Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бе, върнах се да се гледам Ман Сити и Арсенал, че Ман Ю и Ливърпуул ги отървах
Имаше 2-ма на съседната маса и голямо бауцане ми бауцаха, демек чуваха се на 150 м. кат' говорят и се изнервих.
Добре, че пиха по 1 бира за 30 мин., ама главата ми стана на "камбана"
От тия романтичните пиянки май им е рано още.
Както и да е - свършихме работа - даже приятелчето се въодешевил от сървис-а ми и хукнал да ме препоръчва по близки и приятели, та другата седмица ще ми уреждал срещи. Иска да му погледна и общото застраховане и там 1 кредит да се видят варианти за рефинансиране + някаква застраховка ми нацепи 1 копие по Общо за живот и да вземе някой левец и оттам, щот' му казах, че ще може. По тая си лапна 800 лв и по тоя около 300 сякаш ще му ги докарам и той пак ще ме водел да ме черпи. Казах му само да е на по-светско място, че то нямаше 1 руса кака да огледам за 2 часа и ми е тъпо така, кат' няма читава квартална пиянка - хихи
П.П. След мача ще си набия шутовете да фрасна някое виски, че не съм пил концентрат цяла седмица
Както съм загубил тренинг, най-много от 2 малки и да се хилна в стил "Клинично здрав и с безпричинна усмивка" ....
Ай, чиърс - ама се опиках с тия бири - през 20 мин. съм във ВеЦе-то.Last edited by marandi; 23.09.2012, 18:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака де разбрах те... Ама преди години бяха едни забавни чичовчи пъни с истории, а сега са едни като диви животни гледат... При мен са един клас по надолу пияндетата - поркат на разни денонощни каравани из квартала или пред малкото останали частни гаражчета за хранителни стоки... И като ме видят все едн пинава генерал в армията... А като им взема литър водка, една кола и кило кремвирши и ставам официален гост...
Точно за забавните чичковци с интересните истории говоря. Човек може да изкара няколко часа неусетно, ако не знае вече историите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, аз имах впредвид за пияниците, които ги допускат в крьчмата, а не за тези които пият на улицата около контейнерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНа врмето бяха много и като брой.. Сега поизмряха, поразболяха се, но още има 4-5 екземпляра... Има и нови попълнения ама те не са така колоритни... Днешните пияници по скоро приличат на алкохолизирани клошари от най ниският контингент и по скоро ме изнервят от колкото да ме карат да съм човечен с тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКварталните пияници са едни от най-откровените хора. Понякога човек има нужда да си поговори с такива хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсъщност, както и да отговоря на въпроса, фактите правят отговора да звучи по един и същи начин. Аз щом пиша само тук (ако не лъжа и това е вярно), значи съм прочел нещо, което ме кара да пиша тук. Пък дори и да съм се възгордял, което ми е присъщо, и да съм започнал от едно време нататък да чета само моите си постове (ако не лъжа и това е вярно), все пак може би има някаква причина да пиша само тук (ако не лъжа и това е вярно).
Не е време да отговаряш на въпроси.
Не е време да търсим значимост във фактите.
Не е време да те убеждаваме в твоята честност.
Не е време да да ..........................
Мечо,
Пия от 18ч.
Натаралянках се.
Да ме простиш, но лимита го изчер
Но, ако ме попиташ къде е мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе си права Коки!
Нема таквоз дзвер, дет да обримчи окови на Мечо!
Чак сабахлем дръпнатите очи изнамериха толкоз здраво тенеке, щото да пасне за подобни окови.Но ще минат години докато почнат да го щтрапат в производство.
Защото сега се съдят с ябълката.
Пък той ще е запрашил на майната си.
Не е в това "вопросот"!
пп Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♫ ♪ ♫ * ¨ * • ♫ ♪ ♪ • ♪ ♫ ♪ ¸ ¸ ☼ ♪ ♫ ♪ ♥ ღ http://www.youtube.com/watch?v=011--GqhV7E от любимите ми изпълнители която в момента слушам и си рекох що да не ви я пусна .Дано да ви хареса.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеСпокойно Мечо!
И-и-зи!
Ма де я оная пиандура Смонафта/не че аз съм вързал/, та да се притече на помощ?
Почетния селянин!С багери ще се боричка!И после болен ще ми лежи!
Де го?
- Асене бря!!!
Носи си отговорностите!
Ако нещо мен ме обижда........а щом го усещам, то чувам глутницата как бели очи наоколо.........то ще да е факта, че и за миг не си се замислил колко важен си за нас.
Знам!
Знам, че насмъдява на клише!
Затуй ще се изразя и по друг начин:
"Краставите пцета се надушват отдалеко"
И трети:
- Ние отдавна сме приели, че си частица във всеки от нас.
Другите, имат уста и ще кажат.
Аз отговарям за себе си:
Всеки ден поне веднъж се сещам за теб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКварталните пияници са едни от най-откровените хора. Понякога човек има нужда да си поговори с такива хора.
Кварталните въздържатели са едни от най-откровените хора. Понякога човек има нужда да си поговори с такива примати.
Да го....................
Скива ли как елегантно го направих?
...............................................
Чи-ки-чаLast edited by sergo; 23.09.2012, 16:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПознато ми е. И tnm се опита сякаш да ми подскаже, че ме разиграваш. Ти на коки и се скара. Остава поста на Вал, че само тя е разбрала въпроса. Това как ще обясниш. А и Вал мълчи.
Спокойно Мечо!
И-и-зи!
Ма де я оная пиандура Смонафта/не че аз съм вързал/, та да се притече на помощ?
Почетния селянин!С багери ще се боричка!И после болен ще ми лежи!
Де го?
- Асене бря!!!
Носи си отговорностите!
Ако нещо мен ме обижда........а щом го усещам, то чувам глутницата как бели очи наоколо.........то ще да е факта, че и за миг не си се замислил колко важен си за нас.
Знам!
Знам, че насмъдява на клише!
Затуй ще се изразя и по друг начин:
"Краставите пцета се надушват отдалеко"
И трети:
- Ние отдавна сме приели, че си частица във всеки от нас.
Другите, имат уста и ще кажат.
Аз отговарям за себе си:
Всеки ден поне веднъж се сещам за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХайде наздраве.... Ходи поне да отпуснеш нервите... Кварталните пияници са неудържими
Коментар
-
Разбрах те, Серго. Чак сега. Не ми помогна особено да разбера по рано. Явно мислим по различен начин. Аз съм изразявал много пъти одобрение, дори възхищение. Верно е. Не отричам. Но това е истината. Съвестта ми е чиста. Не съм лъгал. И все пак, след като съм почти на петдесет и нямам приятели, как мислиш, че мога да се променя. Ти можеш ли да се промениш ???
Старото дърво само брадвата го оправя !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСлед малко ще изчезвам да ме черпи 1 приятел/клиент по животозастраховането, че го гоних 5-6 месеца да му придвижа документите да вземе някой левец.
Тоя па е такава скръндза, че офертата у е е за нЕкво долнопробно капанче, ама к'во да се прави - шъ скокна в някои дънки и ще се посмея с кварталните пиянки.
'ноу ме кефи да слушам "заучени" истории, а по тия места всеки е уникален със собствено-ръчно написана хистори ( кат' СВ-и ) ги дънят на прима-виста без да си ги питал
П.П. И без т'ва скука - старчокът има още кило и половина мусака. Днес няма готвя, само ще се кърка
Хайде наздраве.... Ходи поне да отпуснеш нервите... Кварталните пияници са неудържими
Коментар
Коментар