Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Ех брат,
Брой и мен в този списък!
Нали знаеш, че има програмки/,Process Lasso/ които ти показват кой вреден процес консумира най-много от ресурсите на компа ти, когато той почне да се бави, забива, увисва, като маче в газена тенекия?
Но, ако не си спец и не знаеш как да го премахнеш мъката е всеобхватна.
Та в мойта чутура, е те това лесното-процес ми збръчва системата баш като рибарска пишка.*
В детството ми имахме любима игра - „Свадбата на Фигаро".
Гепвахме мачката на комшийката,дето ни отмъкваше филията с мас и захар.Топвахме ѝ дирника в газеничето и я пускахме да денси.
Действие първо – замръзва!
Черен екран.
Действие второ - върти се в кръг и скомръче.Щото газта ѝ праи ладно на д-то и се дзвери де е марока който ѝ дъхти така нежно под опашката.
Действие трето - наклонена напред пак замръзва.Сякаш поганеца от мазата дефилира пред нея с парче сирене в устата, тътрейки тържествено капана щракнал опашлька.
Действие четвърто – изригване!
Нещо кат драйф-старт на пернишки голф.И ръка/хърка/ апокалиптично.И завоите ги зима по същия начин.
Щото газта вече е влезла в карбуратора ѝ.
И така пердаши, докато ѝ се стопат лагерите.
Действие пето - почва да се тътри важно-важно.
Се едно е изровила цяла медийна група.Драпа само с предните крачка, а най-достойната си част дръндзурка в прахоляка.Ококорила зъркели като че да ни вменява вечната трайност на книжните носители.
Епилог - Виейки и гърчейки се като оперетна матрона се покрива в купа цепеници на Манчовото барбекю.
Фигаро тук, Фигаро там!
.................................................. ................................
Ей таквиз са ми чувсвата ката ден!
Само дет сам си ръчкам газта у дуваро.
Коментар