IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Добре е, че те е заболяло нещо, но защо не си се противопоставил на тълпата преди това?
    Щяха да те игнорират , а ти бяха важни?? Изследвал си себе си и границите си?
    Не съм бил от удебеленото, малък сам бил.

Бях и аз в тълпата, макар и да не ми харесваше още от начало. Но бях в тълпата.

Да, бяха ми важни - под въпрос, но важни.

След това, още 10-годишен, пратих тълпата по дяволите и реших да мисля и отговарям само за себе си.
    След като участвах в това убийство.

Не, че не мога да убия още някой - но вече само аз си решавам.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Я па тоа!
      А тя що лиже само горното на филията?

Еле да те гепне баба ми в подобно деяние!
      Гат фане ръжена, котарака само пушилката ша ти гълта!
      На два рефлекса и едно достойнство зимаш разстоянието до бохчата с доматите.Щот си мислиш че само там мое достолепно да се покриеш.И да оставиш гнева народен да отмине.
      И после, тамън себеуважението ти да подскочи до котарачешкото, извисявайки кратуна – получаваш свитки по сред бел ден.А в косата ти поточета – ред кръвчица, ред кечъп.
      Кат участник в травеститски конкурс за модна прическа.

Ма хак да ти е, като се бараш на учен - четвърти клас завършен.
      Щот бабето едвам срича, ма будизма си никне в нея кат бурен на улук.Същински Джамаджанджунши е с машата!

И после гат ръгнеш в кукуруза, щото само там е спасението, чак до икиндия чуваш:
      „Келеме недно! Немаш срам от ляба! Ни си орал, ни си го сял, ни си жнял!Комата под керемидите да ми крие.Марока го бил завлякъл....Пишката ша ти откъсна......“
      Ау!
      Ма така, че цело село да ти чуе резило.

После как ще си сменил пойнта вижъна-а-а.
      Немам думи!
      Вярно я разбираш литературата !!!
      Това е чужда мисъл. На брата по оръжие. Но и моя. Аз виновен ли съм, че той се изчетка пръв ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Серго, това последното е много добро.

Няма баби дето да възпитават с блага дума и някоя пръчка. Бабите, а и дядовците, бяха институция през моето детство.

Вярно, че прилича на Чудомир.
        Last edited by val/she; 30.09.2012, 16:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Като малък участвах в обесване на котка. И я обесихме, умря от обесване.
          Ние я убихме, 10 - 11 годишни момчета.

И тогава не ми харесваше историята още от началото, цела нощ ме болеше съзнанието.
          Но я обесихме, на сутринта отидох да видя - да, озъбена беше, студена и твърда като кокал. Виси със страшна сила...

От тогава май се осъзнах към всички създания на нашата земя.

Прочее, котката я свалиха моите възръстни от семейството.
          Имаше разговор... но понеже ми вярваха, не ме обявиха за изверг тогава.

Имам научено от това.
          Нещо се научих.
          Добре е, че те е заболяло нещо, но защо не си се противопоставил на тълпата преди това?
          Щяха да те игнорират , а ти бяха важни?? Изследвал си себе си и границите си?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Който не е тормозил коте да хвърли камък пръв

Не знам що точно върху котета си упражнявахме гадорията. Може би заради способностите им, които ние нямаме. Нито сме толкова бързи. Нито имаме такива рефлекси. Нито можем да скачаме толкова високо. Нито имаме тяхното чувство за самоуважение и достойнство. И си викаме:

"Самоуважение и достойнство а ??? Що не взема аз да се изгавря, пък да видим."

Я па тоа!
            А тя що лиже само горното на филията?

Еле да те гепне баба ми в подобно деяние!
            Гат фане ръжена, котарака само пушилката ша ти гълта!
            На два рефлекса и едно достойнство зимаш разстоянието до бохчата с доматите.Щот си мислиш че само там мое достолепно да се покриеш.И да оставиш гнева народен да отмине.
            И после, тамън себеуважението ти да подскочи до котарачешкото, извисявайки кратуна – получаваш свитки по сред бел ден.А в косата ти поточета – ред кръвчица, ред кечъп.
            Кат участник в травеститски конкурс за модна прическа.

Ма хак да ти е, като се бараш на учен - четвърти клас завършен.
            Щот бабето едвам срича, ма будизма си никне в нея кат бурен на улук.Същински Джамаджанджунши е с машата!

И после гат ръгнеш в кукуруза, щото само там е спасението, чак до икиндия чуваш:
            „Келеме недно! Немаш срам от ляба! Ни си орал, ни си го сял, ни си жнял!Комата под керемидите да ми крие.Марока го бил завлякъл....Пишката ша ти откъсна......“
            Ау!
            Ма така, че цело село да ти чуе резило.

После как ще си сменил пойнта вижъна-а-а.
            Немам думи!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Не си спомням да съм тормозила котки. Може би защото винаги съм имала кучета.
              Като малък участвах в обесване на котка. И я обесихме, умря от обесване.
              Ние я убихме, 10 - 11 годишни момчета.

И тогава не ми харесваше историята още от началото, цела нощ ме болеше съзнанието.
              Но я обесихме, на сутринта отидох да видя - да, озъбена беше, студена и твърда като кокал. Виси със страшна сила...

От тогава май се осъзнах към всички създания на нашата земя.

Прочее, котката я свалиха моите възръстни от семейството.
              Имаше разговор... но понеже ми вярваха, не ме обявиха за изверг тогава.

Имам научено от това.
              Нещо се научих.
              Last edited by vmаnkov; 30.09.2012, 16:44.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от market Разгледай мнение
                Дълбоки, дълбоки, колко да са дълбоки? Че котката е шефа и да бъде боготворена иска. Верно, че гальовна може да бъде, но е вярна само на себе си.
                Aми, моята, като ми чуеше токчетата (това по думи на останалото домочадие) и изприпкваше до вратата, за да ме посрещне и завърти опашка, да се протегне 2-3 пъти и опре муцунка в ръката ми, което си е целувка , при това- не я хранех аз, а децата. Само последните 2-3 дни- преди да умре не го правеше- беше много болна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да им завидя на жиотните в твоята къща......
                  Аз си имах котка и много се спогаждахме....Когато мрънкаше, бягаше преди чехъла....

Мечо, честита ти "земя" под краката....С тези 10 часа полет, направо те жаля.....

пп Малко съм ви сърдит....
                  Правим лютеница и аз пека чушките( щото навън е само 30градуса..).....Едните ги буша а другите за камерата не.......
                  Едните се пекат във фурната а другите не.........Чак на последната фурна ми светва, че НЕ ТРЯБВА ДА ГИ БУША.....Създава се( задържа се) вътрешна топлина и се пекат по - лесно и се белят чудесно....

Изгоряха......
                  Чичо, върна ме години назад /няма значение колко/
                  Баба ми доста ме тормозеше с направата на лютеницата. Чушките бяха големият препъни камък. Преди да се изпекат се почистваха от семките, а след като се обелеха от ципата, всяка чушка се разрязваше по дължина и отново се проверяваше, дали не е останала някоя семка. Там където имаше останала ципа се изрязваше с нож и едва тогава чушката се смилаше.
                  Доматите също се белеха ...
                  Сега няма кой да ми виси на главата и да ме кара да ги правя тези неща и въпреки всичко си карам по установения ред
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Дълбоки, дълбоки, колко да са дълбоки? Че котката е шефа и да бъде боготворена иска. Верно, че гальовна може да бъде, но е вярна само на себе си.

Коментар

• В котките има самоуважение, гордост- как да ги тормозиш? Няма как да са ти благодарни заради едната паничка и по тази причина- връзката с тях е по-дълбока (ако има такава).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз си имах котка и много се спогаждахме....Когато мрънкаше, бягаше преди чехъла....

Мечо, честита ти "земя" под краката....С тези 10 часа полет, направо те жаля.....

Правим лютеница и аз пека чушките( щото навън е само 30градуса..).....Едните ги буша а другите за камерата не.......
                        Едните се пекат във фурната а другите не.........Чак на последната фурна ми светва, че НЕ ТРЯБВА ДА ГИ БУША.....Създава се( задържа се) вътрешна топлина и се пекат по - лесно и се белят чудесно....

Изгоряха......
                        Много зле ги понасям полетите на стари години. Общо четири бяха, най дългия 11 часа. Економисват чорбаджиите.

Ти кажи ся има ли нещо гнило в Дания
                        tnm

Коментар

Какво ти тормозене!? Куче да си в моята къща.
                          Исках да кажа, че понеже имах кучета, котки не се задържаха около мен и по тази причина съм нямала поле за изява

Изгоряха......

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            Така е по скоро трябва да е лелки и чичковци добре че се събудихме и тази сутрин стари кримки но пък купонджии с чувство за хумор браво само така няма да падате духом всяка годинка е ценна на тая възраст
                            Моляяяя!? Лелки и чичовци сме само за племенниците си
                            И какво точно ни е на годинките!? И знаем и можем, за разлика от хората на вашата възраст
                            Мечо

Коментар

Исках да кажа, че понеже имах кучета, котки не се задържаха около мен и по тази причина съм нямала поле за изява
                              Завъди си кучета да те пазят от пороци
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Аа, ама ние чуждите. Ти бива ли своите си животни да тормозиш
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X