IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    ...Компът си го купи синковецът, щото аз упорито отказвах в тази криза.....
    Постъпил си като истински неокенсианец (насърчил си потреблението), заглушавайки гласа на здравия Разум (неомалтусианството) ....

Но и аз съм на тоз хал .....Отдавна разправям на моите приятелки да пазаруват ежедневно за не по-малко от 50 кинта че инак от криза не съ излиза ако не насърчим потреблението,а те ми викат,ми може ако ни правиш по-често подаръци или поемаш поне 50% от сметките ....

Че аз - им отговарям - нито съм бъкет ,нито председател на FED за да прокарвам политика на качествени облекчения с количествени натрупвания ......Или май обратното беше ....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Баф ма'а ...

такъв бобец с карначета на жарава се спретна, че Ламята окъпа 1/3 от тенджерата почти и хукна за още хляб, че половин го омаха.

Рядко си опитвам манджите, ама тоя път и Русото охака 2 панички и още ми се хапва

П.П. Та, понякога кат' се сгреши първоначалния хардуер - софт-а после надминава очакванията - хихи

Ай, чиърс и успешна търговия на бебетата след малко. Шъ постоя по нощите малко да видя накъде шъ задуха "ветрецът", че петъкът беше 'ноу интересен.

С бат' Серго шъ си шпрехаме по нощите за подгъви, тигели и оризовата плетка ( една лици и една опаки - после ги кръстосваш )

Коментар

Аз съм юзър бре нямам идея квой тва синхронен/асинхронен Компът си го купи синковецът, щото аз упорито отказвах в тази криза Аз даже не можах да разбера къв е тоз 32 GB SSD диск Обясняваха ми ама

Може и от там да идва гафа!

32 GB SSD е малко за операционна система с много наблъскани приложения.
        Освен да се колебае от къде да ги тегли.

Коментар

• Първоначално изпратено от OwnerBG Разгледай мнение
          баш там хич не става. това е бивше сметище. Има едни ниски тръбички из местата. не е добре да се пуши наоколо.
          хАХАХХАХАХАХХАХА АДашче, всеки пучаш, може да стане сапьор!!!!!
          Къде се изгуби приятелю? Кога ще ги ши...ме през гащите?

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
            има 2 хълма между Суходол и Горна Баня.....там е евтино и още не е в регулация! близо е ....то и единия ти стига! Парцелите не са скъпи, а има и гледка! Тихо и уединено също така! е малко е диво, но сте сами и може да оградите и направите КПП и т.н!
            баш там хич не става. това е бивше сметище. Има едни ниски тръбички из местата. не е добре да се пуши наоколо.
            Подбрани статии за собственици на имоти.
            http://www.sobstvenik.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Върнах се от еднодневен излет до ждрелото на р. Ерма, край Трън. Преди да тръгнем още, трябваше да чистя едни стикери за да не ме глобят катаджиите.
              Минах през Божурище, Пожарево, Брезник и Трън. След Трън по някаква евро програма са направили много хубав пътя, но още не са довършили мантинелите и маркировките. Минахме по една екопътека , покрай някакъв малък ВЕЦ и там пикник край реката. Тишината и спокойствието ме наведе на една мисъл- Дали да не назнача фирма с/у 6% месечно да ми управлява имотите , каквато оферта са ми предлагали и да се хвана овчар нейде?
              След като обмислих всички варианти, обаче бързо изтрезнях- жена ми няма къде да развива преподавателската си и научна кариера в едно малко село населено само със старци. Дъщеря ми макар и с доходи от имотите ще е убийствено за нея да пътува ката ден до що годе прилично за нейната възраст учебно заведение. Ако някой даде идея как да преодолея тези проблеми съм готов да се прекръстя от ЛАНДЛОРД на ШЕПАРД

Пък аз ще ти лендна покрив по избор

Коментар

• Върнах се от еднодневен излет до ждрелото на р. Ерма, край Трън. Преди да тръгнем още, трябваше да чистя едни стикери за да не ме глобят катаджиите.
                Минах през Божурище, Пожарево, Брезник и Трън. След Трън по някаква евро програма са направили много хубав пътя, но още не са довършили мантинелите и маркировките. Минахме по една екопътека , покрай някакъв малък ВЕЦ и там пикник край реката. Тишината и спокойствието ме наведе на една мисъл- Дали да не назнача фирма с/у 6% месечно да ми управлява имотите , каквато оферта са ми предлагали и да се хвана овчар нейде?
                След като обмислих всички варианти, обаче бързо изтрезнях- жена ми няма къде да развива преподавателската си и научна кариера в едно малко село населено само със старци. Дъщеря ми макар и с доходи от имотите ще е убийствено за нея да пътува ката ден до що годе прилично за нейната възраст учебно заведение. Ако някой даде идея как да преодолея тези проблеми съм готов да се прекръстя от ЛАНДЛОРД на ШЕПАРД

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  ДЕЛЛ да си заложат името при такъв гаф чак не ми се вярва, но се случва и ще попренапишат някой драйвер и биос, ако е от т'ва кахъра.

П.П. Иначе кат' правиш архитектура на ПЦ гледаш да го хакнеш да бачка на синхронен режим най-вече, защото тогава с по-скромна машинка - ще ти извадя по-добри резултати кат' производителност от машинка в асинхронен режим.

Демек, не гледай к'во пише на поръчковите тестове за производителност. Както и да е - кат' си им дал 2 бона - нека си ги заработят, щот' за момента още сякаш не са
                  Аз съм юзър бре нямам идея квой тва синхронен/асинхронен Компът си го купи синковецът, щото аз упорито отказвах в тази криза Аз даже не можах да разбера къв е тоз 32 GB SSD диск Обясняваха ми ама

Коментар

• Чек' и Русото да се оплаче - ходих да диря тиквички и не намерих напреди, ама бобецът го бях накиснал от предния ден.

И ся смяна на "тактиката" - Ламята ще е на зрял боб с карначета. Даже ми е по-лесно така, че с онова минестроне щях да изгния по печките докат' го спретна в ориджинал рецепта:

лук, чесън, картофи, тиквички, домати, моркови, отделно зеленчуков бульон да правя с целина и праз, после след бульона зрял фасул сварен, грах ( вместо ориз ) и паста ( фиде ) вместо зеле. Подправките са риган, чер/бял пипер, сол, целина, магданоз, дафинов лист, червен пипер.

Си еВало вървите и постна зеленчукова супа - цяла епопея.

П.П. Мадам Шъ после да не се чуди що някои се цупят на вегитарианците, дет' им готвят - хихи

Ай, чиърс!

Коментар

Нямах избор. Нвидиа имаше само 1 гига. Конфигурациите са готови и няма мърдане. С готовата конфигурация вървят камара екстри, безплатен виндоус и олекотен офис, 3 г гаранция и още нящо, ама не помня какво. Може изобщо да не е болка за умирачка. Аз хич не се нервя, а и цял следобед не се е дънил. В момента си учат уроците по история по скайп Няма го директния контакт еййййй Нищо чудно и сех по скайп да правят
                      ДЕЛЛ да си заложат името при такъв гаф чак не ми се вярва, но се случва и ще попренапишат някой драйвер и биос, ако е от т'ва кахъра.

П.П. Иначе кат' правиш архитектура на ПЦ гледаш да го хакнеш да бачка на синхронен режим най-вече, защото тогава с по-скромна машинка - ще ти извадя по-добри резултати кат' производителност от машинка в асинхронен режим.

Демек, не гледай к'во пише на поръчковите тестове за производителност. Както и да е - кат' си им дал 2 бона - нека си ги заработят, щот' за момента още сякаш не са

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Не ми харесва интел с видео АТИ, ама може и да е от захранване и от какво ли - не.
                        Нямах избор. Нвидиа имаше само 1 гига. Конфигурациите са готови и няма мърдане. С готовата конфигурация вървят камара екстри, безплатен виндоус и олекотен офис, 3 г гаранция и още нящо, ама не помня какво. Може изобщо да не е болка за умирачка. Аз хич не се нервя, а и цял следобед не се е дънил. В момента си учат уроците по история по скайп Няма го директния контакт еййййй Нищо чудно и сех по скайп да правят

Коментар

Същото но с повече видео и памет

Е па я си цъкам на старо лаптопче, ама я пробвай да играеш тежка игра онлайн, да и гледаш клиповете в тубата, да говориш по скайп и да слушаш музика
                          Не е "същото" - там си с видео NVIDIA GeForce GT640 от линк-а, а тук си с АТИ, което ти казах, че не ми хареса още като го видях и затова ги питай колко такива са продали досега и как се държат ( т.е. правили ли са го това и на друго място ). Ако са под 100 бр. ...... ( не е добре )

П.П. Може да е от много неща и който е давал гаранция да си я "бави" после

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Ти Совалката ли ще хакваш ?

Аз от компове не разбирам,но дори и да стана бъкет надали ще си взема машина за 2000 лефа ....

Халал да ти е - и да си ползваш със здраве като се опрай проблема в гаранцията :

ПС: Явно е нещо такова:

http://pcshop.bg/Nastolni-kompyutri/...-5397063261154

Добро е !
                            Същото но с повече видео и памет

Е па я си цъкам на старо лаптопче, ама я пробвай да играеш тежка игра онлайн, да и гледаш клиповете в тубата, да говориш по скайп и да слушаш музика

Коментар

Контакти занулени, включен в специален защитен разклонител. Напрежение не съм мерил

Настолен
                              Dell Vostro 470
                              Intel Core i7-3770 3.40 GHz 8 MB cache
                              Видео: AMD Radeon HD 7770 2 GB
                              Хихи ...

ами, най-добре го върни на приятеля ти и да "спортува", че работата: "Ръгай, Жеко, че съм нещастна ..." и дано не те врътка, т.е. да го носиш, да ти го връща и пак да го носиш и т.н.

Демек, може да е софт, може и да е хардуер.

П.П. В случая бих почнал от Уин-а. Преинстал с пиратски и ако мине гладко инстал-а да почна да му кича бавно драйвери и после приложенията през ден, докато се "появи" заека от шапката. Т.е. само с една антивирусна в началото и после 1 по 1 драйверите и останалия софт. Флаш на биос, по-нови драйвери от официалните сайтове и т.н.

Чак тогава бих се насочил към хардуер. Не ми харесва интел с видео АТИ, ама може и да е от захранване и от какво ли - не.

П.П.П. Демек, за да не скъсаш нервите - дай го на 'орицата с гаранцията да ти го погледнат и нека те да псуват и им искай една оборотна машинка за киндера през това време, ако минат повече от 2 дни да го задържат.
                              -----------------------------------
                              Имал съм и парадокси с подобен проблем като твоя. Купена машина от Плевен и оттам е гаранцията. Носят ми я. Издънвам я отвсякъде при мен работи като кукла с дни и як тормоз от типа: и-нет, музика, филми, копиране по мрежа на огромни файлове и 2-3 игри пуснати да бачкат едновременно всичко.

Свири и фърчи при мен с дни - връщат се в тях - бам и почва така да си забива и реств-а. Мерих им контакти, зануляване ( разклонителят тоже се занулява - т'ва, че има защита нищо не значи ) и понеже беше на роднина и си играх 2 седмици с тая машинка им се извиних, щот' те кинти няма ми дадат, ама 2 седмици по 3-4 часа да си играя и да ми губят времето, малко множко ми дойде и ги помолих да отидат с пц-то си при тоя, на когото са си дали кинтите, щот' аз чужди лепенки с гаранция не барам, а нещата отиват на хардуер.

Ай, чиърс и нЕма се ядосваш .... 'ноу-гу. Случва се понякога кат' се правят екзотични машинки. Питай ги колко такива досега са продали и как се държат при другите 'орица, макар че кат' житках 4-5 гейм зали навремето - с течение на времето еднакви конфигурации, започваха да правят различни проблеми, за да му е готино на сис-админ-а кат' Русото тогава
                              Last edited by marandi; 07.10.2012, 19:38.

Коментар

......Настолен
                                Dell Vostro 470 ....
                                Ти Совалката ли ще хакваш ?

Аз от компове не разбирам,но дори и да стана бъкет надали ще си взема машина за 2000 лефа ....

Халал да ти е - и да си ползваш със здраве като се опрай проблема в гаранцията :

ПС: Явно е нещо такова:

http://pcshop.bg/Nastolni-kompyutri/...-5397063261154

Добро е !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X