Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
С душата , ако дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеПак на среща с търсената душа?
Или – в съня?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеDобро утро, Кръчма!
Аз вече работя и нямам търпение да завали, а също и да стане часпреди полунощ
Отрано го започнахме така,
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеza добро утро, и да върви по дъга )) (малко ретро)
https://www.youtube.com/watch?v=fahr069-fzE
и добре дошла!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеШегата там нерядко има и печални нюанси, а на мен ми изглеждаше, че книгата е брутална критика на наивния соц, Когато я прочетох за първи път, (май към 7ми клас), се чудех "как е възможно" ?!?!? да е минала през ситото, и как чрез шегобийски начин да е толкова критична. Фашизмът на президента желев, бледнее в сравнение
По това време, 1924 – 27? ръководната роля на Партията и в литературата още е прохождала, даже е била спорна. Сталин тепърва е укрепвал властта (си).Last edited by П.Ф.Изеров; 06.06.2018, 14:35.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Е що пък да не идва?
Това жените сте тънка и по-непредсказуема работа от нас, дебелокожите мъже. Мен ми дай само нещо с талия и да мърда под мен... и съм готоф.
Пък може и коза да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
А мечтата му беше Рио де Жанейро...
С мулатките...
И всички са с бели панталони...
И в джоба му милиона...
Шапки долу!
Нещо като "бялата лястовица", (в кавички) и с предизвестен край (щото не бяла риза, а бял панталон)
Шегата там нерядко има и печални нюанси, а на мен ми изглеждаше, че книгата е брутална критика на наивния соц, Когато я прочетох за първи път, (май към 7ми клас), се чудех "как е възможно" ?!?!? да е минала през ситото, и как чрез шегобийски начин да е толкова критична. Фашизмът на президента желев, бледнее в сравнение
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Или – в съня?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеРеверанс към честната и неподкупна съветска власт.
Отгоре на това, мисля, че и самите автори по това време са били убедени в комунистическата идея, поне донякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Чувал съм, че чувството в такива преддъждовни моменти жените оприличават на очакването на оргазма, който все не идва...
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
В неговият случай въпросът за еврейството е спорен, щото е подчертано изрично, че е съответния поданик но .."по бащина линия" и то няколко пъти се казва това
А за разлика от други нации, при евреите рода се наследява от майката, не точно от бащата...Т.е. всичко е съмнително във възхитителната му личност, включително родословието
Дори и катарзиса на финала започнал с " ледът се пука..." и сравнението с "граф монте кристо" сякаш е съмнителен и никой не иска да повярва, че великият комбинатор се е пречистил и е прегърнал неизбежното
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Нещо ми е тежко на душата....
Шъ трещи ...
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
В неговият случай въпросът за еврейството е спорен, щото е подчертано изрично, че е съответния поданик но .."по бащина линия" и то няколко пъти се казва това
А за разлика от други нации, при евреите рода се наследява от майката, не точно от бащата...Т.е. всичко е съмнително във възхитителната му личност, включително родословието
Дори и катарзиса на финала започнал с " ледът се пука..." и сравнението с "граф монте кристо" сякаш е съмнителен и никой не иска да повярва, че великият комбинатор се е пречистил и е прегърнал неизбежното
))))
С мулатките...
И всички са с бели панталони...
И в джоба му милиона...
Шапки долу!
Коментар
Коментар