Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз май съм казвал, че като бях малък четях пиратски книжки и мечтаех да плавам с кораб. Стана малко "внимавай какво си пожелаваш".
http://www.youtube.com/watch?v=-B-2I3K39ZU
Коментар
-
Бау-бау, "старци"-разбойници!
Баф ма'а гръмна ми главата да чета рецепти за сладко от дюли и пелте. Утре трябва да го мятам, че старчокът се гласи да обира доматите ( червени/зелени ) всякакви преди да са паднали сланите. Досега преглеждах и приставките на тоя робот как се стърже с него.
И гроздето се задава и да изтиквам дюлите докато е време.
Ламята и тя много ме ядосва. Завчера му правих яхния бамя с картофи. Вчера му правих дроб по селски и стана 'ноу секси. И ся Ламята оставил на дъното на тенджерата от първата яхния и хрупа от другата. Демек 3 пъти от едно и също не яде. Баси глезотията ми е и сега ще го накарам да си дояде първата, щот' няма ми заема празна тенджера хладилника - да се напъне малко и да яде от 2-те.
П.П. Обаче каква рецепта за понички набарах - ще гледам в неделя да я пробвам.
Ай, дзън за Империята
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯк си беше. По това време съм бил вече в Техникума. Бях минавал Босфора няколко пъти и ми направи впечатление, че снимките не бяха коректни. Имаше нещо от рода пътуваха посока уж Мраморно море по сценарий, а даваха посока Черно мореБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмаше един велик филм "Васко да Гама от село Рупча"
"На Тинчето "Бачи" от Васко значи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТо да бяха само пиратски
Тази съм я чел над 20 пъти
А тази нямам и спомен колко пъти като 7-8 годишен
"На Тинчето "Бачи" от Васко значи"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз май съм казвал, че като бях малък четях пиратски книжки и мечтаех да плавам с кораб. Стана малко "внимавай какво си пожелаваш".
Тази съм я чел над 20 пъти
А тази нямам и спомен колко пъти като 7-8 годишен
Коментар
-
Eva Cassidy - Imagine - http://www.youtube.com/watch?v=soRFEeLEXn4There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМечо как да не му стане драго на човек...
Айде хубави почивни дни!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСелото на прадядо ми е било електрифицирано преди 9.09.1944 г.. Също така, е имало и течаща вода в дворовете, а не само кладенци.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми, аз съм разговарял с хора за историята. И съм чел книги. Това, което го разказват очевидците, и тези, които преразказват казано от очевидци, е съвсем различно от това което е написано в книги и учебници. Има и съвпадения. От един русенски учител по немски научихме, че около втората световна война, преди и след войната България не е била изостанала от Европа държава.
п.п.Със сигурност е имало доста изостанали селища- там, където е нямало поминък или земята не е била плодородна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи ако ВМанков не даде сланината, ще трябва да превземем хладилника на абордаж
П.П. Планът за операцията е във Виртуална кръчмаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВиж, от Априлското въстание до 9.09.1944г не са много години, като м/у тези две дати са годините дефинирали новата ни история, и е имало хора, които са преживели и двете събития, както и събитията м/у тях.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар