IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Благодаря, Серго !!! То аз затъ, забравих да работя. Лесно отвиквам да работя, а трудно свиквам.

Ех брат,
    Брой и мен в този списък!

Нали знаеш, че има програмки/,Process Lasso/ които ти показват кой вреден процес консумира най-много от ресурсите на компа ти, когато той почне да се бави, забива, увисва, като маче в газена тенекия?
    Но, ако не си спец и не знаеш как да го премахнеш мъката е всеобхватна.

Та в мойта чутура, е те това лесното-процес ми збръчва системата баш като рибарска пишка.*

В детството ми имахме любима игра - „Свадбата на Фигаро".
    Гепвахме мачката на комшийката,дето ни отмъкваше филията с мас и захар.Топвахме ѝ дирника в газеничето и я пускахме да денси.

Действие първо – замръзва!
    Черен екран.

Действие второ - върти се в кръг и скомръче.Щото газта ѝ праи ладно на д-то и се дзвери де е марока който ѝ дъхти така нежно под опашката.

Действие трето - наклонена напред пак замръзва.Сякаш поганеца от мазата дефилира пред нея с парче сирене в устата, тътрейки тържествено капана щракнал опашлька.

Действие четвърто – изригване!
    Нещо кат драйф-старт на пернишки голф.И ръка/хърка/ апокалиптично.И завоите ги зима по същия начин.
    Щото газта вече е влезла в карбуратора ѝ.

И така пердаши, докато ѝ се стопат лагерите.

Действие пето - почва да се тътри важно-важно.
    Се едно е изровила цяла медийна група.Драпа само с предните крачка, а най-достойната си част дръндзурка в прахоляка.Ококорила зъркели като че да ни вменява вечната трайност на книжните носители.

Епилог - Виейки и гърчейки се като оперетна матрона се покрива в купа цепеници на Манчовото барбекю.

Фигаро тук, Фигаро там!

.................................................. ................................
    Ей таквиз са ми чувсвата ката ден!
    Само дет сам си ръчкам газта у дуваро.
    Last edited by sergo; 29.09.2012, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Един ден се понася. А питаш ли на Мечо какво му?! Той трябва да отработва 3-те месеца, през които се търкаля на плажа в Шкорпиловци
      Всички пари не могат да се изкарат. Плажа не бива да се пропуска !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Един ден се понася. А питаш ли на Мечо какво му?! Той трябва да отработва 3-те месеца, през които се търкаля на плажа в Шкорпиловци
        Да ви кажа най-ми е трудно да стана сутрин през уикенда (като за работа) после не е толкова тежко, някак е по-лежерно и се вършат доста неща. Ама не винаги!
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado78 Разгледай мнение
          Дали и аз мога да се включа в изграждането на остроумия и бистренето на общочовешките проблеми, което сте си спретнали?
          Работя днес, ама ми е смотано, снощи закъснях с лягането... Това отработките са голяма глупост за мен...
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Rado78 Разгледай мнение
            Дали и аз мога да се включа в изграждането на остроумия и бистренето на общочовешките проблеми, което сте си спретнали?
            Работя днес, ама ми е смотано, снощи закъснях с лягането... Това отработките са голяма глупост за мен...
            Може Защо ти е смотано?
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Този от снимката прилича ли малко на Камата ???
              Само на тен.
              Мечо

Коментар

• Дали и аз мога да се включа в изграждането на остроумия и бистренето на общочовешките проблеми, което сте си спретнали?

Коментар

• Този от снимката прилича ли малко на Камата ???
                  tnm

Коментар

Преди време направих едни снимки и много се чудех - дали си ти или не си!? Ама като не си с жълт потник и сини гащета - как да съм сигурна.
                    Аз ходя у добруджанско на море, ти на нивата (тръстиката)
                    tnm

Коментар

Аз май съм по бамбашка звяр. Допускам дори, че може и да съм човек. Колкото по топло - толкова по топло.
                      Преди време направих едни снимки и много се чудех - дали си ти или не си!? Ама като не си с жълт потник и сини гащета - как да съм сигурна.
                      Мечо

Коментар

• Поколението на хората между 30 и 40 г. (или младежта на прехода) е единственото, което може като цяло да постигне нещо донякъде стойностно. Това е единственото поколение, което

1. бе тогава твърде младо, за да могат комунистите трайно да промият мозъка и разбиранията му.

2. бе вече донякъде зряло, за да допусне масово чалга-културата да се превърне в негова основна (без-)ценностна система.

Лошото е, че тези хора основно не живеят в България. Когато и малкото останали чукнат 40те, а сегашната младеж започне да работи.....Бог да пази България!

П.С. Нищо против малкото качествени млади хора. Просто те са обречени на пикаят срещу вятъра.

Коментар

Хммм, ами то там въобще не е за мечки. Ще трябва да смъкнеш част от козинката
                          Аз май съм по бамбашка звяр. Допускам дори, че може и да съм човек. Колкото по топло - толкова по топло.
                          tnm

Коментар

Тук сутрин е не по малко от 28 градуса.
                            Хммм, ами то там въобще не е за мечки. Ще трябва да смъкнеш част от козинката
                            Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Ми трудно е, ама ще ти премине. Остава сега на този кораб да станеш някой работохолик.

П.П. Преди малко съобщиха, че утрото ще е свежо. С температури от 15 - 18 градуса
                              Тук сутрин е не по малко от 28 градуса.
                              tnm

Коментар

Добро утро tnm
                                Добро утро красавици и юнаци

Благодаря, Серго !!! То аз затъ, забравих да работя. Лесно отвиквам да работя, а трудно свиквам.
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Ми трудно е, ама ще ти премине. Остава сега на този кораб да станеш някой работохолик.

П.П. Преди малко съобщиха, че утрото ще е свежо. С температури от 15 - 18 градуса
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X