Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Червено вино снощи пих и капка не остана,
за да не черпя каката пияна.
Не бих желал дори от Чичи дюлевка в дамаджана,
ако се наложи да деля я с габърка опряна.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by tnm; 20.10.2021, 16:36.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Начии, сланинката и с люта ракия върви.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Алооо, ти с у България. Къде намеси Поднебесната!? Сипи тука червено вино и нарежи малко сланина, че настана време за "наздраве, Мрън-мрън".
за да не черпя каката пияна.
Не бих желал дори от Чичи дюлевка в дамаджана,
ако се наложи да деля я с габърка опряна.
- 1 like
Коментар
� -
Алооо, ти с у България. Къде намеси Поднебесната!? Сипи тука червено вино и нарежи малко сланина, че настана време за "наздраве, Мрън-мрън".
Наздраве !
Коментар
� -
За храчене по улиците в Китай голяма глоба се дава. Дрън-дрън, не се увличай, щото си способна поточе да направиш, а глобите си текат и ще ти секвестират винцето и суджука. Виж, ако почнеш хвалебствия по мой адрес, барем аз ще те черпя... все някой ден... некоя подбрана напитка.... подбрана между мътна водица и вкисната бозица. Фалебствията да почнат сега!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Мрън-мрън, ко става с протекциите? Ще ти правят ли димна завеса тая вечер или мое да си храча на воля?
Наздраве!
Коментар
� -
Много ме радва задето си станала толкова бдителна, кое моде дежури и те чака с големата баданарка, та да замаже твоите своеволни нападки към хрисимите ти опоненти. Има все пак некакъв ред в таз държава и тоз форум. Наздраве, Дрънмаргиналче!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Кралица Елизабет бактиса от алкохол
https://pik.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0...ws1061407.html
Време е да го спирате и виртуално
наздраве. Да живее риълаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
� -
Мореей, не мога ли!? Но ..., първо да проверя кое моди е на смяна.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Ти кълнала ли си се да служиш на Отечеството и социализъма, а? Не си. Значи не може безразборно да кълнеш. Там нещо да ми се лазвали виното (дето не правя такова) и да ми побелее брадата (която е побеляла вече) си кълни на воля. А комина не барай, щото ще те опари. Наздраве, Дрънпроклетио!.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
По всякакви въпроси имам право да те кълна. Време е да ти туря едно проклятие на комина. Кеффф!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Днес пак си ме кълнала. Имах водопроводни перипетии. И нечистите сили само това чакат. Със собствените ми ръчички потрошиха крана за водата към пералнята. Ще те дам на софийския градски и селски арбитражен съд да реши имаш ли право да ме кълнеш по битови въпроси. Аз неам ли право да се изпера, а? Здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ко ...?
Ниеее..!
Туй не мое да бъде !!!
Що съ месят модита с липса на умор, сатира и забава в тази тема ...( да не пиша нещо по-критично )
Плюс това,квот си написала е верно ... Истината е като бременността - не моеш я скриеш !
пп Имаше един виц - Мен ме таковаха, мъжа ми го биха...Я пак сакам да одим, но той се опиня...
Наздраве !
Коментар
�
Коментар