Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата...ЧерпЪ целата кръчма с ром и по едно Shelly.....Как е наздраве на франкфуртски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Повечето хора Короната ги удря в белите дробове, а теб - в мозъка. Какви дарове те гонят!? Кака не дарява, а получава. Онези сладки приказки, дето съм ги нарекла над кипналата вода, се доста различават от подарък.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дръж си ги, данайски дарове не приемам. А за празниците прати торта. Голема! Наздраве Дрън-дън-дън!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нарекла съм ти няколко катастрофични бедствия + пропадане на таваня. Но, поръчала съм ги по празниците, че да ти е максимално гадно.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кольчо сърдит, Бенджи сърдит, Прецаканкото сърдито, Леля много сърдита.....
Кво стаа в тая кръчма бре....? Туй не парламент , да знаите.....Тук се пие и пощипва по ....тук , там...ДУШЕВНО....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дрънча-дрънша, в нашия салтанат и да прокапе, то ще е птиче млеко, карибски ром или небесна благословия. А у вашта пещера кво капи от тавана не ми се мисли. Сигурно ще е нещо от прилепите или от фекални води просмукани в скалата. Но ти са покрий с кожата от бизоня и сънувай Чичи Белия Вожд. Пещерна идилия!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро!
Очаквай включване от леля. Преди малко я сезирах за фантазиите ти.
Наздраве!
Кво стаа в тая кръчма бре....? Туй не парламент , да знаите.....Тук се пие и пощипва по ....тук , там...ДУШЕВНО....
Наздраве !
Коментар
-
Мрънта-мрънта, какво стана с кочинката държи ли се или веке прокапа?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Де са будителките с кана вино и блага ракия ( за мен и Тарантул, че сме зле с тракта).?
Ако са скрънзи ази ще черпя, че се нанесох в ново жилище, имам си нов съсед на вилата и се стягам за нова булка ( тва май го сънувах, потен - потен и с аритмия...)
Наздраве !
пп Шъ помоля млади и не толкуз млади дами да не се натискат и не си скубят косите ....Сърцето ми като соц автобус....Last edited by Trakatrak; 01.11.2021, 10:39.
Коментар
-
Ми, реших да те добавя в чорбата като екзотична мръвка, та се наложи да пожертвам неколко авера. Те жертвоготовно се хвърлиха в огъна, само като чуха, че ще ти вдигат температурата. Досега не са се огънали, ми си горат уставно и енергично, макар да разплискваш отгоре им чорбичката в отчаян опит да се поохладиш. Цамбуркай, цамбуркай, само ги радваш цепенячетата, щото намират смисъл и разтуха в сваряването на бабичката с дългата нощна шапчица и металото-хвърчалото. А ти си мети и лети сред сгъстяващата се кашица дорде и ти се поразкашкаш. Макбет ще е отмъстен, за де от вашта гилдия му проклехте и омагьосахте съдбата и родата. Наздраве, Дрънмръвчице!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Де са будителките с кана вино и блага ракия ( за мен и Тарантул, че сме зле с тракта).?
Ако са скрънзи ази ще черпя, че се нанесох в ново жилище, имам си нов съсед на вилата и се стягам за нова булка ( тва май го сънувах, потен - потен и с аритмия...)
Наздраве !
пп Шъ помоля млади и не толкуз млади дами да не се натискат и не си скубят косите ....Сърцето ми като соц автобус....
Очаквай включване от леля. Преди малко я сезирах за фантазиите ти.
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
пп Шъ помоля млади и не толкуз млади дами да не се натискат и не си скубят косите ....Сърцето ми като соц автобус....
Коментар
-
Пънче, каква е тази братоубийствена война, която си водил?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар