога - тогава за пръв път оставих възбудена жена в леглото, щото ме беше яд на нея, После съм го правил още 2 пъти - ама ха, ще ми отказват те, когато аз искам или ще ми правят мръсно, като им свалям приятелките

Наздраве!
Коментар