IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    1. АМД или Интел е машинката? ( настолен или лаптоп-ка/ с вградено видео или геймърска машинка )
    2. Контактите ти занулени ли са, където е включен и мерил ли си им напрежението?

П.П. Сорка, че така си питам, ама елиминирам варианти и затова - хихи
    Контакти занулени, включен в специален защитен разклонител. Напрежение не съм мерил

Настолен
    Dell Vostro 470
    Intel Core i7-3770 3.40 GHz 8 MB cache
    Видео: AMD Radeon HD 7770 2 GB

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тц, не грее. Не съм го купил онлайн. Аз с компютри майтап не си правя. Старият дома е на 7 години и по параметри още къса доста сегашни и си върви при фул натоварване. Купен е от доверена фирма и личен приятел, продал ми над 20 компа през годините. Даже се уговорих да му го нося утре. 3 години гаранция има все пак. Според мен някое кабелче нейде е улабено Или захранването идва лабаво, щот е много натруфен. Но определено не прегрява.
      Мхм,я някоя платка(най вече рам-та) или букса е едва бучната ....т.е хардуерен е проблема .Но щом е в гаранция предлагам да си я ползваш.Аз не бих,щото немам нерви и досега да го бях разхвърлял и преинсталирал (нали требе си има и лепенка с номера на уин-а,така че пак ще си е с лицензен софт)

Успех
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Рестартира, не стига до син екран. През опцията Старт----Нормалъ/Сейф мод и т.н
        Не забива. След рестарт си влиза нормално в Уиндоус.
        Абсолютно произволно. 5 мин до 3 часа.
        Систъм хисторито дава 11 рестарта вчера и 6 днес.
        Нямало е токови удари, проверил съм и всичко прикачено - от монитор до мишок
        1. АМД или Интел е машинката? ( настолен или лаптоп-ка/ с вградено видео или геймърска машинка )
        2. Контактите ти занулени ли са, където е включен и мерил ли си им напрежението?

П.П. Сорка, че така си питам, ама елиминирам варианти и затова - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Според мен - много грее,демек проблем с охлаждането .....Явно е фабричен дефект ....Ако си го купил онлайн си напрайл грешка,грешка....голяма грешка....

http://www.youtube.com/watch?v=CJilDoTtsVA
          Тц, не грее. Не съм го купил онлайн. Аз с компютри майтап не си правя. Старият дома е на 7 години и по параметри още къса доста сегашни и си върви при фул натоварване. Купен е от доверена фирма и личен приятел, продал ми над 20 компа през годините. Даже се уговорих да му го нося утре. 3 години гаранция има все пак. Според мен някое кабелче нейде е улабено Или захранването идва лабаво, щот е много натруфен. Но определено не прегрява.

Коментар

....
            ....
            Според мен - много грее,демек проблем с охлаждането .....Явно е фабричен дефект ....Ако си го купил онлайн си напрайл грешка,грешка....голяма грешка....

http://www.youtube.com/watch?v=CJilDoTtsVA
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• има 2 хълма между Суходол и Горна Баня.....там е евтино и още не е в регулация! близо е ....то и единия ти стига! Парцелите не са скъпи, а има и гледка! Тихо и уединено също така! е малко е диво, но сте сами и може да оградите и направите КПП и т.н!

Коментар

Нищо не е пиратско За първи път има напълно лицензен. И компа не е събиран Една шапка кинти даде за него
                Тогава си иска майстор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Уиндоуса пиратски ли е?
                  Нищо не е пиратско За първи път има напълно лицензен. И компа не е събиран Една шапка кинти даде за него

Коментар

Уиндоуса пиратски ли е?

Коментар

Я, ми дефинирай т'ва по-точно?

1. Изключва ли се?
                      2. Рестартира ли се?
                      3. Забива ли? ( син екран или на "черга", както си на приложение Х монитора )
                      4. През колко време и произволно ли?

Коментар

Хихих, тъкмо се опитва майка му да разчете кво е писал. За разлика от мен не успява нито на английски, нито на български. Скайп на детенце - ъПсурТ. Докато не ме е махнал от списъците, от време навреме го преглеждам за нови приятели /възрастни/ във Фейса. Инак той днес е много жален. Чисто новият му комп се скапа нещо. Изключва се сам когато си иска
                        да сте чували за Най Денгеров
                        ей,ако издавам бисерите на сина
                        може и да се прочуя
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

Хихих, тъкмо се опитва майка му да разчете кво е писал. За разлика от мен не успява нито на английски, нито на български. Скайп на детенце - ъПсурТ. Докато не ме е махнал от списъците, от време навреме го преглеждам за нови приятели /възрастни/ във Фейса. Инак той днес е много жален. Чисто новият му комп се скапа нещо. Изключва се сам когато си иска
                          Я, ми дефинирай т'ва по-точно?

1. Изключва ли се?
                          2. Рестартира ли се?
                          3. Забива ли? ( син екран или на "черга", както си на приложение Х монитора )
                          4. През колко време и произволно ли?

П.П. Отивам да търся тиквички, че само т'ва нямам от 20 продукта за минестроне-то за Ламята, а тя си дойде и ще чета после. Днес ще е на италианска кухня .... пфу ... - тъкмо бях свикнал 3 дена без печки да'е ....
                          Last edited by marandi; 07.10.2012, 17:56.

Коментар

И двете са в Норвегия
                            Е те това е... Пиши ги бегали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Днес е твоя ден. Звънни им веднага с по едно неприлично предложение на което не могат да откажат...
                              И двете са в Норвегия

Коментар

С една флейтистка сме прайкали кекс за една нощ, ама то т'ва чудо ме свърши 2 пъти още на фелацио един след друг кат' за начало. После не ме питай как се блъска 1 час отгоре да й връщам "жеста".

Тия с духовите инструменти са магьоснички направо ...

П.П. Та, кажи скайпО на киндера си и Русото да му се включи и вместо ти да го пращаш на уроци по БЕЛ ... - май то трябва тИбя да праща на курсове по "изкуства"

Коментар

Working...
                                X