IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Мале вчера на какво се направихме.... Буса се оказа съвсем леко ударен. Само му свалихме предната броня и сложихме една нова гума и на собствен ход си дойдохме с София към 11.30.. Ония моя човек и собственик на буса вече беше наредил на готвача да прави 200тата кебапчета и като му седнахме... Немам спомен кога и как съм се прибрал.. Ама как най обичам - яка мъжка компания и разговори за живота... Чувствам се така зареден с енергия.. Мисля и днес да повторя ама на Панчерево.. Цял ден ще си пия бира и ще гледам водата.. Само да се събуди комшията и ще го убед да дойде с мен.. Сега влезох в тях ама спи като пор с някаква непозната жена... Дееба и прасето.. Ама всичките убийствено богати ИТ специалисти са някакви тотални ненормалници... Тоя хвърля по едно ново пежо среден клас по курви всеки месец... Вчера стигнахме до гениална идея.. Ще се съберем 10 - 15 идиота със сходни интереси и ще започнам да изкупуваме някое село. И като купим всички имоти ще го оградим и ще си направим затворено общество, охранявано и със много строги и правила.. И така ще си направим наш оазис от българщината и циганията.. Ще го наречем Малката Швейцария (аз го измислих)... Даже и собствена малка армия ще си направим... В понеделник давам задача на моите брокери да почват да търсят достъчно притегателно и обезлюдено село.. Тия от снощи ще ми преведат и първото капаро до сряда...Инфраструктурата ще я изградя след като изкупим имотите... Даже имам един проект за язовир та и водата мога да си осигуря.. На времето бях решил един ВЕЦ да правя ама се сблъсках с един олигарх и реших че няма нужда да се стреляме... Представяте ли си - мяясто дето можеш да пуснеш деца да се разхождат без да ги пазиш, няма цигани, няма утрепки, всичко е красиво, хората се поздраяват и са интелигенти, спазват правила, нови хора се допускат само след съгласие на ядрото обитатели итн.... А познайте точно след две го до 5 години като се разчуе колко интелигентни хора ще се избият да кандидатстват да си купят имот и ще са готови да плащат цени на ниво Монте Карло само за да не им бягат децата в чужбина и да не ги нападат цигани по светофарите и наркопласьори и мутри да ги колят по дискотеките... И тогава фърлям 5 къщи на 5 визши банкери, дърпам 10 млн евро (може и повече, от мен зависи колко площ ще заградя и ще облагородя така ще регулирам предлагането) напред и се пенсионирам.... Много съм се амбицирал.. Имах нужда да започна нещо ново да преборя кризата и безвремието...
    Ае, аз влизам с ноу хау в далаверата Така де. Като си спомням преди 4 години, малкият беше само на 9. Бяхме в Зеефелд ин Тирол в Алпите. Пуснах го сам самичък да си обикаля градчето с колело. В интерес на истината не се замислих кво щеше да стане ако го бяха набарали полицаите самичък Сигур щяха да ме глобят поне 10000 еврака, без затвора. Но беше толкова спокойно

Та Космо, по евтинко ще ти дойде да купиш цял парцел земеделска земя и гора и да го направиш ново селище.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Браво бе Космо, ти ако реализираш тази идея ще се превърнеш в най-известния български Ландлорд !!!
      Лошото е, че тази идея е продукт на липсата на държавност и абдикацията на политическата класа от истинските проблеми в БГ. Четвъртата власт също има не малка вина. Не се концентрират върху истинските дълбоки проблеми, а само пушилка и сценичен газ.
      Лорде брат имам чувството че с коза за сигурност идеата става уникална и ще пробие пазара..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Добро утро Космо- много добра идея, но дано хората са сериозни и да не се проявят вътрешни търкания и недоразумения. То подобни неща вече са се случили с ловните стопанства- там е заградено и се охранява за външен достъп. Всичко зависи разбира се от локацията и изпълнението на проекта, както и от рекламата по късно.Сега се сещам , че много рекламираха и селищата около голф игрищата- не знам там дали успяха да разпродадат , но съм гледал списък със закупили баровци от тези среди за , които говориш. УСПЕХ

Много съм се запалил Кире... А и тия моите от сутринта ми звънят до сряда по коя сметка да превеждат парите... Другата седмица правим едно ООД. . Всички ще влезем с по 150 бона, коиот ще са и начален капитал за изкупуването.За сега сме 5 човека, но мисля че до края на годината ще станем поне 10. Сега се чух и с един мой агент изпълнителен директор на Банка за кредит. Каза че до края на ноември ще мога да усвоявам 5 млн евро... Брокера го събудих. Той каза че имал даже и идея - село Чурек. От лявата страна на магистрала Хемус, в посока Ботевград... Много не ми хареса да е толко близо до магистрала, но брокера каза че задължително трябва да е до път че е доказано че българина е хипохондрик и не е ли на 30 минути от болница не купува.. Всъщност близоста до болница бил фактор номер едно при избор на жилище в последните години... Моя брокер е продал два блока до ИСУЛ на 1200 евро на зелено за няма и месец миналата година във вихара на стагнацията на пазара... Тс. трябва селото да близо до магистрала. Един от партньорите даже предложи да напшравим ново селище (по модела на Делта хил в Кладница) а той имал 200 дка. след отбивката на магистрала Тракия към Велинград... Ама па там на отбивката е голяма жега... Абе другата седмица завъртам колелото... Ще го правя на части (за да се вместя в 5те милиона евро) и не мисля да надхвърлям 100 къщи. На 5 двайсетици докато има клиенти (не клиенти ами достойни за съседи ерудирани пичове, нама въобще да приодавам без жесток подбор на купувачите, даже ще направим лист с критерии и изисквания)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Мале вчера на какво се направихме.... Буса се оказа съвсем леко ударен. Само му свалихме предната броня и сложихме една нова гума и на собствен ход си дойдохме с София към 11.30.. Ония моя човек и собственик на буса вече беше наредил на готвача да прави 200тата кебапчета и като му седнахме... Немам спомен кога и как съм се прибрал.. Ама как най обичам - яка мъжка компания и разговори за живота... Чувствам се така зареден с енергия.. Мисля и днес да повторя ама на Панчерево.. Цял ден ще си пия бира и ще гледам водата.. Само да се събуди комшията и ще го убед да дойде с мен.. Сега влезох в тях ама спи като пор с някаква непозната жена... Дееба и прасето.. Ама всичките убийствено богати ИТ специалисти са някакви тотални ненормалници... Тоя хвърля по едно ново пежо среден клас по курви всеки месец... Вчера стигнахме до гениална идея.. Ще се съберем 10 - 15 идиота със сходни интереси и ще започнам да изкупуваме някое село. И като купим всички имоти ще го оградим и ще си направим затворено общество, охранявано и със много строги и правила.. И така ще си направим наш оазис от българщината и циганията.. Ще го наречем Малката Швейцария (аз го измислих)... Даже и собствена малка армия ще си направим... В понеделник давам задача на моите брокери да почват да търсят достъчно притегателно и обезлюдено село.. Тия от снощи ще ми преведат и първото капаро до сряда...Инфраструктурата ще я изградя след като изкупим имотите... Даже имам един проект за язовир та и водата мога да си осигуря.. На времето бях решил един ВЕЦ да правя ама се сблъсках с един олигарх и реших че няма нужда да се стреляме... Представяте ли си - мяясто дето можеш да пуснеш деца да се разхождат без да ги пазиш, няма цигани, няма утрепки, всичко е красиво, хората се поздраяват и са интелигенти, спазват правила, нови хора се допускат само след съгласие на ядрото обитатели итн.... А познайте точно след две го до 5 години като се разчуе колко интелигентни хора ще се избият да кандидатстват да си купят имот и ще са готови да плащат цени на ниво Монте Карло само за да не им бягат децата в чужбина и да не ги нападат цигани по светофарите и наркопласьори и мутри да ги колят по дискотеките... И тогава фърлям 5 къщи на 5 визши банкери, дърпам 10 млн евро (може и повече, от мен зависи колко площ ще заградя и ще облагородя така ще регулирам предлагането) напред и се пенсионирам.... Много съм се амбицирал.. Имах нужда да започна нещо ново да преборя кризата и безвремието...
          Браво бе Космо, ти ако реализираш тази идея ще се превърнеш в най-известния български Ландлорд !!!
          Лошото е, че тази идея е продукт на липсата на държавност и абдикацията на политическата класа от истинските проблеми в БГ. Четвъртата власт също има не малка вина. Не се концентрират върху истинските дълбоки проблеми, а само пушилка и сценичен газ.

Коментар

• Добро утро Космо- много добра идея, но дано хората са сериозни и да не се проявят вътрешни търкания и недоразумения. То подобни неща вече са се случили с ловните стопанства- там е заградено и се охранява за външен достъп. Всичко зависи разбира се от локацията и изпълнението на проекта, както и от рекламата по късно.Сега се сещам , че много рекламираха и селищата около голф игрищата- не знам там дали успяха да разпродадат , но съм гледал списък със закупили баровци от тези среди за , които говориш. УСПЕХ

Коментар

• Мале вчера на какво се направихме.... Буса се оказа съвсем леко ударен. Само му свалихме предната броня и сложихме една нова гума и на собствен ход си дойдохме с София към 11.30.. Ония моя човек и собственик на буса вече беше наредил на готвача да прави 200тата кебапчета и като му седнахме... Немам спомен кога и как съм се прибрал.. Ама как най обичам - яка мъжка компания и разговори за живота... Чувствам се така зареден с енергия.. Мисля и днес да повторя ама на Панчерево.. Цял ден ще си пия бира и ще гледам водата.. Само да се събуди комшията и ще го убед да дойде с мен.. Сега влезох в тях ама спи като пор с някаква непозната жена... Дееба и прасето.. Ама всичките убийствено богати ИТ специалисти са някакви тотални ненормалници... Тоя хвърля по едно ново пежо среден клас по курви всеки месец... Вчера стигнахме до гениална идея.. Ще се съберем 10 - 15 идиота със сходни интереси и ще започнам да изкупуваме някое село. И като купим всички имоти ще го оградим и ще си направим затворено общество, охранявано и със много строги и правила.. И така ще си направим наш оазис от българщината и циганията.. Ще го наречем Малката Швейцария (аз го измислих)... Даже и собствена малка армия ще си направим... В понеделник давам задача на моите брокери да почват да търсят достъчно притегателно и обезлюдено село.. Тия от снощи ще ми преведат и първото капаро до сряда...Инфраструктурата ще я изградя след като изкупим имотите... Даже имам един проект за язовир та и водата мога да си осигуря.. На времето бях решил един ВЕЦ да правя ама се сблъсках с един олигарх и реших че няма нужда да се стреляме... Представяте ли си - мяясто дето можеш да пуснеш деца да се разхождат без да ги пазиш, няма цигани, няма утрепки, всичко е красиво, хората се поздраяват и са интелигенти, спазват правила, нови хора се допускат само след съгласие на ядрото обитатели итн.... А познайте точно след две го до 5 години като се разчуе колко интелигентни хора ще се избият да кандидатстват да си купят имот и ще са готови да плащат цени на ниво Монте Карло само за да не им бягат децата в чужбина и да не ги нападат цигани по светофарите и наркопласьори и мутри да ги колят по дискотеките... И тогава фърлям 5 къщи на 5 визши банкери, дърпам 10 млн евро (може и повече, от мен зависи колко площ ще заградя и ще облагородя така ще регулирам предлагането) напред и се пенсионирам.... Много съм се амбицирал.. Имах нужда да започна нещо ново да преборя кризата и безвремието...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Ще държи детиту гладно
                Е, па женско е. Утре треба го продам скъпо!

Коментар

• Ау .. как обичам така

Киризиш си филмче и на рекламките хоп едно тесто за пица забъркано за 5 мин. и го оставяш 1 ч да си втасва.

На следващите рекламки - хоп 3 обелени домата, пасирани с яко риган и чер пипер и пак си киризиш.

На следващите реклами - хоп размразеният пипер, нарязан на дребно и свинското филе от врат, лук и маслини.

И понеже Ламята я няма, мощен финал - яко люти чушлета от консерва, заедно със семките, поръсени най-отгоре на пицата.

Добре, че е бебе Манков да ме подсети и как ще се олютя яко. После едни пуканки и бира до откат.

П.П. Точно така не трябва да се прави с последното, ама 2-3 пъти в годината се прежалвам - хихи

Ай, чиърс на бебетата сладки и да метна едно очо на фурната к'о ста'а там ... !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Няма да се косиш! И аз се занимах с разлагане на многочлени и квадратни корени този следобед. Досега се справяхме и сами, ама изглежда и аз ще го изпращам на курсове по математика.
                    проблема ще е като/ако/ замина
                    не знам що ходи на тая школа
                    сигурно брои мухите и пробва да си почеше очите отвътре
                    иначе ако е за футбол
                    ще скрие топката на запалянковците от спортната тема
                    аз се напъвам да му обяснявам вида задачи
                    той изведнъж се сеща за Ибрахимович
                    и с кой отбор колко гола е вкарал
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Моят само компютри и футбол са му в главата На математика няма да го пращам, обаче БЕЛ - задължително Английският го учи 8ма година. От предучилищна

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Стига бре чове, ще го пращаш на БЕЛ! Мойта по рождение знае граматиката в българския и английския /половинката ми е преподавател по ингилизки / Математиката и шаха са и интересни и сме я записали и за двете. По хуманитарните ЯЗЕ съм капацитета дето ке и пие соса..!

След *сичко туй, требе спорт и язе съм и обЕснил. Без ХХХХХХХХ изразходвани калории не може да папа повече от ХХХХХХХ калории. ЗАБРАНЕНО!!!
                        Ще държи детиту гладно

Коментар

Аз пък моичкият ще го пращам на БЕЛ
                          Стига бре чове, ще го пращаш на БЕЛ! Мойта по рождение знае граматиката в българския и английския /половинката ми е преподавател по ингилизки / Математиката и шаха са и интересни и сме я записали и за двете. По хуманитарните ЯЗЕ съм капацитета дето ке и пие соса..!

След *сичко туй, требе спорт и язе съм и обЕснил. Без ХХХХХХХХ изразходвани калории не може да папа повече от ХХХХХХХ калории. ЗАБРАНЕНО!!!

Коментар

Аз пък моичкият ще го пращам на БЕЛ
                            Ами ще се явяваш на матура, какво да се прави.
                            Аз миналата година не съм го пращала никъде, ама на матурата по математика ни изненадаха със задачи по системата ПИЗА.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Аз пък моичкият ще го пращам на БЕЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                оххх,свърших с ритнитоковеца домашните по математика
                                уникален гений-ако в една задача,могат да се направят
                                преко сили 2-3 грешки,той без усилия прави двойно
                                освен математиката ,има и сип по нея.а и на курс
                                ходи-резултата е дупката на нулата.
                                хайде,едно поздравче от мен
                                http://www.youtube.com/watch?v=CijPy...layer_embedded
                                Няма да се косиш! И аз се занимах с разлагане на многочлени и квадратни корени този следобед. Досега се справяхме и сами, ама изглежда и аз ще го изпращам на курсове по математика.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X