IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Той кьоруф бре. Никви не е виждал. Не скива.
    Добре де, тъй да е, преправям се:

Колчо, ти палави германки не си ли чувал бря!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      За сметка на едното сетиво се изостря(т) друго(и)...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Хипотетично и оптимистично бих си купила един расов петнист андалузец
        Конь ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Колчо, ти палави и ексцентрични германки не си ли виждал бря!?
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Волна птица съм си.Не ме свърта и мен като набора ,на едно място.
            Много хубаво казано, Коки Снощи си говорих с една близка за нещата от животО и стигнахме да извода, че човек трявбва да обиколи всички хубави места по света или поне повечето, за да може да прави сравнения и да знае къде живее, да има по-ясна представа за живота като цяло и неговото местенце на този свят. Иначе си живуркаме в някакъв къде измислен, къде не толкова свят и смятаме, че имаме цялото време на света а пък всъщност нищо не се знае. И си е голяма загуба да не си видял къде какво се крие, да не си се гмурнал да видиш красотите на Малдивите и други острови, да не си се попекъл на лазурните плажове, да видиш на сафари какво правят големите котета да се запознаеш с история на другите, културата им, нещата които ги вълнуват и радват. Той живота не е само да работиш и после да се прибираш!

п.п. радвам се колега Поздравче и за другите момичета
            http://www.youtube.com/watch?v=4rgzB...d&noredirect=1
            Last edited by artemida_sofyanska; 21.09.2012, 17:31.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Пробвал ли си?
              За мен е важно да оздравея, дори това да е в резултат на самовнушение. Лечението /дори измамно/ е постигнало целта си.
              Няма нужда да пробвам, а от грип при всички случай ти минава за три дена, ако няма някакви усложнения. А те ти казват пий го три дена и ще ти мине. Ами прави са.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Оо Коки идвам с песен "ние сме на всеки сантиметър"
                Заповядай Арти.Има място и за теб .Нали сме от една гилдия и трябва да си помагаме.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Коки, тоя звяр съм го виждал в града! Даже мога да ти кажа къде го държиш паркирано през деня
                  Шт не казвай ,че току виж някой си го е харесал.А ази като ми е кеф съм си тук ,като ми доскучае си бия камшика и отскачам с него до една друга държава.Волна птица съм си.Не ме свърта и мен като набора ,на едно място.

Коментар

Абе има ... Ама те тия филми преди ги даваха късно ...
                    Аз за коли говорех
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Еее то да не съм казала в близките 10-15години говорим си хипотетично и оптимистично, то човек ако не иска няма и да има - никога. Тъй като си е решил нещо все някога пък и дотогава може да искам друго
                      Хипотетично и оптимистично бих си купила един расов петнист андалузец
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ми то аз де съм няма криза и за туй съм си взела едно черено ферари та с него да си джъткам на воля.Следователно ела у нашата държава и ще се сдобиеш и ти с така колца
                        Оо Коки идвам с песен "ние сме на всеки сантиметър"
                        There is no right way. Only your own way!

Коментар

Ми то аз де съм няма криза и за туй съм си взела едно черено ферари та с него да си джъткам на воля.Следователно ела у нашата държава и ще се сдобиеш и ти с така колца
                          Коки, тоя звяр съм го виждал в града! Даже мога да ти кажа къде го държиш паркирано през деня

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Ми то теб те лъжат Просто не е хубаво човек да разчита че хомеопатията наистина лекува. Иначе дали при грип човек ще пие оксико-не знам си какво или аспирин все тая. То нещо не помага при вируси.
                            Пробвал ли си?
                            За мен е важно да оздравея, дори това да е в резултат на самовнушение. Лечението /дори измамно/ е постигнало целта си.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Аз съм от сектата с девиз
                              По-добре палава италианка, отколкото скучен германец...

Коментар

Ааа кълбото каза:

Шъ мини кризата, шЪ имаш гараж и шЪ си вземеш едно червено ферари само за фукня
                                Ми то аз де съм няма криза и за туй съм си взела едно черено ферари та с него да си джъткам на воля.Следователно ела у нашата държава и ще се сдобиеш и ти с такава колца
                                Last edited by коки; 21.09.2012, 14:20.

Коментар

Working...
                                X