If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Ебаси ташака През 2ма охранители и 10 камери преди малко ми влезе крадец в администрацията. Един от служителите ми го е хванал да рови в стаята му, оня го излъгъл че е дошъл да донесе бонбони и галфона го пуснал
Арти, подаръците и мен са ме изумявали, но явно мислите на подаряващите се движат в един кръг, който не винаги съвпада с мислите на дарения. Аз също съм правил несполучливи подаръци, като в повечето случаи разбирам по-късно. Но щом ти се подарява, значи все пак мислите са били за теб - ако ти харесва човека, кво по-хубаво?!?
И един молив да ти подари - безценно!!!
ВълчИ абе принципно си говорим, то човек като си търси за "махана" нали знаеш, че ще си намери...да речем ето нещо...виждали са ме безброй какви цветя избирам за подарък аз на други хора, какви картички, какви цветове и какво ми харесва - ама значи точно обратното на това ще ми вземат! Иии сложно е, това са безброй малки неща, които като събереш виждаш отношението на хората/човека към теб, нали знаеш за малкото камъче, което преобръща каруцата....Охх няма да коментирам излишно е
п.п. Космо по принцип си прав, но като се съберат повече от три-пет неща и човек трябва да направи разбора на картината да знае на къде се движи тъй съм свикнала лампата светва сама в червено и не ми дава мира докато не разбера
Сега ще ви кажа за един от ония моменти, в които размишлявах над някакви въпроси житейски май май ...
1. Питах се защо, когато някои хора /относително близки/ демонстрират жест, с който следва да те зарадват често пъти поднасят като дар неща, които не харесваш. И примерно става дума за хора, които би следвало да са наясно какво харесваш, тъй като безброй пъти са имали доказателства за това....
2. И как може някой страничен, не толкова близък, комуто е направило нещо малко впечатление да бъде много по-близко, просто защото е положил елементарното усилие да помисли какво да вземе / направи?
Отговорите до които стигнах не ми харесаха и няма да ги коментирам, не знам защо въобще повдигнах въпроса, глупаво е.
Това беше по темата с гаджетата и не само от мен
Стечение на обстоятелствата. Не търси скрит смисъл или подтекст. Просто така е станало... Убеден съм че няма конспирация..
Ебаси ташака През 2ма охранители и 10 камери преди малко ми влезе крадец в администрацията. Един от служителите ми го е хванал да рови в стаята му, оня го излъгъл че е дошъл да донесе бонбони и галфона го пуснал
Арти, подаръците и мен са ме изумявали, но явно мислите на подаряващите се движат в един кръг, който не винаги съвпада с мислите на дарения. Аз също съм правил несполучливи подаръци, като в повечето случаи разбирам по-късно. Но щом ти се подарява, значи все пак мислите са били за теб - ако ти харесва човека, кво по-хубаво?!?
И един молив да ти подари - безценно!!!
Сега ще ви кажа за един от ония моменти, в които размишлявах над някакви въпроси житейски май май ...
1. Питах се защо, когато някои хора /относително близки/ демонстрират жест, с който следва да те зарадват често пъти поднасят като дар неща, които не харесваш. И примерно става дума за хора, които би следвало да са наясно какво харесваш, тъй като безброй пъти са имали доказателства за това....
2. И как може някой страничен, не толкова близък, комуто е направило нещо малко впечатление да бъде много по-близко, просто защото е положил елементарното усилие да помисли какво да вземе / направи?
Отговорите до които стигнах не ми харесаха и няма да ги коментирам, не знам защо въобще повдигнах въпроса, глупаво е.
Туй е друг случай, едно време нали знаеш как са се разправяли... и сто тояги бой са били малко за крадците
Абе боя е човещинка за такъв, защото някъде по света биха му отрязали ръцете.. Ама аз от тая добрина цял живот си патя... Ама каво да го правя - син на мой приятел от едно време. Баща му беше много здрав. Беше пребил сам 5 барети в една кръчма в Слънчев бряг. Тоя малкия лайно - друса се и краде от фирмата. На два пъти го хващам и баща му покрива загубите, но се рабрахме на третия да го ошамаря и така и направих... И чак вика "Не е вярно".. Абе ти му показваш запис от камерите как взима пари и как краде нафта и пак нагъл...
ПС. Ха наздраве.. Стига с тия тежки философски теми дето ги захванахме.. Аз вече трета бутилка винце почти довършвам и ще ида да поспа за няколко часа че се поизморих.. Ама след малко. Нали знаете вица за маняна, маняна и яваш, яваш?
Права си. Няма две мнения. И ако мисля преди да действам няма да е така. Как и да е. Оправихме се с жената. Утре я чакам 7.30 в офиса да си свърши ежедневните дейности.Тя се беше и пооплашила да не я уволня, че онзи ден така пребих и изгоних един шофьор, ама тоя крадеше и с гъза си... Апа и нагъл.
Туй е друг случай, едно време нали знаеш как са се разправяли... и сто тояги бой са били малко за крадците
Космо карам ти се, не си постъпил правилно. Трябваше да й извикаш да се махне от тоалетната и като излезеш да й кажеш, че вероятно и на нея не й е приятно някой да слуша и да й "свети" докато прави някакви работи в "едното място" и повече никогаШ да не го прави мисля би те разбрала...може и да греша. Инак е изключително гадно да я ритнеш, не нам какво говори зад гърба ти ама няма да е хубаво, вервай. Сигурно ти е все тая ама все пак... Вероятно просто е искала да ти покаже колко много работи и се е натягала...
Права си. Няма две мнения. И ако мисля преди да действам няма да е така. Как и да е. Оправихме се с жената. Утре я чакам 7.30 в офиса да си свърши ежедневните дейности.Тя се беше и пооплашила да не я уволня, че онзи ден така пребих и изгоних един шофьор, ама тоя крадеше и с гъза си... Апа и нагъл.
Коментар