IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Lana Del Rey - Ride - http://www.youtube.com/watch?v=Py_-3...924&playnext=6

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      ъъъ многУ лошава ме изкрахте брЯ, напраУ да яхам метлата викам аз, а Всеки казус изисква индивидуален подход!

Тая не е лоша макар че не си падам по интелектуален тип... Ако тая е интелектуален тип де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        А самостреса ?
        Да се углеждаш у секи детаел ? У сека дреболия ?
        Удоволства те това ?
        И у края на на краищАта, ще заседнеш да анализираш събраната анформаця ...
        Нема спиш с ДЕНОНОЩИЯ ...
        И ще направиш ИЗВОД
        ДА ели НЕ ...
        Ама пък ще знаеш всичко за обекта (се пак анализа ща е абселютно сеобхватен налЕ )...
        Добро, лошо, средно - секво ...
        Сичко ше изясниш ...

Нема ли ти е безантерестен такъв прозрачен айбект ???
        ъъъ многУ лошава ме изкрахте брЯ, напраУ да яхам метлата викам аз, а Всеки казус изисква индивидуален подход!

Коментар

Ърм субекта нЕма да знаЙ, че бива тестван както и за резултата от проведеното проучване. Но пък може да се чувства в благоприятно положение спрямо много други субекти с оглед на това, че щом му се отделя внимание за "тестове" начи има що
          А самостреса ?
          Да се углеждаш у секи детаел ? У сека дреболия ?
          Удоволства те това ?
          И у края на на краищАта, ще заседнеш да анализираш събраната анформаця ...
          Нема спиш с ДЕНОНОЩИЯ ...
          И ще направиш ИЗВОД
          ДА ели НЕ ...
          Ама пък ще знаеш всичко за обекта (се пак анализа ща е абселютно сеобхватен налЕ )...
          Добро, лошо, средно - секво ...
          Сичко ше изясниш ...

Нема ли ти е безантерестен такъв прозрачен айбект ???
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Е да, дет се вика - коко ще покажи анализа ...
            налЕ ?

Ама па така ми се вижда доста стресиращо за тесктвания обект...
            не мислиш ле ?
            Ърм субекта нЕма да знаЙ, че бива тестван както и за резултата от проведеното проучване. Но пък може да се чувства в благоприятно положение спрямо много други субекти с оглед на това, че щом му се отделя внимание за "тестове" начи има що

Коментар

Понякога нищо, а друг път - всичко
              Е да, дет се вика - коко ще покажи анализа ...
              налЕ ?

Ама па така ми се вижда доста стресиращо за тесктвания обект...
              не мислиш ле ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

А какво дава насреща Артито ???
                Понякога нищо, а друг път - всичко

Коментар

Начи артитУ много изисква от вся и всьо...лоша работа вече не мисля, писнА ми да анализирам и смятам малко да го карам носейки се по течението
                  А какво дава насреща Артито ???

Коментар

Според мен по-вярното е, да приемеш, че дарителят просто толкова си може ...
                    Начи артитУ много изисква от вся и всьо...лоша работа вече не мисля, писнА ми да анализирам и смятам малко да го карам носейки се по течението

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Това като един колега в министерството дето разправяше- Ставам много пиян и едвам стигам до колата, качвам се и гледам страхотна мъгла. Едвам стигнах до офиса и слизам и гледам не съм вдигнал платнището от колата....
                      Еееее тоа е сериозен ...
                      ...
                      Преди време,
                      Съм се бил прибрал от кръчма ...
                      Никаква идея как и кога ...
                      Спа си кротичко - неделя е ...
                      пристига момата кисела :
                      - Вчера ? Кво, пак сте се наприли на магарета с .........
                      - Аааа не, културно. Е, понапихме се, ама без крайности ... казвам
                      - ела, ела в кухнята...
                      Гледам - съм напълнил цел рафт от хладилника с безакохолна бира ...
                      Тъпо ...

Коментар

ВълчИ абе принципно си говорим, то човек като си търси за "махана" нали знаеш, че ще си намери...да речем ето нещо...виждали са ме безброй какви цветя избирам за подарък аз на други хора, какви картички, какви цветове и какво ми харесва - ама значи точно обратното на това ще ми вземат! Иии сложно е, това са безброй малки неща, които като събереш виждаш отношението на хората/човека към теб, нали знаеш за малкото камъче, което преобръща каруцата....Охх няма да коментирам излишно е

п.п. Космо по принцип си прав, но като се съберат повече от три-пет неща и човек трябва да направи разбора на картината да знае на къде се движи тъй съм свикнала лампата светва сама в червено и не ми дава мира докато не разбера
                        е, в крайна сметка става въпроса за вкуса на подаряващия ...
                        За МНОГО хора, НАЙ-ХУБАВИЯ подарък за сватба си остава добрия стар пасатор (хем евтинко - дори и "марковите", хем лекичко, лесно се намира.. - далавера от секъде )...
                        И нема жива сила, която да промени нещата ...

Подаръците говорят много за човека, който ги подарява. От това какво и как подарява един човек, може да се направят МНОГО и то в повечето случаи верни изводи .... Абе чиста ралта - хам получаваш подарък, хем инфо за човека - безценно
                        Не мисля, че някой е искал да те ядоса, обиди или нарани с подарък ...
                        Според мен по-вярното е, да приемеш, че дарителят просто толкова си може ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Много хора изобщо не ги забелязват тия работи... Особенно мъже. Да го питаш какъв цвят са ти очите не може да ти отговори...
                          Космо това е един неосмислен вътрешен подтик, който говори сам за себе си. Когато познаваш някого достатъчно дълго (години) и си го чувал много пъти какво не харесва все нещо ти е останало нейде надълбоко... и те така ТеА работи аз си ги разбирам и съм на прав път за себе си.
                          Last edited by artemida_sofyanska; 18.10.2012, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Га!

Га-га!
                            Ето го батко, бре

Как беше лафа: "Къркай и не мъркай, щото ако мъркаш - пак ще къркаш." - хихи

П.П. Нещо ми е съботно днес. Няма да готвя на Ламята, че е с жълт картон, ама мисля да му спретна 1 десерт с варени захаросани круши, че той ги обича яко.

Накратко грабват се от зимните круши ( попски, дет' им викат и вече са взели да пожълтяват ). Обелват се, издълбават се да се махнат семките. Ръга се вода да заври с малко захар, хакат се вътре да поврят 10 мин. и да се камерилизират със захарта.

Пълни се тва издълбаното с орехи, плочка сирене отгоре и хоп във фурната за 10-15 мин.

'ноу бързо стават и к'во да я прайкам Ламята - гледам го изял всичко и минал на кремвирши - хихи

П.П.П. Тоя, дет' пристига по-рано, ако не кърка го прави швейцарец - да идва на минутата. К'ви са тия дивитотии да не може да си ръгнеш някое малко скришом. Ърммм ....?

Шъ му каиш кат' свиря на Тийчърс да не те притеснява.

Коментар

класиката ...

Това като един колега в министерството дето разправяше- Ставам много пиян и едвам стигам до колата, качвам се и гледам страхотна мъгла. Едвам стигнах до офиса и слизам и гледам не съм вдигнал платнището от колата....

Коментар

ВълчИ абе принципно си говорим, то човек като си търси за "махана" нали знаеш, че ще си намери...да речем ето нещо...виждали са ме безброй какви цветя избирам за подарък аз на други хора, какви картички, какви цветове и какво ми харесва - ама значи точно обратното на това ще ми вземат! Иии сложно е, това са безброй малки неща, които като събереш виждаш отношението на хората/човека към теб, нали знаеш за малкото камъче, което преобръща каруцата....Охх няма да коментирам излишно е
                                Много хора изобщо не ги забелязват тия работи... Особенно мъже. Да го питаш какъв цвят са ти очите не може да ти отговори...

Коментар

Working...
                                X