IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Ми, може да зависи от партньора, може жената в момента да не е настроена, някак си...
    Това жените сте тънка и по-непредсказуема работа от нас, дебелокожите мъже. Мен ми дай само нещо с талия и да мърда под мен... и съм готоф.
    Пък може и коза да е
    Ми щом те влече. Може дори и да блее

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С душата , ако дойде
      О-о-о, ма кажи, че вече си го намерила, да не те жалим.

Коментар

Пак на среща с търсената душа?
        Или – в съня?
        С душата , ако дойде

Коментар

Dобро утро, Кръчма!
          Аз вече работя и нямам търпение да завали, а също и да стане часпреди полунощ
          Добро да е !
          Отрано го започнахме така,
          Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          za добро утро, и да върви по дъга )) (малко ретро)
          https://www.youtube.com/watch?v=fahr069-fzE
          та може и да завали, дъждът е готин
          и добре дошла!

Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Шегата там нерядко има и печални нюанси, а на мен ми изглеждаше, че книгата е брутална критика на наивния соц, Когато я прочетох за първи път, (май към 7ми клас), се чудех "как е възможно" ?!?!? да е минала през ситото, и как чрез шегобийски начин да е толкова критична. Фашизмът на президента желев, бледнее в сравнение
            Аз го чувствам, в авторите, като градивна сатира с цел подобряване на социализма.

По това време, 1924 – 27? ръководната роля на Партията и в литературата още е прохождала, даже е била спорна. Сталин тепърва е укрепвал властта (си).
            Last edited by П.Ф.Изеров; 06.06.2018, 14:35.

Коментар

Dобро утро, Кръчма!
              В езерцето ли работиш? Да не би шарани да ловиш. Или да примамваш щуките? Ако събереш раци, може да почерпиш тая вечер кръчмата. Айде, от мен в аванс.

Коментар

Е що пък да не идва?
                Ми, може да зависи от партньора, може жената в момента да не е настроена, някак си...
                Това жените сте тънка и по-непредсказуема работа от нас, дебелокожите мъже. Мен ми дай само нещо с талия и да мърда под мен... и съм готоф.
                Пък може и коза да е

Коментар

А мечтата му беше Рио де Жанейро...
                  С мулатките...
                  И всички са с бели панталони...
                  И в джоба му милиона...

Шапки долу!

За другите не толкова, но най-вече той е с бели панталони Нещо като "бялата лястовица", (в кавички) и с предизвестен край (щото не бяла риза, а бял панталон) Шегата там нерядко има и печални нюанси, а на мен ми изглеждаше, че книгата е брутална критика на наивния соц, Когато я прочетох за първи път, (май към 7ми клас), се чудех "как е възможно" ?!?!? да е минала през ситото, и как чрез шегобийски начин да е толкова критична. Фашизмът на президента желев, бледнее в сравнение
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Dобро утро, Кръчма!
                    Пак на среща с търсената душа?
                    Или – в съня?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                      Реверанс към честната и неподкупна съветска власт.
                      Няма как, най-малкото без това романът нямаше да бъде пуснат от цензурата.
                      Отгоре на това, мисля, че и самите автори по това време са били убедени в комунистическата идея, поне донякъде.

Коментар

Чувал съм, че чувството в такива преддъждовни моменти жените оприличават на очакването на оргазма, който все не идва...
                        ?
                        Е що пък да не идва?

Коментар

• Dобро утро, Кръчма!

Коментар

В неговият случай въпросът за еврейството е спорен, щото е подчертано изрично, че е съответния поданик но .."по бащина линия" и то няколко пъти се казва това А за разлика от други нации, при евреите рода се наследява от майката, не точно от бащата...Т.е. всичко е съмнително във възхитителната му личност, включително родословието Дори и катарзиса на финала започнал с " ледът се пука..." и сравнението с "граф монте кристо" сякаш е съмнителен и никой не иска да повярва, че великият комбинатор се е пречистил и е прегърнал неизбежното ))))
                            Така е Преци, но за майка му нищо не се споменава. Освен това руското еврейство си е културен феномен. Там са по-бедни и тормозени от другаде, поради което са по-гъвкави и находчиви. Именно такива качества притежава Великия мушмул, дето накрая все пак се остави румънските граничари да го оберат. Този финал обаче ми се стори крайно неубедителен. Реверанс към честната и неподкупна съветска власт. Та дори прозира малко нотка "власите се давят на края на Дунава", като с това авторите донякъде го отблъскват от еврейството. Вероятно са се побояли да не би и в остапщина да обвинят световното еврейство.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Добро утро !
                              Нещо ми е тежко на душата....

Шъ трещи ...
                              Чувал съм, че чувството в такива преддъждовни моменти жените оприличават на очакването на оргазма, който все не идва...
                              ?

Коментар

В неговият случай въпросът за еврейството е спорен, щото е подчертано изрично, че е съответния поданик но .."по бащина линия" и то няколко пъти се казва това А за разлика от други нации, при евреите рода се наследява от майката, не точно от бащата...Т.е. всичко е съмнително във възхитителната му личност, включително родословието Дори и катарзиса на финала започнал с " ледът се пука..." и сравнението с "граф монте кристо" сякаш е съмнителен и никой не иска да повярва, че великият комбинатор се е пречистил и е прегърнал неизбежното ))))
                                А мечтата му беше Рио де Жанейро...
                                С мулатките...
                                И всички са с бели панталони...
                                И в джоба му милиона...

Шапки долу!

Коментар

Working...
                                X