IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
    Ехххх , Ленди , Ленди !!! Трънско is my land ! Ждрелото е много "експлоатираното" място

ето изглед от с. Врабча към върха

http://www.prikachi.com/images/957/5349957M.jpg

Зад мен има 250 м. тунел към една от махалите на с. Петачинци . Останалите са в Сърбия. Махалата не е населена постоянно и е много "призрачно" място

Бах ма-а-а му!

Дедите са ми от там!
    Некакви имоти и гори имам.
    Но едно петнайсет години не съм ходил.
    И тогава си беше "призрачно" място.
    Има Горна и Долна Врабча.

Същите ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Върнах се от еднодневен излет до ждрелото на р. Ерма, край Трън. ....
      Ехххх , Ленди , Ленди !!! Трънско is my land ! Ждрелото е много "експлоатираното" място , но ако се изкачиш на върха на едната клисура - гледката е уникална ! Ако не се лъжа се казва "Келтик" - сещаш ли се от къде идва ?
      В този край има невероятни кътчета. Ето малко снимки :

връх Руй

http://www.prikachi.com/images/881/5349881d.jpg - яз. Ярловци
      http://www.prikachi.com/images/887/5349887Y.jpg - границата със Сърбия
      http://www.prikachi.com/images/890/5349890i.jpg - Западните покрайнини (част)
      http://www.prikachi.com/images/894/5349894A.jpg - изглед към селата Берайнци , Радово , Вукан , Бусинци и долината Знеполе
      http://www.prikachi.com/images/898/5349898H.jpg и това е граничен камък , ама не помня наш или техен. Има около 100 м. между двете граници

ето изглед от с. Врабча към върха

http://www.prikachi.com/images/957/5349957M.jpg

тунела над 'Ждрелото

http://www.prikachi.com/images/986/5349986X.jpg

Зад мен има 250 м. тунел към една от махалите на с. Петачинци . Останалите са в Сърбия. Махалата не е населена постоянно и е много "призрачно" място

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        "Наивник", правя компромис, само защото имаш необходимост
        А бе Зарко,

Талпа нерендосана!

Какъв компромис правиш с мен?
        И с другите........., които правят темата?

Аз през живота си имам най-много пеесе поста по разни форуми.
        Също толкова СМС-са.
        Дори, когато ми се сговняше компа, не питах за помощ а четях като гламав.
        И никога не съм чатил.

А глей тука колко съм ги навъртял!

Това нищо ли не значи за тебе?

А да ти напомням ли как ме посрещна в същата тази тема?
        Да съм ти хванал дикиш?

....................................
        Ти да не си от тези дето даже спят с тъмни очила?
        Last edited by sergo; 07.10.2012, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Е, па свиквай и се дръж естествено

Те половината ми приятелчета все ми викат: "А, бря Русо - що кат' те видим и рязко ни се допива?"

Ем ... ,ко да им кажа? - "Не, бря - недейте кърка."

П.П. Ти мани, ама с тия кегли не ми се цапоти скоро, ама к'ва рецепта съм набарал за кюфтета с ролца от раци и ВАРЕНИ картофи ( НАСТЪРГАНИ ) и шъ взема акъла на Ламята и 'ноу бързо се прайкат.

П.П.П. Специално за тИбя пояснявам, че кюфте не се прави само от кайма, както може би си мислиш и "варени и настъргани" са с големи букви дан' съ объркаш пак.

И най-важното: "Не прави т'ва в къщи!"
          .................................................. ...
          Няма да те чета............Няма да те чета............Няма да те чета............Няма да те чета............

Крът, градината да ти изрие.
          Слон компа да ти стъпка.

Да ти бутнат училището, та да не завършиш осми клас.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            ти май ни бъзикаш с шивачеството
            а аз съм тръгнал по черна чужбина
            да спестя за костюм от твоите

Пепел ти на устата!

Те мойте костюми са за отиване в чужбината.Щото са по- добри и от ингилизките.
            Все ще се намери някой да каже "уау", когато разбере че е правен в България.

Пък и на душата ѝ е по-топло.
            Обгърната в българско.

Коментар

• Ъъ ... по-долЕ забравих да вметна пак за Серго спешъл:

Рулца от раци не се правят от раци ( освен, че името съвпада ), дан' съ обърка пак

П.П. Да'е ... закрили Октобър фест-а. И на к'во прилича т'ва ся?
              Last edited by marandi; 07.10.2012, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Куче проклето!

Действаш ми негативно!
                Още сънувам кнедли.

А сега без во-обще да се усетя, съм отворил бутилката и вече пия втора чаша.
                За първи път от цели три дена!
                Е, па свиквай и се дръж естествено

Те половината ми приятелчета все ми викат: "А, бря Русо - що кат' те видим и рязко ни се допива?"

Ем ... ,ко да им кажа? - "Не, бря - недейте кърка."

П.П. Ти мани, ама с тия кегли не ми се цапоти скоро, ама к'ва рецепта съм набарал за кюфтета с ролца от раци и ВАРЕНИ картофи ( НАСТЪРГАНИ ) и шъ взема акъла на Ламята и 'ноу бързо се прайкат.

П.П.П. Специално за тИбя пояснявам, че кюфте не се прави само от кайма, както може би си мислиш и "варени и настъргани" са с големи букви дан' съ объркаш пак.

И най-важното: "Не прави т'ва в къщи!"

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Липсват ми Мечо и Серго, приятелите.

Ако се чудите - аз съм отляво.
                  Привет Манчо,

Ей ма на,
                  Тук съм!

Приятно е да чуеш, че липсваш някому!

..........................................
                  А Мечо май го мернах на някакъв бряг, на някакви плоски острови, по бермудки, тичайки държейки това:

Всъщност така го и припознах.

Коментар

То и вирус може да е.

........................................
                    Ако се забелязва някаква активност на хард диска или нещо подобно и тогава се рестартира, значи е софтуерен проблем.
                    Ако се рестартира абсолютно ненадейно и моментално, то значи е хардуерен проблем или някой драйвер или софтуер има конфликт с хардуера.
                    Ако като го оставиш, без да пипаш нищо и се рестартира, то тогава можеш да видиш дали ще се рестартира докато е в Safe Mode. Ако и там се рестартира ненадейно, то значи със сигурност е хардуерен проблем.

Освен това виж настройките в дъното, защото може да ти прегрява процесора, а стандартно такива дъна имат опция за изключване или рестарт при достигане на дадена температура.
                    ти май ни бъзикаш с шивачеството
                    а аз съм тръгнал по черна чужбина
                    да спестя за костюм от твоите
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Баф ма'а ...

Ай, чиърс и успешна търговия на бебетата след малко. Шъ постоя по нощите малко да видя накъде шъ задуха "ветрецът", че петъкът беше 'ноу интересен.

С бат' Серго шъ си шпрехаме по нощите за подгъви, тигели и оризовата плетка ( една лици и една опаки - после ги кръстосваш )

Куче проклето!

Действаш ми негативно!
                      Още сънувам кнедли.

А сега без во-обще да се усетя, съм отворил бутилката и вече пия втора чаша.
                      За първи път от цели три дена!

Коментар

Според мен не диска, а НАИВНИК-а се колебае!
                        То и вирус може да е.

........................................
                        Ако се забелязва някаква активност на хард диска или нещо подобно и тогава се рестартира, значи е софтуерен проблем.
                        Ако се рестартира абсолютно ненадейно и моментално, то значи е хардуерен проблем или някой драйвер или софтуер има конфликт с хардуера.
                        Ако като го оставиш, без да пипаш нищо и се рестартира, то тогава можеш да видиш дали ще се рестартира докато е в Safe Mode. Ако и там се рестартира ненадейно, то значи със сигурност е хардуерен проблем.

Освен това виж настройките в дъното, защото може да ти прегрява процесора, а стандартно такива дъна имат опция за изключване или рестарт при достигане на дадена температура.
                        Last edited by sergo; 07.10.2012, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          "Наивник", правя компромис, само защото имаш необходимост - та, съветът ми е, ако долното не помогне - хОди си търси гаранцията.

Съветът ми е - от старт бутона, последователно да потърсиш функцията:

System Restore

Последователността е следната: Programs – Accessories – System Tools – System Restore
                          Стигнеш ли до тук, вероятно ще се наложи да въведеш дата от която искаш да ти се рестартира системата. Аз бих въвел датата, предшестваща сривовете, които си регистрирал.

Съветът ми е – ако е възможно, преди да стартираш цялата процедура /ще ти отнеме 3-4 минути/ - да прехвърлиш някъде /хард-диск, или флаш-памет/ - програмите, или адресите – след периода на новото /старо/ начало на системата си.

После, след като ти рестартира системата от желаната от теб дата, ще те попита още веднъж – желаеш ли да запазиш промените – ОК – и си готов /с биричката, де/…

АДИ – наслука!

п.п. – ако това не ти помогне – ще ходиш при приятеля си, но почтги съм сигурен, че ще изчистиш нещата, без да се мотаеш тук-там /чакам почерпка във виртуалната кръчма!/...
                          ъм, че то тва значи да се върне в сряда Той е на 3 дни Той синковеца даже не е успял да го накачули с игри

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Рестартира, не стига до син екран. През опцията Старт----Нормалъ/Сейф мод и т.н
                            Не забива. След рестарт си влиза нормално в Уиндоус.
                            Абсолютно произволно. 5 мин до 3 часа.
                            Систъм хисторито дава 11 рестарта вчера и 6 днес.
                            Нямало е токови удари, проверил съм и всичко прикачено - от монитор до мишок

"Наивник", правя компромис, само защото имаш необходимост - та, съветът ми е, ако долното не помогне - хОди си търси гаранцията.

Съветът ми е - от старт бутона, последователно да потърсиш функцията:

System Restore

Последователността е следната: Programs – Accessories – System Tools – System Restore
                            Стигнеш ли до тук, вероятно ще се наложи да въведеш дата от която искаш да ти се рестартира системата. Аз бих въвел датата, предшестваща сривовете, които си регистрирал.

Съветът ми е – ако е възможно, преди да стартираш цялата процедура /ще ти отнеме 3-4 минути/ - да прехвърлиш някъде /хард-диск, или флаш-памет/ - програмите, или адресите – след периода на новото /старо/ начало на системата си.

После, след като ти рестартира системата от желаната от теб дата, ще те попита още веднъж – желаеш ли да запазиш промените – ОК – и си готов /с биричката, де/…

АДИ – наслука!

п.п. – ако това не ти помогне – ще ходиш при приятеля си, но почтги съм сигурен, че ще изчистиш нещата, без да се мотаеш тук-там /чакам почерпка във виртуалната кръчма!/...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Може и от там да идва гафа!

32 GB SSD е малко за операционна система с много наблъскани приложения.
                              Освен да се колебае от къде да ги тегли.
                              Според мен не диска, а НАИВНИК-а се колебае!

Коментар

хАХАХХАХАХАХХАХА АДашче, всеки пучаш, може да стане сапьор!!!!!
                                Къде се изгуби приятелю? Кога ще ги ши...ме през гащите?
                                Че ти спирал ли си.
                                Подбрани статии за собственици на имоти.
                                http://www.sobstvenik.com/

Коментар

Working...
                                X