Начи в Бургас съм, едно, че хемил се покри, а друго, нощният им живот е кръгла нула, при това по калвин! Ужас! Крайно разочарован съм, а е петък.... наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Тва нащо пиене таз е вечер и като вица за вълка и заека дето тръгнали да оправят лисицата,ама заека зъзнел отвънка докато вълка вършел основната работа и накрая като се връщали заека се зарекъл повече да не ходи да оправя никого....
Казвам го понеже поздрава на Преци потъна като артиите на бфб-то:
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеsys zakysnenie нещо тематично, като за сезона
https://www.youtube.com/watch?v=9umYoMCGjEo
https://www.youtube.com/watch?v=cL7NBSXYvLo
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Зелената беше много добра в началото. Сега един водкаджия, който ги проверява, ме черпи с белоруската Дикая утка, която за цената си е съвсем прилична. Столичная още при Горбачов тръгна надолу. Но имаше една правителствена - Кристал, много издържана, без да е разхайтена като разни белуги, чиято цена не мога да си обясня.
Коментар
-
Въпрос за маса : Блондинки или брюнетки са участничките в следната история?
Три каки седнали в Дау – кафене. Обсъждали, коментирали това онова и решили да си гледат на кафе ей така, да минава времето, както се казва. Първата, след достатъчно по-тяхна преценка време, вдигнала своята обърната кафена чашка и след взиране що да види – пресечена възходяща линия. Втората, на свой ред повдигнала своята и – о, два върха, от които втория по-нисък. Дошъл момента и за третата – а там ново по-дълбоко дъно се оформяло...Last edited by Treidar; 09.06.2018, 00:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Белоруските всичките ги препоръчвам.Заводите им са още от царско време и за ниския ценови сегмент са супер! Тука имаше една дребна верига която ги превърташе през Германия преди да ги внесе в БГ...Ама от една година угасна и квото има в Березката това е.Белугата май е брандират западняци и оттам идва дебелата цена иначе не е нищо особено - спирт като спирт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеСега един водкаджия, който ги проверява, ме черпи с белоруската Дикая утка, която за цената си е съвсем прилична....Но имаше една правителствена - Кристал, много издържана, без да е разхайтена като разни белуги, чиято цена не мога да си обясня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКато пия водка много слабо замезвам.На хайверите не съм фен.За скъпите марки водка няма да говоря...В БГ се продава "Зеленая марка" и чат-пат си я купувам щото останалите масовки "Столичная" и ко.не са това което бяха навремето.
"Березка" не са лоша верига - напоследък влязоха и по моловете (поне тук в София ги засичам в Парадайс) - където има и ментета откъм руски произход,но то другояче не може и да бъде предвид санкции,мита и пр....
Коментар
-
sys zakysnenie нещо тематично, като за сезона
https://www.youtube.com/watch?v=9umYoMCGjEoНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Като пия водка много слабо замезвам.На хайверите не съм фен.За скъпите марки водка няма да говоря...В БГ се продава "Зеленая марка" и чат-пат си я купувам щото останалите масовки "Столичная" и ко.не са това което бяха навремето.
"Березка" не са лоша верига - напоследък влязоха и по моловете (поне тук в София ги засичам в Парадайс) - където има и ментета откъм руски произход,но то другояче не може и да бъде предвид санкции,мита и пр....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Аз српската гроздова доста сърбах,но нямам много време за напиване и дори не съм сетил да я търся! Иначе от химията "Кайлъшката гроздова" е добра,ако си санкциониран от домашното варене.
Коментар
-
От магазините нищо - всичко е химия!Ти от Варна ли беше - ако си оттам разходи се до селата около Преслав и поразпитай дали некой продава домашна гроздова на 55 градуса.Ако си късметлия и с малко връзки - купвай смело!
Другия подобен регион със същите градуси,който препоръчвам е около Карнобат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМакедонската е добра ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз пак с въпросите. На изложенията за алкохол кога могат да се тестават ракии и други силни плодови алхохоли. Някой ходил ли е да сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Отиваш в скъпарските магазини за алкохол, в моловете има такива, та там се оглеждаш. Ако пиеш силна ракия, бих ти препоръчал тиквешка. Има няколко тертипа. Жолтата май най-добра. От нашите има също доста добри, но аз минах на домашна, а в кръчма гледам ме не преметнат и твърде рядко опитвам по засуканите. До бургаска 63 се спирам. Нагоре е за баровците.
Коментар
-
От магазините нищо - всичко е химия!Ти от Варна ли беше - ако си оттам разходи се до селата около Преслав и поразпитай дали некой продава домашна гроздова на 55 градуса.Ако си късметлия и с малко връзки - купвай смело!
Другия подобен регион със същите градуси,който препоръчвам е около Карнобат....
Коментар
Коментар