Даите диета за отслабване бърза пробвана ефикасна за10кг за 20 дни мъка...повече немои искарам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНаивник каква е тази история с рублите в чорапаимаше ли руси блядки
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКой те пита за Интерклуба бря?Еййй Мечо, помниш ли тези времена? В Жданов например? Пъхаш 5 рубли за такси в чорапа и с 50 си бог
То и сега има русалки ама ЕГНто си казва думата. Чета книги.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамо русиЕййй Мечо, помниш ли тези времена? В Жданов например? Пъхаш 5 рубли за такси в чорапа и с 50 си бог
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНаивник браво-Мечо виждал ли си Русалки по моретата и океаните
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
От 3 пъти познайте кой има най-много гъбичкиГадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам, ти си Барото. Аз га плавах, русалки не видяхБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTeрапия някаква ли си правите?
От 3 пъти познайте кой има най-много гъбички
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами да си забелязал до сега на колко въпроса, дори и с минимален съдържащ се в тях смисъл не съм отговорил ...?
- ти не престана да ми задаваш въпроси! Промени си формата на изразяване ако не търсиш реално отговор!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕййй, ходили ли сте за попчета на Родопа под Аспаруховия???
аз преди ходих за риба в Кранево
веднъж лових,заргани.много имаше и бързах достазнеш как е като се появи рибата.
и от въпросната трета буна на Кранево.... във водата
преди водата,задника ми се запозна с един голям камък.
от тогава имам забрана(неофициална) от половинката.сега ги ловя по магазините щото тогава се пребих и продължихИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБрюнетка не можа ли да намериш ???
А бре, има ли русалки, дето да са брюнетки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
А бре, има ли русалки, дето да са брюнеткиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар