IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Kosmo на такова дупе всеки може.Аз признавам за майстор този който може да изчука Искра Фидосова Цецка Цачева или Екатерина Михайлова.
    за там виагра няма открита
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Kosmo на такова дупе всеки може.Аз признавам за майстор този който може да изчука Искра Фидосова Цецка Цачева или Екатерина Михайлова.
      Серсемино, ти ми развали обеда....
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

ей това сме мъжете-видим някоя засукана кака
        и сме готови за "подвизи"
        или поне на 90%
        докато жените никога няма
        така първосигнално да атакуват
        или поне на 90%
        И баба ми казваше - грехота е да не се погледне хубавото. Сега след години добавям, то е грехота и само да се погледне
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Брей какво арно дупенце има това девойче...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

ей това сме мъжете-видим някоя засукана кака
            и сме готови за "подвизи"
            или поне на 90%
            докато жените никога няма
            така първосигнално да атакуват
            или поне на 90%
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              М-да-а, красота!

/Като детско барабанче./

Тази девойка е висока 176 см.Само бедрото ѝ е 85 см.И има крушовидни гърди.А нянките и са с цвят - "вино от селектирана реколта"
              http://www.benjaminmoore.com/en-us/p...or/vintagewine
              Пък мойта съседка е миньонче с леко наляти форми.

Получи се приятно общуване.Само дето тя изтича да купи бутилка вино, а след четри-четворни "Учителя" и две халби бира някак ми дойде в повече.
              И сега, след като отвърнах малко работа си сипах четри пръста без лед за проясняване на съзнанието.

Девойките на тази възраст винаги са бивали приятно изненадани от лекотата с която общувам с тях.Не че слушам тяхната музика или имам тату на пъпа.
              Предполагам че то идва от хилядите интервюта и кастинги, които съм провел.За кратко време трябва на намериш пролука в защитната система и да проследиш възможните пътища за развитие на индивида.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Много са малки....То само за езика не стигат..
                Не знам за какво говориш. Момичето явно прави палачинки с този тиган

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  И едни палачинки ако може с кафенцето

М-да-а, красота!

/Като детско барабанче./

Тази девойка е висока 176 см.Само бедрото ѝ е 85 см.И има крушовидни гърди.А нянките и са с цвят - "вино от селектирана реколта"
                  http://www.benjaminmoore.com/en-us/p...or/vintagewine
                  Пък мойта съседка е миньонче с леко наляти форми.

Получи се приятно общуване.Само дето тя изтича да купи бутилка вино, а след четри-четворни "Учителя" и две халби бира някак ми дойде в повече.
                  И сега, след като отвърнах малко работа си сипах четри пръста без лед за проясняване на съзнанието.

Девойките на тази възраст винаги са бивали приятно изненадани от лекотата с която общувам с тях.Не че слушам тяхната музика или имам тату на пъпа.
                  Предполагам че то идва от хилядите интервюта и кастинги, които съм провел.За кратко време трябва на намериш пролука в защитната система и да проследиш възможните пътища за развитие на индивида.
                  Last edited by sergo; 25.10.2012, 10:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    ДобрютрУ

Развихрили сте се нощес, а?

Eurythmics - Sweet Dreams - https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

Наивник аз като гледам мацката се е погрижила за закуската с кутия понички от дънкин донътс за мен ако може с баварски крем

Хубав ден и лека работа!
                    Мерси, Арти - ще бъде )
                    Спорен и на теб )))

Коментар

• ДобрютрУ

Развихрили сте се нощес, а?

Eurythmics - Sweet Dreams - https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

Наивник аз като гледам мацката се е погрижила за закуската с кутия понички от дънкин донътс за мен ако може с баварски крем

Хубав ден и лека работа!
                      Last edited by artemida_sofyanska; 25.10.2012, 09:29.
                      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Много са малки....То само за езика не стигат..
                        "МАМУН", ти и в сънищата ще започнеш да се явяваш.....Сутрин с кафето, на обяд с кюфтето, вечер с питието....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Коментар

• Циганското лято си премина в лято. Кога сме ходили до средата на октомври на плаж Неприятното е, че по всяка вероятност есента ще премине в зима И зимата ще е дълга за сметка на това много студена. Дано не съм прав

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Сутринта като тръгнах да пия кафе ме блъсна един лекинко прохладен въздух. Сега отварям компа и гледам, че температурата била 3 градуса. Добре започва циганското лято.
                              Хубав ден!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Добрутро сънливци!!! Хайде ставайте!! Аз съм вече на тръстиката и местя камъни от едната купчина на другата.
                                http://1.bp.blogspot.com/_olRE2-wVSp...risunki-02.jpg
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X