If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Дълго е за обяснение. И прекалено сложно за разбиране, предвид крехката ти възраст. Ама след 15 години и сам ще си отговориш - без ничия помощ.
Така е по скоро трябва да е лелки и чичковци добре че се събудихме и тази сутрин стари кримки но пък купонджии с чувство за хумор браво само така няма да падате духом всяка годинка е ценна на тая възраст
Ха добро Ви утро младежи.... Днес ще е хубав и топъл ден, а дедо Гошо мисли да си организира едно яко барбекю на Панчерево... Там е по хлад, а и как ми се кърка от сутринта... Айде наздраве и лек ден на всички... Аз тръгвам на пазар за материала за барбекюто, че гостите вече са нетърпеливи и ми пращат СМСи от 7 сутринта (и те наши набори та не спят)...
Някъде четох, че когато кученце нахраниш, то си мислело, човекът ме храни, значи е Бог. Когато котето нахраниш, то си мислело, човекът ме храни, значи съм Бог.
А моето коте си мисли - Ти защо не храниш бога? Хихих, случвало се е да остане само с мен - чак се учудва, че и аз мога да му давам храна)
Ха добро Ви утро младежи.... Днес ще е хубав и топъл ден, а дедо Гошо мисли да си организира едно яко барбекю на Панчерево... Там е по хлад, а и как ми се кърка от сутринта... Айде наздраве и лек ден на всички... Аз тръгвам на пазар за материала за барбекюто, че гостите вече са нетърпеливи и ми пращат СМСи от 7 сутринта (и те наши набори та не спят)...
Някъде четох, че когато кученце нахраниш, то си мислело, човекът ме храни, значи е Бог. Когато котето нахраниш, то си мислело, човекът ме храни, значи съм Бог.
Пък аз не съм, ма никога не съм. Ма напоследък, котето на щерката ме тормози. Живея на село, държим го на вънка. Обикаля цялата махала, ма звука на колата ми познава, кога се прибирам притичва. До вратата стои докато храна за паничката му не изнеса. Сутрин на прозореца на кухнята чака. Жена ми час по рано става, ма нея не я тормози. Когато в кухнята влеза, започва по прозореца с лапа да блъска. Отворя ли хладилник към вратата тича. Ужас. Ма котарак Пловдивчанин, майна като мен.
Добро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Едно време имахме един котарак Топчо и цяла глутница кучета. Топчо беше едър и охранен. По малките кучета ги биеше, но от по големите бягаше и се катереше по дърветата. Веднъж го беше погнала цялата глутница и той успя да се качи на една не много висока зарзала. Голяма дандания беше. Кучетата отдолу лаят с всичка сила, Топчо се качил чак на върха, мълчи и ги гледа. Тогава видях кучета да се катерят. Явно много ги беше изнервил. Качат се до някъде и падат.
Пък аз не съм, ма никога не съм. Ма напоследък, котето на щерката ме тормози. Живея на село, държим го на вънка. Обикаля цялата махала, ма звука на колата ми познава, кога се прибирам притичва. До вратата стои докато храна за паничката му не изнеса. Сутрин на прозореца на кухнята чака. Жена ми час по рано става, ма нея не я тормози. Когато в кухнята влеза, започва по прозореца с лапа да блъска. Отворя ли хладилник към вратата тича. Ужас. Ма котарак Пловдивчанин, майна като мен.
Нали знаеш, че има програмки/,Process Lasso/ които ти показват кой вреден процес консумира най-много от ресурсите на компа ти, когато той почне да се бави, забива, увисва, като маче в газена тенекия?
Но, ако не си спец и не знаеш как да го премахнеш мъката е всеобхватна.
Та в мойта чутура, е те това лесното-процес ми збръчва системата баш като рибарска пишка.*
В детството ми имахме любима игра - „Свадбата на Фигаро".
Гепвахме мачката на комшийката,дето ни отмъкваше филията с мас и захар.Топвахме ѝ дирника в газеничето и я пускахме да денси.
Действие първо – замръзва!
Черен екран.
Действие второ - върти се в кръг и скомръче.Щото газта ѝ праи ладно на д-то и се дзвери де е марока който ѝ дъхти така нежно под опашката.
Действие трето - наклонена напред пак замръзва.Сякаш поганеца от мазата дефилира пред нея с парче сирене в устата, тътрейки тържествено капана щракнал опашлька.
Действие четвърто – изригване!
Нещо кат драйф-старт на пернишки голф.И ръка/хърка/ апокалиптично.И завоите ги зима по същия начин.
Щото газта вече е влезла в карбуратора ѝ.
И така пердаши, докато ѝ се стопат лагерите.
Действие пето - почва да се тътри важно-важно.
Се едно е изровила цяла медийна група.Драпа само с предните крачка, а най-достойната си част дръндзурка в прахоляка.Ококорила зъркели като че да ни вменява вечната трайност на книжните носители.
Епилог - Виейки и гърчейки се като оперетна матрона се покрива в купа цепеници на Манчовото барбекю.
Фигаро тук, Фигаро там!
.................................................. ................................
Ей таквиз са ми чувсвата ката ден!
Само дет сам си ръчкам газта у дуваро.
Е-е-е, батка! Кефих се, смях се - много си дóбър, требе да станеш новия наш Чудомир, или пък Радичков. Или и двете.
Но - това, ако ти пука.
А ако не - нищо, ше се кефиме само тук
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Един ден се понася. А питаш ли на Мечо какво му?! Той трябва да отработва 3-те месеца, през които се търкаля на плажа в Шкорпиловци
При моряците върви този цикъл, един, два рейса после 3 - 6 месеца работиш върху себе си... Вероятно има предимства, аз не съм така, при мен всеки (работен) ден, и все нещо чака за следващия
Физически имах предвид, от малкото сън... Емоционално съм стабилен
След обяда се подобрих, пък и задачите малко по малко ме подхванаха и ме държат в ритъм. Климатичната инсталация на сградата обаче не знае, че днес е работен ден.
Не знам що точно върху котета си упражнявахме гадорията. Може би заради способностите им, които ние нямаме. Нито сме толкова бързи. Нито имаме такива рефлекси. Нито можем да скачаме толкова високо. Нито имаме тяхното чувство за самоуважение и достойнство. И си викаме:
"Самоуважение и достойнство а ??? Що не взема аз да се изгавря, пък да видим."
Коментар