If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
ей това сме мъжете-видим някоя засукана кака
и сме готови за "подвизи"
или поне на 90%
докато жените никога няма
така първосигнално да атакуват
или поне на 90%
И баба ми казваше - грехота е да не се погледне хубавото. Сега след години добавям, то е грехота и само да се погледне
ей това сме мъжете-видим някоя засукана кака
и сме готови за "подвизи"
или поне на 90%
докато жените никога няма
така първосигнално да атакуват
или поне на 90%
Тази девойка е висока 176 см.Само бедрото ѝ е 85 см.И има крушовидни гърди.А нянките и са с цвят - "вино от селектирана реколта" http://www.benjaminmoore.com/en-us/p...or/vintagewine
Пък мойта съседка е миньонче с леко наляти форми.
Получи се приятно общуване.Само дето тя изтича да купи бутилка вино, а след четри-четворни "Учителя" и две халби бира някак ми дойде в повече.
И сега, след като отвърнах малко работа си сипах четри пръста без лед за проясняване на съзнанието.
Девойките на тази възраст винаги са бивали приятно изненадани от лекотата с която общувам с тях.Не че слушам тяхната музика или имам тату на пъпа.
Предполагам че то идва от хилядите интервюта и кастинги, които съм провел.За кратко време трябва на намериш пролука в защитната система и да проследиш възможните пътища за развитие на индивида.
Тази девойка е висока 176 см.Само бедрото ѝ е 85 см.И има крушовидни гърди.А нянките и са с цвят - "вино от селектирана реколта" http://www.benjaminmoore.com/en-us/p...or/vintagewine
Пък мойта съседка е миньонче с леко наляти форми.
Получи се приятно общуване.Само дето тя изтича да купи бутилка вино, а след четри-четворни "Учителя" и две халби бира някак ми дойде в повече.
И сега, след като отвърнах малко работа си сипах четри пръста без лед за проясняване на съзнанието.
Девойките на тази възраст винаги са бивали приятно изненадани от лекотата с която общувам с тях.Не че слушам тяхната музика или имам тату на пъпа.
Предполагам че то идва от хилядите интервюта и кастинги, които съм провел.За кратко време трябва на намериш пролука в защитната система и да проследиш възможните пътища за развитие на индивида.
Много са малки....То само за езика не стигат..
"МАМУН", ти и в сънищата ще започнеш да се явяваш.....Сутрин с кафето, на обяд с кюфтето, вечер с питието....
Циганското лято си премина в лято. Кога сме ходили до средата на октомври на плаж Неприятното е, че по всяка вероятност есента ще премине в зима И зимата ще е дълга за сметка на това много студена. Дано не съм прав
Сутринта като тръгнах да пия кафе ме блъсна един лекинко прохладен въздух. Сега отварям компа и гледам, че температурата била 3 градуса. Добре започва циганското лято.
Хубав ден!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар