Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеХа добрютро!
Ама какво сте се успали тука? Няма го мечобиков и много сте се разпасали!
Коментар
-
Бау-бау, добри 'орица!
Офф ... тия дни много се смея - хихи
--------------------------------
Относно "темата" - кат' смотан застраховател, дет' груха с цели поколения статистики.
Педерастията си я има, откакто свят светува - нивата се движат между 6-15% във всяко общество.
Учудващо дали някой киндер ще излезе гей ( мъжко/женско ) основно влияние оказва наличието на баща около него. Т.е. статистиките отчитат повишен риск при липса на такъв ( особено в първите 3 години ) от раждането на киндера и тогава процентите скачат към горната граница - пример Канада ( всеки 5-ти с меки китки ).
Който иска да го свалят да ходи там. Сядаш в бар Х и 10 мацки ще се избият да те свалят, щот' мъжете са кът.
Уважавам мнението на "еманципираните" ни дами да произвеждат гей-ве и съм си взел пуканки да гледам мача. После също ми е интересно кат' се затюхка някоя еманципирана защо е "произвела" - Гей-парясник и да слушам обяснения, че вселената и четвъртото измерение са виновни за това, но не и тя.
Слушал съм и лафчета от девойки, с които си лягам за т.нар. биологичен баща. При което последва светкавично - началото на края. Баси лафа: "Биологичният ми баща ...." .................. ( уот дъ фък ) - кат' го гледал, хранил, купил му 2 хапартамента във Варна и Търново и накрая за признание ..... ( нямам думи просто )
П.П. Надявам се някой ден да не се достига до предлагането на парични награди ( като са станали милиардерки ), но няма кой да им продължи рода, както наскоро се случи с един азиатски пример и наградата беше 60 милки в долари само някой да вземе дятитУ.
П.П.П. "Френската" любов в БГ се свързва основно в една посока ( кексуална ), но никой не казва, че за 85% от франсетата семейната двойка е нещо свято.
Както и да е - Русото няма да промени "свИтЪъ..."
Чиърс-а дан' забрайкам!
--------------------------------------------------------
Нищо лично към никого - просто статистики, от които вече ме боли Русата кофа да чета постоянно числаLast edited by marandi; 12.10.2012, 02:34.
Коментар
-
Честито Арти! Това е духовно наставничество и е отговорно.
п.п.Разбира се, че не следва да съжителстваш с някого заради дете, но е добре да има и другия- мъжки архетип, като поведение.
http://www.youtube.com/watch?v=hnPtT...eature=relatedLast edited by val/she; 11.10.2012, 16:18.
Коментар
-
Благодаря на всички за милите думиДано наистина са много щастливи!
п.п. майка му не е омъжена, млада е (все още студентка) и въобще не е ясно какво ще се случва в тази връзка, но ги подкрепям изцяло. Освен това едно дете не следва да е причина да съжителстваш с някого, с когото в противен случай не би го правил.
Да ви е сладко!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе от дете имам някакъ хроничен фарингит и малко като застудее и пия газирано веднага преграквам и много ме боли гърло и понякога чак ушите ме болят.. Та бира пия само кога е топло... Ама си идва времето на винцето, а концентратите са актуални целогодишно за мен.
За мен времето на винцето си дойде още от преди седмица до към десет дена-не помня точно!!!С едни "въздържатели" се черпим всяка вечер с червено винце, но не прекаляваме с количествата т.е. не са комерсиалниЗа тези дни съм опитал поне петшест марки, от които не съм намерил все още подходящата-струва ми се вече, че няма да е любов от пръв поглед!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДаааа бе ...
БИРА се пие 24/7/365 !!!!
На Теб ли точно да обяснявам сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТова ми е кръщелника, който мислехме ще се появи малко по-рано (заради една фалшива тревога хехе), но в крайна сметка се роди вчера на 10.10.2012г. ще го видим какъв мъж ще станеПийте едно за него, за мен и майка му
Да са живи и здрави!
(п.п. на това бебе всичко му е голямо
) почти пет килограма, мааалко преносено, но здравичко и мноого спокойно
John Paul Young - Love Is In The Air ♥ - http://www.youtube.com/watch?v=58T0N...eature=related
Това от мен ...транзитно, че имам мнооого неща да върша. Целувки на всичкиЧестито
))))) Много да ви радва
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТова ми е кръщелника, който мислехме ще се появи малко по-рано (заради една фалшива тревога хехе), но в крайна сметка се роди вчера на 10.10.2012г. ще го видим какъв мъж ще станеПийте едно за него, за мен и майка му
Да са живи и здрави!
John Paul Young - Love Is In The Air ♥ - http://www.youtube.com/watch?v=58T0N...eature=related
Това от мен ...транзитно, че имам мнооого неща да върша. Целувки на всички
да е жив и здрав кръщелника, да му се радвате, да го гъделичкате, да му праивте фър-фър, па кат поотрастне да го подкрепяте в избора му за гадже....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАааа не, аз спецялно ЛЕДЕНА не харесвам...
Именно хладна - къде 5-7 храдуса ...
Щото нали знаеш на Стелата на етикета отзаде какво излиза когато е умряла от студ...
Коментар
-
Да са живи и здрави!
Това от мен ...транзитно, че имам мнооого неща да върша. Целувки на всички
Да са живи и здраи целата семья !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВиж по долу - прав ли съм? Умряла от студ, че да и трака капачклата?
Именно хладна - къде 5-7 храдуса ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Happy!
Това ми е кръщелника, който мислехме ще се появи малко по-рано (заради една фалшива тревога хехе), но в крайна сметка се роди вчера на 10.10.2012г. ще го видим какъв мъж ще станеПийте едно за него, за мен и майка му
Да са живи и здрави!
Това от мен ...транзитно, че имам мнооого неща да върша. Целувки на всичкиThere is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар