IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Понеже обещах да ти пиша у вещерската тема имаш лично съобщение. Ако не си го получил , щот при мен го дава че не го е изпратило. Дай обратна връзка за да ти го пратя на имеил.

todor618@abv.bg
    Не, няма го. Сега ще ти пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дойде и ти на моя акъл, Дорде аз отмъквам от вас кайсиевата и суджука, ти нахлупи фуражка, преметни карабината и експроприирай експропиаторите на алкоол. Вече си призна и за зелената фея.
      Понеже обещах да ти пиша у вещерската тема имаш лично съобщение. Ако не си го получил , щот при мен го дава че не го е изпратило. Дай обратна връзка за да ти го пратя на имеил.

todor618@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, Lelq! Представяш ли си - още един де си пие сам пиенето в заведението!?
        Наздраве!

П.П. В момента аз действам подмолно. Нека да си каже къде какво държи, а после ние ще го изпием дружно
        Като мен ли? Наздраве, tnm!

Коментар

Уфффф, начи. Пиши го тогаз коняка като едно приятно разнообразие.
          Наздраве!

П.П. Сичко се прави с цел да се разбере какви са ти запасите в гаража и по някое време да се организира ювелирна акция по експроприация на алкохола.
          Дойде и ти на моя акъл, Дорде аз отмъквам от вас кайсиевата и суджука, ти нахлупи фуражка, преметни карабината и експроприирай експропиаторите на алкоол. Вече си призна и за зелената фея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Значи, просто не делиш с мен?
            Да, Lelq! Представяш ли си - още един де си пие сам пиенето в заведението!?
            Наздраве!

П.П. В момента аз действам подмолно. Нека да си каже къде какво държи, а после ние ще го изпием дружно
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ром имам достатъчно. Не че коняк няма...
              Впрочем, намерих и една бутилка абсент в мазето. Това мазе вълшебно - като пещерата на Али Баба!
              Наздраве!
              Значи, просто не делиш с мен?

Коментар

Впрочем, намерих и една бутилка абсент в мазето. Това мазе вълшебно - като пещерата на Али Баба!
                Наздраве!
                Уфффф, начи. Пиши го тогаз коняка като едно приятно разнообразие.
                Наздраве!

П.П. Сичко се прави с цел да се разбере какви са ти запасите в гаража и по някое време да се организира ювелирна акция по експроприация на алкохола.
                Мечо

Коментар

П.П.След като употребихме рома, може да минем на коняк - по твой избор. Че нещо го даваш естет и само мрънкаш като не е на твойта.
                  Наздраве!

П.С. Даже ти я снимах, да не решиш че разказвам приказките на Шехерезада.

Click image for larger version

Name:	image_10703.jpg
Views:	1
Size:	56.3 КБ
ID:	3356945
                  Last edited by Ender; 10.07.2018, 21:05.

Коментар

Та значи ще гледам Тянка на кол. Не на кола. Господ чу чичините молитви. Сигурно го е черпил с божествена дюлевка. А за нас няма. Слагач!
                    Щом ще гледаш, начи смяташ, че не можеш премина кастинга. Знаех си.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Ех, все си мислех, че ще се вредя с връзки...
                      Наздравичка!
                      Хмм, това тук Кръчма, ней държавна администрация
                      Наздраве, Ender!

П.П.След като употребихме рома, може да минем на коняк - по твой избор. Че нещо го даваш естет и само мрънкаш като не е на твойта. А едно мрънкало у Кръчмата стига.
                      Мечо

Коментар

Мчи, като ми се услажда ...
                        Наздраве!

П.П. Да видим първо кастинга какви ще ги докара.
                        Та значи ще гледам Тянка на кол. Не на кола. Господ чу чичините молитви. Сигурно го е черпил с божествена дюлевка. А за нас няма. Слагач!

Коментар

Кастинг, написах. "Колът" трябва да покаже определени възможности.
                          Наздраве!
                          Ех, все си мислех, че ще се вредя с връзки...
                          Наздравичка!

Коментар

Има ли барем 1 % вероятност това да се случи. Ако има, да се сберем и да скандраме "Тянка на кола!" Само да не отвърне, че иска да е Мерцедес. Тя малко на улава се прави и все на криво разбрала. Много ром пие това момиче!
                            Мчи, като ми се услажда ...
                            Наздраве!

П.П. Да видим първо кастинга какви ще ги докара.
                            Мечо

Коментар

Не знам доколко генерала е бил на ясно с нравите ни, но е факт, че след пристигането на старозагорци в хабитата, почти във всяка къща е имало разквартировани бежанци. Получили са необходимото внимание и грижи, дори са се създали доста здрави връзки между семействата. Най-голямата сестра на дядо ми се е омъжила в Стара Загора. Нещо абсолютно недопустимо за рода ни, защото браковете в него са били уредени и то само между няколко семейства, от две съседни махали. Както се майтапех преди време с Безимен, дори не са минавали отвъд реката да си търсят другар в живота.
                              Друг факт е, че по време на битката много габровки се изкачват всеки ден до върха, за да носят вода и боеприпаси на войниците. Жени и момичета се грижат за ранените в болниците. Организирани си от доброволческо дружество Майчина грижа.
                              За двете опълченски дружини събрани от целия хабитат и станали част от опълченския отряд, въобще няма да споменавам.
                              Както рекох, доброволчеството има дълбоки корени сред аборигените.
                              Наздраве, че нещо разводнихме пиенето с приказки!
                              Все още личат си щетите от ограничената генна обмяна. Горкото то! И алкоола допълнително му уврежда мислилото. Дали може така да се нарече?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Какви образни сънища имаш бре ...
                                Остава и Тянка да ти танци на кола, за да ти е пълно опиянението....

Миии, сънувай си, кой ти пречи.

Наздраве !
                                Има ли барем 1 % вероятност това да се случи. Ако има, да се сберем и да скандраме "Тянка на кола!" Само да не отвърне, че иска да е Мерцедес. Тя малко на улава се прави и все на криво разбрала. Много ром пие това момиче!
                                Last edited by Trakatrak; 10.07.2018, 18:52.

Коментар

Working...
                                X