Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дойде и ти на моя акъл, Дорде аз отмъквам от вас кайсиевата и суджука, ти нахлупи фуражка, преметни карабината и експроприирай експропиаторите на алкоол. Вече си призна и за зелената фея.
todor618@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, Lelq! Представяш ли си - още един де си пие сам пиенето в заведението!?
Наздраве!
П.П. В момента аз действам подмолно. Нека да си каже къде какво държи, а после ние ще го изпием дружноНаздраве, tnm!
Коментар
-
Уфффф, начи. Пиши го тогаз коняка като едно приятно разнообразие.
Наздраве!
П.П. Сичко се прави с цел да се разбере какви са ти запасите в гаража и по някое време да се организира ювелирна акция по експроприация на алкохола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Значи, просто не делиш с мен?
Наздраве!
П.П. В момента аз действам подмолно. Нека да си каже къде какво държи, а после ние ще го изпием дружно
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ром имам достатъчно.Не че коняк няма...
Впрочем, намерих и една бутилка абсент в мазето. Това мазе вълшебно - като пещерата на Али Баба!
Наздраве!
Коментар
-
Ром имам достатъчно.Не че коняк няма...
Впрочем, намерих и една бутилка абсент в мазето. Това мазе вълшебно - като пещерата на Али Баба!
Наздраве!
Наздраве!
П.П. Сичко се прави с цел да се разбере какви са ти запасите в гаража и по някое време да се организира ювелирна акция по експроприация на алкохола.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П.След като употребихме рома, може да минем на коняк - по твой избор. Че нещо го даваш естет и само мрънкаш като не е на твойта.Не че коняк няма...
Наздраве!
П.С. Даже ти я снимах, да не решиш че разказвам приказките на Шехерезада.
Last edited by Ender; 10.07.2018, 21:05.
Коментар
-
Та значи ще гледам Тянка на кол. Не на кола. Господ чу чичините молитви. Сигурно го е черпил с божествена дюлевка. А за нас няма. Слагач!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ех, все си мислех, че ще се вредя с връзки...
Наздравичка!
Наздраве, Ender!
П.П.След като употребихме рома, може да минем на коняк - по твой избор. Че нещо го даваш естет и само мрънкаш като не е на твойта. А едно мрънкало у Кръчмата стига.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мчи, като ми се услажда ...
Наздраве!
П.П. Да видим първо кастинга какви ще ги докара.
Коментар
-
Кастинг, написах. "Колът" трябва да покаже определени възможности.
Наздраве!
Наздравичка!
Коментар
-
Има ли барем 1 % вероятност това да се случи. Ако има, да се сберем и да скандраме "Тянка на кола!" Само да не отвърне, че иска да е Мерцедес. Тя малко на улава се прави и все на криво разбрала. Много ром пие това момиче!
Наздраве!
П.П. Да видим първо кастинга какви ще ги докара.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не знам доколко генерала е бил на ясно с нравите ни, но е факт, че след пристигането на старозагорци в хабитата, почти във всяка къща е имало разквартировани бежанци. Получили са необходимото внимание и грижи, дори са се създали доста здрави връзки между семействата. Най-голямата сестра на дядо ми се е омъжила в Стара Загора. Нещо абсолютно недопустимо за рода ни, защото браковете в него са били уредени и то само между няколко семейства, от две съседни махали. Както се майтапех преди време с Безимен, дори не са минавали отвъд реката да си търсят другар в живота.
Друг факт е, че по време на битката много габровки се изкачват всеки ден до върха, за да носят вода и боеприпаси на войниците. Жени и момичета се грижат за ранените в болниците. Организирани си от доброволческо дружество Майчина грижа.
За двете опълченски дружини събрани от целия хабитат и станали част от опълченския отряд, въобще няма да споменавам.
Както рекох, доброволчеството има дълбоки корени сред аборигените.
Наздраве, че нещо разводнихме пиенето с приказки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Какви образни сънища имаш бре ...
Остава и Тянка да ти танци на кола, за да ти е пълно опиянението....
Миии, сънувай си, кой ти пречи.
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 10.07.2018, 18:52.
Коментар
Коментар