If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Не знаеш ли как е по Дзен - и да пишем и да не пишем все сме прави, щото в основата си и двете са едно и също! Т.е., каквото където и когато и да е - това е, което е в момента!
- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът.
- Нямате представа колко ми е трудно с нея! Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно...
- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът.
- Нямате представа колко ми е трудно с нея! Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно...
Дио е един от малцината щастливци,които успяха да минат под Дъгата на т.нар. капитализъм (окончателно изчезнал през 2008 г ). И комбинацията -> предоставен шанс + вроден талант = Гений,си е налице ........
За добро или лошо повече такива явления, няма да има !
Днес ми е ден за борба с общинската бюрокрация Точно се бях успокоила, че ще пропусна глобата за последната загубена лична карта и ме изпратиха честитка.
Сега като добросъвестен гражданин ще трябва да отида да си платя, защото непрекъснато си вадя разни документи, на които трябва да пише, че нямам задължения
Хубав ден!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дио е един от малцината щастливци,които успяха да минат под Дъгата на т.нар. капитализъм (окончателно изчезнал през 2008 г ). И комбинацията -> предоставен шанс + вроден талант = Гений,си е налице ........
Аз се връщам от един изключително интересен "купон", озвучен с незабравимата Mireille Mathieu. Все още съм опиянен от нейните изпълнения, но все пак ще опитам да пиша грамотно:
Дио не е минал под дъгата, той е самата Дъга.
В музиката има бози ментета, има бози, има и резливи бози, има и бозаджии, има и латиноамерикански версии на бозата.... изобщо - напили сме се на боза.
Изпълненията на Дио са неповторими, както вкусът на българското Боро или корекомския Ротманс - Кинг сайз. Няма никога повече да ни се случат.
Ии ... днес как ме финтираха към 17:30ч комшиите. Било ден за измиване на стълбището и Русото кат' грабна метлата, лети с ония кофи с вода да изнасям на комшийките, а па аз грабнах парапетите и цоклите с една кофа с веро.
Както винаги половината комшии се ослушаха и ошетах само от нашия етаж до долния и толкоз. Комшийките охакаха долу до входа само стълбите.
П.П. Нали са ме избрали за надзор ( демек да наглеждам управителя и касиера ) и ся ново 20-сет от всички комшии един се ослушвал 5 месеца и не е давал по 10 кинта/месец дет' събираме.
И тия се гипсирали ко шъ прайм, че и събрание ще свиквали. И сега превъртам как да се излезе от ситуацията без да се правят панаири.
Върти ми се нещо от типа всяко домакинство да има право по 1 цикъл за събиране на пари да се "ослуша", но само еднократно докато не се извъртят всички останали за срок от 2 години ( примерно 6 мес. гратис ), щот' на всеки може да се случи да закъса.
Ама, тоя дет' не е плащал, той пенсия от енергото и има кинти и се прави на шантав, щот' пенсията му е около максималната към 700 кинта и редовно го засичам по кръчмите да си кърка. Той некъв ерген остана без деца и явно му е през оная работа да се вкарва по някой левец в кооперацията.
П.П. Ии .. ся шъ умувам как да се излезе деликатно от ситуацията и без да се правят драми, че тия толкоз са се изнервели, че ще му направят главата на камбана за 10 лв. - щот' ги разиграва.
Да'е и простотията - ама шъ измисля нещо всички да са доволни - демек тоя все пак да си киха, щот' верно си проси боя, а е 50 кила - даже и жените ще го набият
....Summer nights are colder now
They've taken down the fair
And all the lights have died somehow
Or were they ever there....
Не, Мечо. Това наистина не го помня. Напоследък умната ми главица се напълни с всякакви глупости. Не остава място за такава приятни неща като закачки между съфоромци. Мъкааааа
...
„За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.“
Коментар