If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Не, Мечо. Това наистина не го помня. Напоследък умната ми главица се напълни с всякакви глупости. Не остава място за такава приятни неща като закачки между съфоромци. Мъкааааа
П.П. ВМанков пусна много хубава музика в ОНАЯ тема
Да, чух я музиката. Аз я следя ОНАЯ тема. То така май е по интересно с две теми.
Я си я пропуснала, я ме изкофти да съм аз предателя. Нещо много за пръв път не помниш
Не, Мечо. Това наистина не го помня. Напоследък умната ми главица се напълни с всякакви глупости. Не остава място за такава приятни неща като закачки между съфоромци. Мъкааааа
П.П. ВМанков пусна много хубава музика в ОНАЯ тема
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
То ти какво ли не си ръсила. Ама в случая ако наистина не ме лъже паметта не си ти виновна. Имаше отдавна много отдавна една закачка свързана с възраст и дребен шрифт между Анон и Арти.
Брях, таз закачка съм я пропуснала.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мечо, днес денят ми беше много натоварен. Всъщност от няколко дни е така.
Би ли ми припомнил какви съм ги ръсила преди време!
То ти какво ли не си ръсила. Ама в случая ако наистина не ме лъже паметта не си ти виновна. Имаше отдавна много отдавна една закачка свързана с възраст и дребен шрифт между Анон и Арти.
Е, то си е женско, и нека се радваме, че има женско. (заедно с минусите има и плюсове, а, строго казано, плюс без минус не е възможен, та стига плюсът и минусът да показват добър вкус - шапка на тояга, светът е вкусен!; но се случва рядко, де)
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар