IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, тоя Мечо май са прехвърли към друго мйасто.
    tnm - Don't cry Argentina

И аз съм на друго место, позабравено, но се върнах там

Мечо, подтвърди, ако може, за да знаеме, че си още жив, да те еба?
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Да. От далечната 1969-та.

Коментар

• Те тая...

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrH...eature=related

Коментар

Аноне фен си ти на унгарската музика... И аз ги харесвам.. И имаха добри изпълнители на времето макар че езика им е малко странен...

ПС. Коя им беше тази известната балада на Омега - Есенни листа май се казваше....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Някой път ще ти разкажа един от най-добрите вицове, които съм чувал за адвокати.
            Сега да не ти развалям вечерта.
            Ами тя тази вечер ми е развалена вече, защото не се чувствам добре (много се напих днес)... И сега едвам дишам..

Коментар

Познавам една и преди време си търсеше осеменител. Когато ни идваше на гости, котката се криеше от нея.

Сигурно все още търси..... Ако си много навит, ще я издиря и си побъбрете на ЛС. Не си струва да се хаби на вятъра доброто ти ДНК.

Продължавам с Омега....

http://www.youtube.com/watch?v=KUy_C_wMGq4
              Аноне фен си ти на унгарската музика... И аз ги харесвам.. И имаха добри изпълнители на времето макар че езика им е малко странен...

Коментар

Странна симбиоза адвокатки - курви...
                Някой път ще ти разкажа един от най-добрите вицове, които съм чувал за адвокати.
                Сега да не ти развалям вечерта.

Коментар

• Мале много се накова и съм заспал... Но сега отново съм на линия... Събуди ме съседа докато псуваше по барбекюто и се прехвърлил на моя балкон да си вземе още дървени въглища.. Та станах да го запалим и сега ще влизам да се къпя и бръсна че е поканил две адвокатки дето след работа се забавляват да се чукат за пари... Аз съм ги плющял и двете... Нищо особенно не са ама тоя моя кретен много ги харесва че всяват респект и се обличат като бизнес дами... Иначе са красиви, ама не се чукат добре....Странна симбиоза адвокатки - курви... Ама трябва да намалям пиенето че той ме бил поканил на тая среща преди 3 дни а аз грам спомен нямам..... И си мислех днес да си седя пред телевизора и да си изтрезнявам и да си пишеш ценни мисли във форума... А утре съм на Горубляне... Там ще го викна смръдльото за мъжки разговор... Днес подарих на фирмите с имотите един джип.. Тия от автокъщата мрънкат, другите се кефят - няма угодия.. А гледам да не пресичам паричните потоци между отделните бизнеси, ама няма с какво да пътуват хората по планинските проекти, а сега с тия села дето обикалят по цял ден и описват изоставените къщи мамата им се е.....

Абе тоя идиот какво барбекю прави - осмърде целият блок на изгоряло... Усещам как с гаджетата ще поръчваме пица... Или ще летя през нощта до някой магазин...

Коментар

• Нещо май погрешно сте ме разбрали. Нищо де.

Коментар

• Приятна вечер и наздраве лъвове и лъвици
                      http://www.youtube.com/watch?v=xQk8WZbOoTs

Коментар

• Като дете свирех на акордеон. По едно време реших да купя на синковеца един клавир. Той не прояви голям интерес, но аз си посвирвах и на пияно и на трезво. След това го изпратих на сестра ми да дава уроци на него. Сега имам само китара А аз не мога да свиря на китара на трезво

Коментар

Познавам една и преди време си търсеше осеменител. Когато ни идваше на гости, котката се криеше от нея.

Сигурно все още търси..... Ако си много навит, ще я издиря и си побъбрете на ЛС. Не си струва да се хаби на вятъра доброто ти ДНК.

Продължавам с Омега....

-----------------------
                          С тая си прикарвай времето и хвърляй семето, ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                            --------------------------
                            Предлагам услугите си като осеменител Отдавна съм решил да си дам семето на някоя инвеститорка или момиче/жена със сходни в областта интереси! Последно време малко пия-чашка-две на вечер, но това не ми е отрицателна черта в характера, а моментно състояние и няма как по-късно да се прояви такова влечение и при детето, ако е от мен

Продължавам с Омега....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Абе на пиЯно сигурно свириш Важно е на трезво дали моеш
                              --------------
                              На трезво трудно ще се отпусна, но на пияно, е възможно и да засвиря на пиано.Може да излезе някой шедьовър!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                                ------------------
                                Не свиря на цигулка и пияно, но е възможно да съм имал подобни заложби, които обаче не съм развил
                                Абе на пиЯно сигурно свириш Важно е на трезво дали моеш

Коментар

Working...
                                X