IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не, Мечо. Това наистина не го помня. Напоследък умната ми главица се напълни с всякакви глупости. Не остава място за такава приятни неща като закачки между съфоромци. Мъкааааа

П.П. ВМанков пусна много хубава музика в ОНАЯ тема
    Да, чух я музиката. Аз я следя ОНАЯ тема. То така май е по интересно с две теми.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Я си я пропуснала, я ме изкофти да съм аз предателя. Нещо много за пръв път не помниш
      Не, Мечо. Това наистина не го помня. Напоследък умната ми главица се напълни с всякакви глупости. Не остава място за такава приятни неща като закачки между съфоромци. Мъкааааа

П.П. ВМанков пусна много хубава музика в ОНАЯ тема
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Брях, таз закачка съм я пропуснала.
        Я си я пропуснала, я ме изкофти да съм аз предателя. Нещо много за пръв път не помниш
        tnm

Коментар

То ти какво ли не си ръсила. Ама в случая ако наистина не ме лъже паметта не си ти виновна. Имаше отдавна много отдавна една закачка свързана с възраст и дребен шрифт между Анон и Арти.
          Брях, таз закачка съм я пропуснала.
          Мечо

Коментар

Мечо, днес денят ми беше много натоварен. Всъщност от няколко дни е така.
            Би ли ми припомнил какви съм ги ръсила преди време!
            То ти какво ли не си ръсила. Ама в случая ако наистина не ме лъже паметта не си ти виновна. Имаше отдавна много отдавна една закачка свързана с възраст и дребен шрифт между Анон и Арти.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Аре нема нужда.....

Don't Talk to Strangers
              http://www.youtube.com/watch?v=mGWjw...eature=related

----------------
              Манков, ето защо от време на време жените трябва да носят токчета.

Little drop of poison
              http://www.youtube.com/watch?v=OasiDe4q57g
              Е, то си е женско, и нека се радваме, че има женско. (заедно с минусите има и плюсове, а, строго казано, плюс без минус не е възможен, та стига плюсът и минусът да показват добър вкус - шапка на тояга, светът е вкусен!; но се случва рядко, де)
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Иии, ако не помниш защо, значи има неща дето ги помня повече от теб.
                Мечо, днес денят ми беше много натоварен. Всъщност от няколко дни е така.
                Би ли ми припомнил какви съм ги ръсила преди време!
                Мечо

Коментар

Скоро косата ми ще е пак един цвят, ма този път бял. Тя не е и много де.
                  Много изживени удоволствия, бре. Пък ако много страдаш, че косата ти е почти бяла, може да те боядисаме - като Берлускони. Скивай къв е пич
                  Мечо

Коментар

Пиши с по-нормален шрифт, моля! Мръкна се, а ти ме караш да си напрягам зрението
                    Иии, ако не помниш защо, значи има неща дето ги помня повече от теб.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      По-скоро "забравени".
                      Нямаше как да не се сетя....
                      Пиши с по-нормален шрифт, моля! Мръкна се, а ти ме караш да си напрягам зрението
                      Мечо

Коментар

Значи си се прошарил интелигентно с черно

Добър вечер, Мечо!
                        Добър вечер, тайфата!

П.П. Арти, благодаря!
                        Скоро косата ми ще е пак един цвят, ма този път бял. Тя не е и много де.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Аууу, пренебрегнати има.
                          По-скоро "забравени".
                          Нямаше как да не се сетя....

Коментар

А, може да се каже, че сме един вид акрани, щото аз пък имам черни 7-8.

Значи си се прошарил интелигентно с черно

Добър вечер, Мечо!
                            Добър вечер, тайфата!

П.П. Арти, благодаря!
                            Last edited by tnm; 18.09.2012, 19:30.
                            Мечо

Коментар

• Aрти, Благодаря за поздрава.

http://www.youtube.com/watch?v=OQM5-...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VTIkD...eature=related

Аууу, пренебрегнати има.
                              Last edited by val/she; 18.09.2012, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

for the strangers - http://www.youtube.com/watch?v=hlSbSKNk9f0

ии "New York, New York" Frank Sinatra - http://www.youtube.com/watch?v=8mwPW...eature=related

Хубава вечер на всички! Отивам да купонясвам И главобола ми намаля
                                Да не забравиш долното за "купона". Ще върви на музикалния ви фон.

Коментар

Working...
                                X