IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    След малко ще изчезвам да ме черпи 1 приятел/клиент по животозастраховането, че го гоних 5-6 месеца да му придвижа документите да вземе някой левец.

Тоя па е такава скръндза, че офертата у е е за нЕкво долнопробно капанче, ама к'во да се прави - шъ скокна в някои дънки и ще се посмея с кварталните пиянки.

'ноу ме кефи да слушам "заучени" истории, а по тия места всеки е уникален със собствено-ръчно написана хистори ( кат' СВ-и ) ги дънят на прима-виста без да си ги питал

П.П. И без т'ва скука - старчокът има още кило и половина мусака. Днес няма готвя, само ще се кърка

Това ще го броя за мълчание!

Щото нещо ме кара да си мисля, че е нещо повече от това.

Но-о-о!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Пък ако излезе прав - значи те мисли!

Пък, ако те мисли, значи ти не си прав!

Дето казваш, че тук само пишеш.
      Или само пишеш тук.
      Или само тук пишеш.

Щото си го подлъгал да те обикне.

А това е гадно.
      А, на този въпрос наистина не ти отговорих. Но ако това е въпроса, защо е тогава закачката, че философията ми издишала ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• След малко ще изчезвам да ме черпи 1 приятел/клиент по животозастраховането, че го гоних 5-6 месеца да му придвижа документите да вземе някой левец.

Тоя па е такава скръндза, че офертата у е е за нЕкво долнопробно капанче, ама к'во да се прави - шъ скокна в някои дънки и ще се посмея с кварталните пиянки.

'ноу ме кефи да слушам "заучени" истории, а по тия места всеки е уникален със собствено-ръчно написана хистори ( кат' СВ-и ) ги дънят на прима-виста без да си ги питал

П.П. И без т'ва скука - старчокът има още кило и половина мусака. Днес няма готвя, само ще се кърка

Коментар

Бре Мечо!

Другото М ще да излезе прав!
          Жив да не бях!

Не четеш, бря!

.................................................. ..
          Това да ти е познато?
          Познато ми е. И tnm се опита сякаш да ми подскаже, че ме разиграваш. Ти на коки и се скара. Остава поста на Вал, че само тя е разбрала въпроса. Това как ще обясниш. А и Вал мълчи.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Чиърс и на тИбя, пезевенк с пезевенк

Мнем, Русото нЕма се обади повече ( смигам ).

Бях му подсказал на Мечо Пух, че да се навираш самосиндикално в дебрите на философия, психология, приложна психология, освен да "врътне" шайбата - друго няма какво да се случи.

Той ми се одзвери насреща и сега само гледам сеира и си пукам пуканки

П.П. За тия неща задължително трябва да имаш коуч ( колкото повече тренери - толкоз по-добре ) и отделно теорията винаги се отиграва с практика, иначе няма смисъл.

По няколко начина мога да изведа и степените, през които се минава докато чиляк може да премине в ниво самообучение или т.нар. неосъзната компетентност ( личностна и профисионална ), но ..... пуканките и бирата не ми се дзверят насреща и затова съм "Пас"

Чиърс и на другите бебетата - днес е готин ден за къркане

Ти да мълчиш!

Коментар

• Пък ако излезе прав - значи те мисли!

Пък, ако те мисли, значи ти не си прав!

Дето казваш, че тук само пишеш.
              Или само пишеш тук.
              Или само тук пишеш.

Щото си го подлъгал да те обикне.

А това е гадно.

Коментар

Маранди!
                Чиърс!

Знам, че те сърби да се обадиш.
                Ма ще те замоля да се покриеш, щото ти не си ръгнал да пътуваш.
                Чиърс и на тИбя, пезевенк с пезевенк

Мнем, Русото нЕма се обади повече ( смигам ).

Бях му подсказал на Мечо Пух, че да се навираш самосиндикално в дебрите на философия, психология, приложна психология, освен да "врътне" шайбата - друго няма какво да се случи.

Той ми се одзвери насреща и сега само гледам сеира и си пукам пуканки

П.П. За тия неща задължително трябва да имаш коуч ( колкото повече тренери - толкоз по-добре ) и отделно теорията винаги се отиграва с практика, иначе няма смисъл.

По няколко начина мога да изведа и степените, през които се минава докато чиляк може да премине в ниво самообучение или т.нар. неосъзната компетентност ( личностна и профисионална ), но ..... пуканките и бирата не ми се дзверят насреща и затова съм "Пас"

Чиърс и на другите бебетата - днес е готин ден за къркане

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ако това наистина е въпроса, значи вече съм ти отговорил и с отговор.
                  А сега да видим как ще се извъртиш

Бре Мечо!

Другото М ще да излезе прав!
                  Жив да не бях!

Не четеш, бря!

.................................................. ..
                  Това да ти е познато?
                  Last edited by sergo; 23.09.2012, 14:55.

Коментар

Да ме простиш Мечо, но само жените отговарят с въпрос.

Хората казват, че това било тяхна привилегия, но аз знам че това не бива да е така.
                    Никога не е било така.
                    Няма и да бъде.

Мъжете си ги дрънкат тем-подобни, само и само да опрашат силиконката.

.................................................. ...........
                    Когато една жена ти отговори с въпрос - тя те пцува.
                    Ако това наистина е въпроса, значи вече съм ти отговорил и с отговор.
                    А сега да видим как ще се извъртиш
                    tnm

Коментар

В такъв случай си емпирик и скептик (наивник). Ето и теб те заклеймих. Това ли беше въпроса (щото на този въпрос вече почти отговорих с въпроси, и останах с впечатление, че не е това въпроса).

Да ме простиш Мечо, но само жените отговарят с въпрос.

Хората казват, че това било тяхна привилегия, но аз знам че това не бива да е така.
                      Никога не е било така.
                      Няма и да бъде.

Мъжете си ги дрънкат тем-подобни, само и само да опрашат силиконката.

.................................................. ...........
                      Когато една жена ти отговори с въпрос - тя те пцува.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        А добър ден!Проблемът при теб може много бързо да бъде решен.Но нещо не ти стиска mechobikov; да разкъсаш оковите които са ти наденали Та Тао,Дао и бля бля са само теория за пред матреала тук.На практика надушвам ,че хич те няма от към тантричният

Не си права Коки!

Нема таквоз дзвер, дет да обримчи окови на Мечо!
                        Чак сабахлем дръпнатите очи изнамериха толкоз здраво тенеке, щото да пасне за подобни окови.Но ще минат години докато почнат да го щтрапат в производство.
                        Защото сега се съдят с ябълката.

Пък той ще е запрашил на майната си.

Не е в това "вопросот"!
                        Last edited by sergo; 23.09.2012, 14:54.

Коментар

Бре Мечо!

Ако съм на правия път, дъл щях да бриша прахта в тоя форум и па баш у тая тема?
                          В такъв случай си емпирик и скептик (наивник). Ето и теб те заклеймих. Това ли беше въпроса (щото на този въпрос вече почти отговорих с въпроси, и останах с впечатление, че не е това въпроса).
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            А добър ден!Проблемът при теб може много бързо да бъде решен.Но нещо не ти стиска mechobikov; да разкъсаш оковите които са ти наденали Та Тао,Дао и бля бля са само теория за пред матреала тук.На практика надушвам ,че хич те няма от към тантричният
                            Така е, не знам за тантричния. Какво е това. Какви са оковите.

Ся предполагам, че нещо не вдянах. Ама не го вдявам и това е. Ако не ми кажете в прав текст ще си умра прост !!!
                            tnm

Коментар

На грешен път си. Аз не псувам всеки с когото не се разбирам. Всъщност в момента нищо не разбирам.
                              Бре Мечо!

Ако съм на правия път, дъл щях да бриша прахта в тоя форум и па баш у тая тема?

Коментар

Така е, сал един недостатък има и не моем да го освободим от него !!!
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X