IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    --------------------------
    Предлагам услугите си като осеменител Отдавна съм решил да си дам семето на някоя инвеститорка или момиче/жена със сходни в областта интереси! Последно време малко пия-чашка-две на вечер, но това не ми е отрицателна черта в характера, а моментно състояние и няма как по-късно да се прояви такова влечение и при детето, ако е от мен
    ------------------
    Не свиря на цигулка и пиа(я)но, но е възможно да съм имал подобни заложби, които обаче не съм развил
    Last edited by новобранецът; 12.10.2012, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Не осъждам- Опазил ме Бог! Има условност и в двете части на изречението ми.

Имам приятелки с деца и бащи- на м,,,,та си, та съм имала поводи за мисли в тази посока. Вероятно на тяхно място бих постъпила по подобен начин- мъж, който да е семенна банка- добро ДНК и във физически, и в интелектуален, здравословен и всякакъв смисъл. Емоционалните дефиците обаче са си сериозни, та, дядото ли, брат на майката ли, но все някакъв- положителен мъжки пример трябва да има край детето-особено ако е момче, а..и момиче- за да не попада след време в нездрави отношения.
      --------------------------
      Предлагам услугите си като осеменител Отдавна съм решил да си дам семето на някоя инвеститорка или момиче/жена със сходни в областта интереси! Последно време малко пия-чашка-две на вечер, но това не ми е отрицателна черта в характера, а моментно състояние и няма как по-късно да се прояви такова влечение и при детето, ако е от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        да...така е

айде поздрав..днес имам странно мизукално натроение особено следобеда Ederlezi - Goran Bregovic - http://www.youtube.com/watch?v=bStwa...eature=related
        Мерси!
        http://www.youtube.com/watch?v=YQzNjQjI8qg
        http://www.youtube.com/watch?v=S_yYD...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Имам приятелки с деца и бащи- на м,,,,та си, та съм имала поводи за мисли в тази посока. Вероятно на тяхно място бих постъпила по подобен начин- мъж, който да е семенна банка- добро ДНК и във физически, и в интелектуален, здравословен и всякакъв смисъл. Емоционалните дефиците обаче са си сериозни, та, дядото ли, брат на майката ли, но все някакъв- положителен мъжки пример трябва да има край детето-особено ако е момче, а..и момиче- за да не попада след време в нездрави отношения.
          да...така е

айде поздрав..днес имам странно мизукално натроение особено следобеда Ederlezi - Goran Bregovic - http://www.youtube.com/watch?v=bStwa...eature=related
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
            Вал естествено, че идеалният вариант е такъв, но щом девойката е решила да го остави бебока, си поема риска и трябва да се грижи сама за него... Покрай този Вип Брадър и коментарите в медиите си мислих и по този въпрос...Може би преди защитавах майките и осъждах бащите, които оставят децата цял живот без да ги погледнат, но в крайна сметка те не са ги искали...защо трябва да тормозиш някого и да искаш нещо от него насила. Решението си е на майката. Щом е преценила, че въпреки волята на другия иска детето си, трябва да си поеме съответната отговорност и да се грижи сама (или впоследствие с някой друг за него). Няма място да се търси сметка и да се правят излишни скандали. Да не говорим за случаите когато двама души просто са имали краткотрайна сексуална връзка. Пък дори и да не е краткотрайна понякога по стечение на обстоятелствата някакви хора поддържат някакви отношения не защото много се обичат, а защото са свикнали един с друг, не си създават проблеми и са си удобни. И после единия се извърта и въпреки договорката, която са имали гласна или негласна решава на своя глава, че ще прави самосиндикално някакви програми с цел да накара другия едва ли не насила да бъде/прави нещо. Еми не го разбирам, не го разбирам...

Коментар

• Космо, батка сложен ти е проблема. Първо според мен трябва да установиш дали миризмата идва от мръсотия или просто така си мирише човеко. Аз например в казармата имахме един - от банята излиза и пак на мърша мирише

Инак, ако е от мръсотия - мъжка приказка му е майката

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                ..... Ама много смърди...
                Ако имаш колежка с бяло течение, я сложи в една стая със Смрадльо и си контактувайте с тях през скайпа

Навремето имаше един японски култов филм "Балада за Наряма" и там имаше герой с такова име,ама на него тъй му вонеше устата,че всеки който говореше с него,припадаше....

ПС: Тоз може да има някво хормонално заболяване и в такъв случай колкото и да се къпе все ще си смърди на плиткозаровен сиганин ....

ПС2: А пък ако е някъв сектант също може да не се къпе щото каноните на някои им забраняват - май тия от Свети Бенедикт бяха такива,с манталитет на отшелници

ПС3: Ся кат почнат коледните пости христиените също не трябва да се къпят щото тъй е по строгия канон ......
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  Космо, сериозен проблем имаш, друже. Поговори с човека, може да има някакъв личен проблем и да му помогнеш със съвет.
                  Подобна беля имах през 1998. Дойде едно току що завършило юристче и каза, че иска да придобие опит в областта на имотите и търговското право. Направи ми добро впечатление - възпитан, стегнат, сериозен човек, амбициозен. Взех го за по-дребни работи като подготвяне на документи за сделките и регистрации на ООД-та на руснаците. Първите две седмици беше ОК. После спря да се къпе. Дамите в офиса веднага се наежиха, понеже от стаята му се разнасяше миризма на пот, офиса стана като физкултурен салон. Веднага си поговорих с него съвсем направо и му казах, че това е недопустимо и не съм съгласен така да продължава. Единствената полза беше, че си затвори вратата на стаята и си отвори прозореца. След няколко дни сутринта влязох в стаята му и само дето не паднах - такава смрад се беше наслоила в мокета, че не се траеше. Пак си поговорих с него. Аз не умея да навиквам хора, много съм спокоен и дружелюбен, но поисках обяснение. Оказа се, че имал някакъв любовен неуспех и е изпаднал в нещо като депресия. Хората са сложно нещо, не знаеш накъде ще го избие. Помолих го да напусне. След време го срещнах в София, каза че е адвокат по фирмени дела, оженил се, печели добре, беше чистичко облечен и си миришеше на парфюм. Такива работи.

Абе тоя моя до колкото знам е някакъв гений но е дете сираче и явно е живял в такава среда... Де да знам... Колегата вика след работа да го набутаме в банята и да го изкъпем и парфюмираме, ама ме е страх да не го нараним и уплашим и да напраив янкоя беля... Щото се сещаш че много вероятно да окаже съпротива и тогава става трудно... Тс не е трудно ама не ми е идеята да го наранявам без повод... А иначе много работи, ама как ти викаш в кабинета му смърди на разлагащо се животно... Аз дето не съм претенциозен на мен ми смърди, а камо ли на тия лигли дето работят в офиса...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ха, да ти е сладка глътката ( май само ние сме "сериозните" алкохолни петна у форумО ) - хихи

-------------------------------
                    Ъмм ... т'ва дет' ти казва бебе Силистра е изпълнимо, но е ангажиращо. Т.е. ако до момента не се правят "оперативки" - после ще си набиеш автогол да ги сбираш всяка седмица и само заради тази дреболия не си струва.

Бих ти предложил да викнеш едно от мометата ( секратарката ) и пусни 1-на заповед към длъжностните им характеристики в частта дрес-код ( ала-бала ) и там "невинно" вмъкни и момента за личната хигиена.

Раздай го на цялата фирма и по този начин момъкът няма да се почувства, че е нещо лично към него, а просто фирмена политика.
                    --------------------------------
                    Да звучи нещо от типа:

"Предвид постоянно променящата се динамична среда и нуждата от гъвкавост и адаптивност, силната конкуренция и повишаващата се клиентска култура се налага да повишаваме и собствената си фирмена философия и да бъдем за пример на всички останали ( както търговски контрагенти, партньори, клиенти, държавна администрация и вътрешен колектив ).

Въвежда се дрес-код ( ала-бала <- нещо неангажиращо ). За целта отпуска се месечно средсва за сапун, препарати, средства за почистване на обувки, осигурява се баня в размер на Х лв. бюджет/месечно.

Прическа, килограми и ала-бала.

Всички идеи за лого, мото ( девиз ) на фирмата и т.н. да се представят на ръководството. Идеите ще се разгледат внимателно и при проявена креативност е предвидена парична премия.

Запознат съм с условията и нося отговорност за прилагането им. При неспазване на клауза Х от разпоредбите, ръководството си запазва правото да санкционира провинилите се в паричен размер до ........ лв. ( месечно ).

Подпис: ......... Подпис: ..............

( имена, дата, място ) ( бат' ви Космо )

----------------------------------------------------------

Напарфюмирай го малко как да изглежда и готово. Може да им разиграваш на колежките си "театри" с момчето, че всеки месец си го "заклал" от заплатата, ако пак не иска да влиза в пътя и т.н. ( демек официално го "наказваш" за пред другите, а после му ги буташ на ръка и всички ще мирясат. Нали знаеш, че в БГ-то най се кефим на някой кат' му го начукат ( смигам ).

П.П. Ако не влезе в пътя момъкът след тая "добавка" към длъжн. характеристика, го привикай на неофициален разговор и го попитай има ли проблем с водата, заболявания, оплаквания и въобще основателна причина? Може да е нещо болен - еВа ли го и аз. Ако няма причина му викай по 2 миски да го търкат в банята и дано не е "гейзер".

Ако стане номера с миските - после викни и Русото. Няма да излизам от банята - хихи

---------------------------------------------------------
                    Чиърс, че пресъхвам от толкоз писане

Всички сте дали добра идея. Аз имам цяла процедура за външен вид и всички служители минават обучение при постъпване. Малко го позанемарих това в последните месеци (щото останахме много малко хора и няма смисъл да се правим на мултинационална компания)... Ама този вярно е много странен.. Дори е женен и има и дете... Чудя се каво ли е втях.. Ама много смърди.. Ако сте влизали в зоологическата градина в онова затвореното помещение дето зимата прибират лъвовете и по стените има разни риби и гущери - е така вони... Абе днес ще го привикам след работа и ще си му кажа прав текст.. Ако се направии на мъж го пребивам веднага и така.... Ха наздраве... Днес уж нямаше да къркам ама така ми тръгна глътка.. И дойде и един клиент милионер алкохолик... Кога се видим все се напиваме.. За един час така се напи пича че се напика и викнах охраната му и шофьора да си го носят в тях...

Коментар

• Космо, сериозен проблем имаш, друже. Поговори с човека, може да има някакъв личен проблем и да му помогнеш със съвет.
                      Подобна беля имах през 1998. Дойде едно току що завършило юристче и каза, че иска да придобие опит в областта на имотите и търговското право. Направи ми добро впечатление - възпитан, стегнат, сериозен човек, амбициозен. Взех го за по-дребни работи като подготвяне на документи за сделките и регистрации на ООД-та на руснаците. Първите две седмици беше ОК. После спря да се къпе. Дамите в офиса веднага се наежиха, понеже от стаята му се разнасяше миризма на пот, офиса стана като физкултурен салон. Веднага си поговорих с него съвсем направо и му казах, че това е недопустимо и не съм съгласен така да продължава. Единствената полза беше, че си затвори вратата на стаята и си отвори прозореца. След няколко дни сутринта влязох в стаята му и само дето не паднах - такава смрад се беше наслоила в мокета, че не се траеше. Пак си поговорих с него. Аз не умея да навиквам хора, много съм спокоен и дружелюбен, но поисках обяснение. Оказа се, че имал някакъв любовен неуспех и е изпаднал в нещо като депресия. Хората са сложно нещо, не знаеш накъде ще го избие. Помолих го да напусне. След време го срещнах в София, каза че е адвокат по фирмени дела, оженил се, печели добре, беше чистичко облечен и си миришеше на парфюм. Такива работи.

Коментар

Наздраве бат Маранди... Аз днес ще пия по малко че имам много работа... Мани какъв проблем ми се появи в офиса.. Кажи ти като специалист какво да правя... Взех на мястото на старите ми трима ИТ специалисти един но много добър и много високо платен... Момчето работи прекрасно и си върши работата без забележка.. НО.... Явно въобще не се къпе.. Не се къпе с месеци и смърди ужасно - нещо средно между пот, манджа, кенеф, кисело... Аз като стар спортист и човек бил в казарма това не ми пречи много обаче колежките коиото са жени вдигнаха революция... Ония ден едната повърнала... В косата на момчето имало мъртва муха... Тя една принцеса и повърнала... Правят намеци, юнака не се усеща... И сега идея нямам каво да правя - ако го викна и прав текст му кажа да почне да се къпе, и да се парфюмира, рискувам да го обидя и да напусне, а ми е много полезен... От друга страна, ако нещо не се промени ще стане революция в офиса, защото разбрах че едната колежка е говорила с един от охранната да му каже (разбирай тоя идиот бил в затвора 8 години как дипломатично ще се изрази).. И сега съм в много патова ситуация която трябва да реша днес до края на деня... А не е работа на собственика на фирма да се меси в тия неща, коиот са въпрос на възпитание.... Другия вариант е да го пребия и да го задължа да се ккъпе и да работи за мен... Ама момчето е 50 кила напикано.. Ще взема да го утрепя... Да натисна мърлите да го търпят, пак не става, че и те не са длъжни... А все пак с тях работя и на практика те ми движат бизнеса докато аз се алкохолизирам...
                        Ха, да ти е сладка глътката ( май само ние сме "сериозните" алкохолни петна у форумО ) - хихи

-------------------------------
                        Ъмм ... т'ва дет' ти казва бебе Силистра е изпълнимо, но е ангажиращо. Т.е. ако до момента не се правят "оперативки" - после ще си набиеш автогол да ги сбираш всяка седмица и само заради тази дреболия не си струва.

Бих ти предложил да викнеш едно от мометата ( секратарката ) и пусни 1-на заповед към длъжностните им характеристики в частта дрес-код ( ала-бала ) и там "невинно" вмъкни и момента за личната хигиена.

Раздай го на цялата фирма и по този начин момъкът няма да се почувства, че е нещо лично към него, а просто фирмена политика.
                        Да звучи нещо от типа:

"Предвид постоянно променящата се динамична среда и нуждата от гъвкавост и адаптивност, силната конкуренция и повишаващата се клиентска култура се налага да повишаваме и собствената си фирмена философия и да бъдем за пример на всички останали ( както търговски контрагенти, партньори, клиенти, държавна администрация и вътрешен колектив ).

Въвежда се дрес-код ( ала-бала <- нещо неангажиращо ). За целта отпуска се месечно средсва за сапун, препарати, средства за почистване на обувки, осигурява се баня в размер на Х лв. бюджет/месечно.

Прическа, килограми и ала-бала.

Всички идеи за лого, мото ( девиз ) на фирмата и т.н. да се представят на ръководството. Идеите ще се разгледат внимателно и при проявена креативност е предвидена парична премия.

Запознат съм с условията и нося отговорност за прилагането им. При неспазване на клауза Х от разпоредбите, ръководството си запазва правото да санкционира провинилите се в паричен размер до ........ лв. ( месечно ).

Подпис: ......... Подпис: ..............

( имена, дата, място ) ( бат' ви Космо )

----------------------------------------------------------

Напарфюмирай го малко как да изглежда и готово. Може да им разиграваш на колежките си "театри" с момчето, че всеки месец си го "заклал" от заплатата, ако пак не иска да влиза в пътя и т.н. ( демек официално го "наказваш" за пред другите, а после му ги буташ на ръка и всички ще мирясат. Нали знаеш, че в БГ-то най се кефим на някой кат' му го начукат ( смигам ).

П.П. Ако не влезе в пътя момъкът след тая "добавка" към длъжн. характеристика, го привикай на неофициален разговор и го попитай има ли проблем с водата, заболявания, оплаквания и въобще основателна причина? Може да е нещо болен - еВа ли го и аз. Ако няма причина му викай по 2 миски да го търкат в банята и дано не е "гейзер".

Ако стане номера с миските - после викни и Русото. Няма да излизам от банята - хихи

---------------------------------------------------------
                        Чиърс, че пресъхвам от толкоз писане
                        Last edited by marandi; 12.10.2012, 12:11.

Коментар

Наздраве бат Маранди... Аз днес ще пия по малко че имам много работа... Мани какъв проблем ми се появи в офиса.. Кажи ти като специалист какво да правя... Взех на мястото на старите ми трима ИТ специалисти един но много добър и много високо платен... Момчето работи прекрасно и си върши работата без забележка.. НО.... Явно въобще не се къпе.. Не се къпе с месеци и смърди ужасно - нещо средно между пот, манджа, кенеф, кисело... Аз като стар спортист и човек бил в казарма това не ми пречи много обаче колежките коиото са жени вдигнаха революция... Ония ден едната повърнала... В косата на момчето имало мъртва муха... Тя една принцеса и повърнала... Правят намеци, юнака не се усеща... И сега идея нямам каво да правя - ако го викна и прав текст му кажа да почне да се къпе, и да се парфюмира, рискувам да го обидя и да напусне, а ми е много полезен... От друга страна, ако нещо не се промени ще стане революция в офиса, защото разбрах че едната колежка е говорила с един от охранната да му каже (разбирай тоя идиот бил в затвора 8 години как дипломатично ще се изрази).. И сега съм в много патова ситуация която трябва да реша днес до края на деня... А не е работа на собственика на фирма да се меси в тия неща, коиот са въпрос на възпитание.... Другия вариант е да го пребия и да го задължа да се ккъпе и да работи за мен... Ама момчето е 50 кила напикано.. Ще взема да го утрепя... Да натисна мърлите да го търпят, пак не става, че и те не са длъжни... А все пак с тях работя и на практика те ми движат бизнеса докато аз се алкохолизирам...

Космо, наличието на такъв служител в твой офис, говори лошо за теб. Колко и добър специалист е, външният му вид ще създава неприятно впечатление. Вреди на доброто име на фирмата.
                          Аз изисквам от моите колеги винаги да са в изряден вид. Ако някой си позволи да прояви нехайство го привиквам насаме и му правя приятелска забележка /жълт картон/. Досега не ми се е налагало да повтарям забележките.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Космо,

най-много ми харесва у немско, че винаги се говори в прав текст без заобиколки. Тази българска черта от рода на ( ама какво ще си помислят комшиите или той какво ще каже или ще се обиди) го няма. Най харесвам фирмените събрания( и ти можеш да направиш) които са със цел примерно да се оптимизира работата, за нови идеи, за това какво не ти харесва и т.н. На тези събирания можеш открито да си казваш болката( например от какво не си доволен от шефа) и доста хора си казват това което мислят Спретни и ти едно такова и принцесите ще му го кажат директно, няма да има нужда теб да мрази
                            Ама той като не се къпе в която и фирма да отиде ще го разкарат. В договора няма ли клауза, че трябва да има добър външен вид Все пак това прави лошо впечатление на клиентите ти които посещавам офиса и в крайна сметка ти вреди на бизнеса.

Коментар

• Космоса е зачекнал много сериозен въпрос, аз имам подобен проблем, с тази разлика, че нещата не са толкова велики като специалист, но и проблемите с хигиената са по-меки, но определено на другите ни прави кофти впечатление. При това не мога да го махна лесно, не съм работодател.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Бау-бау, добри 'орица!

Офф ... тия дни много се смея - хихи

Относно "темата" - кат' смотан застраховател, дет' груха с цели поколения статистики.

Педерастията си я има, откакто свят светува - нивата се движат между 6-15% във всяко общество.

Учудващо дали някой киндер ще излезе гей ( мъжко/женско ) основно влияние оказва наличието на баща около него. Т.е. статистиките отчитат повишен риск при липса на такъв ( особено в първите 3 години ) от раждането на киндера и тогава процентите скачат към горната граница - пример Канада ( всеки 5-ти с меки китки ).

Който иска да го свалят да ходи там. Сядаш в бар Х и 10 мацки ще се избият да те свалят, щот' мъжете са кът.
                                Уважавам мнението на "еманципираните" ни дами да произвеждат гей-ве и съм си взел пуканки да гледам мача. После също ми е интересно кат' се затюхка някоя еманципирана защо е "произвела" - Гей-парясник и да слушам обяснения, че вселената и четвъртото измерение са виновни за това, но не и тя.

Слушал съм и лафчета от девойки, с които си лягам за т.нар. биологичен баща. При което последва светкавично - началото на края. Баси лафа: "Биологичният ми баща ...." .................. ( уот дъ фък ) - кат' го гледал, хранил, купил му 2 хапартамента във Варна и Търново и накрая за признание ..... ( нямам думи просто )

П.П. Надявам се някой ден да не се достига до предлагането на парични награди ( като са станали милиардерки ), но няма кой да им продължи рода, както наскоро се случи с един азиатски пример и наградата беше 60 милки в долари само някой да вземе дятитУ.

П.П.П. "Френската" любов в БГ се свързва основно в една посока ( кексуална ), но никой не казва, че за 85% от франсетата семейната двойка е нещо свято.

Както и да е - Русото няма да промени "свИтЪъ..."

Чиърс-а дан' забрайкам!
                                --------------------------------------------------------
                                Нищо лично към никого - просто статистики, от които вече ме боли Русата кофа да чета постоянно числа

Коментар

Working...
                                X