Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by tnm; 16.09.2021, 14:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
:Мотиката и другите земеделски сечива, благородно съм ги отстъпила на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. За мен - максимум химикалка ... и лафтоп, че да убивам скуката.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ни са мешай в политиката и науката. Дръж се за мотиката. Там е истината. Здраве да е и здрава работа! За заслужилите.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тежко му а на Арахната. Изтръпнал е в очакване и реди наполеонов пасианс. Братята македонци всеки момент ще извадят документ, от който е видно, че са българи по произход. Ама не съвсем.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
+111`
Mислих си да го напиша, но щеше да бъде нахално, при положение, че Тарантул черпи....
Все пак, каквото такова, колкото толкова...
Наздраве !
Коментар
-
Това няква нова мода ли е? Ром с домати и суджук!? Но ..., няма да проявявам капризи в тоз значим за Арахната ден. И без това сигурно някоя даскалица го е шашнала.
Наздраве!
Коментар
-
+111`
Mислих си да го напиша, но щеше да бъде нахално, при положение, че Тарантул черпи....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това няква нова мода ли е? Ром с домати и суджук!? Но ..., няма да проявявам капризи в тоз значим за Арахната ден. И без това сигурно някоя даскалица го е шашнала.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, Кака пак се нареди с канчето, дано некой й сипе ромче. Старо ромче чака, не некое 5-годишно сополанче. Дори 7-годишно не ще, макар да сме 15 септември и ромчето ще е с цветя. Но не, тя си ще да е поне пълнолетно. Аз пък ще зема да почерпя учителите, а тя, ако се дореди до некой от тех, ще се вреди. Ма, не ми се верва, що повтарачка и всичи бегат от нея. Не щат да повтарат. Особено старото и немощно Чиче с хоботчето заспало. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро!
Честит първи учебен ден! Арахната вече взе да връща на мозък, мое го търсим в некоя паралелка докъм 8-ми клас.
Жив и здрав да е!
Коментар
-
Ама, що питаш мен!? Арахната трябва да се изкаже. Че инак аз с моето въображение, фантазия и високи изисквания ... Мани, маниииии!
Наздраве!
Коментар
-
Кът апнеш и пийнеш, кво шъ праи Тарантул с тялото.?.. Щот трите благинки вървят заедно....
пп Или пак ще требва да помагам..
Коментар
-
А ..., аз съм традиционалистка, знаеш. Мен, таковата,хем ме черпят, хем ме уважават!
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 10.09.2021, 14:44.
Коментар
-
Кът апнеш и пийнеш, кво шъ праи Тарантул с тялото.?.. Щот трите благинки вървят заедно....
пп Или пак ще требва да помагам..
Мечо
Коментар
Коментар