IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Запада темичката май...
    Пепел ти на клавиатурата!

Добро утро, тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ха добрютро!

Ама какво сте се успали тука? Няма го мечобиков и много сте се разпасали!
      Запада темичката май...

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Офф ... тия дни много се смея - хихи

--------------------------------

Относно "темата" - кат' смотан застраховател, дет' груха с цели поколения статистики.

Педерастията си я има, откакто свят светува - нивата се движат между 6-15% във всяко общество.

Учудващо дали някой киндер ще излезе гей ( мъжко/женско ) основно влияние оказва наличието на баща около него. Т.е. статистиките отчитат повишен риск при липса на такъв ( особено в първите 3 години ) от раждането на киндера и тогава процентите скачат към горната граница - пример Канада ( всеки 5-ти с меки китки ).

Който иска да го свалят да ходи там. Сядаш в бар Х и 10 мацки ще се избият да те свалят, щот' мъжете са кът.
        Уважавам мнението на "еманципираните" ни дами да произвеждат гей-ве и съм си взел пуканки да гледам мача. После също ми е интересно кат' се затюхка някоя еманципирана защо е "произвела" - Гей-парясник и да слушам обяснения, че вселената и четвъртото измерение са виновни за това, но не и тя.

Слушал съм и лафчета от девойки, с които си лягам за т.нар. биологичен баща. При което последва светкавично - началото на края. Баси лафа: "Биологичният ми баща ...." .................. ( уот дъ фък ) - кат' го гледал, хранил, купил му 2 хапартамента във Варна и Търново и накрая за признание ..... ( нямам думи просто )

П.П. Надявам се някой ден да не се достига до предлагането на парични награди ( като са станали милиардерки ), но няма кой да им продължи рода, както наскоро се случи с един азиатски пример и наградата беше 60 милки в долари само някой да вземе дятитУ.

П.П.П. "Френската" любов в БГ се свързва основно в една посока ( кексуална ), но никой не казва, че за 85% от франсетата семейната двойка е нещо свято.

Както и да е - Русото няма да промени "свИтЪъ..."

Чиърс-а дан' забрайкам!
        --------------------------------------------------------
        Нищо лично към никого - просто статистики, от които вече ме боли Русата кофа да чета постоянно числа
        Last edited by marandi; 12.10.2012, 02:34.

Коментар

• Арти,честито ти кръщелниче...!!!
          Тази година кръстница, догодина ..........каквото си пожелаеш....

Този шишо е много готин....Преносените бебета са спокойни и лесни за гледане....
          Да е живо и здраво !!!

Коментар

• Честито Арти! Това е духовно наставничество и е отговорно.

п.п.Разбира се, че не следва да съжителстваш с някого заради дете, но е добре да има и другия- мъжки архетип, като поведение.

http://www.youtube.com/watch?v=hnPtT...eature=related
            Last edited by val/she; 11.10.2012, 16:18.

Коментар

• Благодаря на всички за милите думи Дано наистина са много щастливи!

п.п. майка му не е омъжена, млада е (все още студентка) и въобще не е ясно какво ще се случва в тази връзка, но ги подкрепям изцяло. Освен това едно дете не следва да е причина да съжителстваш с някого, с когото в противен случай не би го правил.

Да ви е сладко!

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Това ми е кръщелника,
                Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Абе от дете имам някакъ хроничен фарингит и малко като застудее и пия газирано веднага преграквам и много ме боли гърло и понякога чак ушите ме болят.. Та бира пия само кога е топло... Ама си идва времето на винцето, а концентратите са актуални целогодишно за мен.
                  ----------------
                  За мен времето на винцето си дойде още от преди седмица до към десет дена-не помня точно!!!С едни "въздържатели" се черпим всяка вечер с червено винце, но не прекаляваме с количествата т.е. не са комерсиални За тези дни съм опитал поне петшест марки, от които не съм намерил все още подходящата-струва ми се вече, че няма да е любов от пръв поглед!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Даааа бе ...
                    БИРА се пие 24/7/365 !!!!
                    На Теб ли точно да обяснявам сега
                    Абе от дете имам някакъ хроничен фарингит и малко като застудее и пия газирано веднага преграквам и много ме боли гърло и понякога чак ушите ме болят.. Та бира пия само кога е топло... Ама си идва времето на винцето, а концентратите са актуални целогодишно за мен.

Коментар

Това ми е кръщелника, който мислехме ще се появи малко по-рано (заради една фалшива тревога хехе), но в крайна сметка се роди вчера на 10.10.2012г. ще го видим какъв мъж ще стане Пийте едно за него, за мен и майка му Да са живи и здрави! (п.п. на това бебе всичко му е голямо ) почти пет килограма, мааалко преносено, но здравичко и мноого спокойно

John Paul Young - Love Is In The Air ♥ - http://www.youtube.com/watch?v=58T0N...eature=related

Това от мен ...транзитно, че имам мнооого неща да върша. Целувки на всички
                      Ехее Честито ))))) Много да ви радва ))

Коментар

Това ми е кръщелника, който мислехме ще се появи малко по-рано (заради една фалшива тревога хехе), но в крайна сметка се роди вчера на 10.10.2012г. ще го видим какъв мъж ще стане Пийте едно за него, за мен и майка му Да са живи и здрави! (п.п. на това бебе всичко му е голямо ) почти пет килограма, мааалко преносено, но здравичко и мноого спокойно

John Paul Young - Love Is In The Air ♥ - http://www.youtube.com/watch?v=58T0N...eature=related

Малко сън несръчен в предаването на поздравите отколкото в приемането:0 ама...

да е жив и здрав кръщелника, да му се радвате, да го гъделичкате, да му праивте фър-фър, па кат поотрастне да го подкрепяте в избора му за гадже....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Аааа не, аз спецялно ЛЕДЕНА не харесвам...
                          Именно хладна - къде 5-7 храдуса ...
                          Ааааа О'К

Щото нали знаеш на Стелата на етикета отзаде какво излиза когато е умряла от студ...

Коментар

Браос !!!
                            Да са живи и здраи целата семья !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Виж по долу - прав ли съм? Умряла от студ, че да и трака капачклата?
                              Аааа не, аз спецялно ЛЕДЕНА не харесвам...
                              Именно хладна - къде 5-7 храдуса ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Happy!

Attached Files
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X