IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    ти май си аджамия в тия работи
    то трябва програма,да се отседне някъде
    пък и на такова мероприятие не се ходи с
    жената или поне нея да я оставиш
    да гледа дрънкулки
    а ти с приятел/и/ опитвате
    жарено прасе в трап с дамаджана вино
    Да бе програма. Нали си имаме тилифони интернет и букинг
    http://www.booking.com/hotel/bg/comp...d8f8761d7fe6X1
    Други проблеми?
    А за жените кой говори

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Че колко му е. След два часа на по вино там Кой от където - все 2 часа)
      ти май си аджамия в тия работи
      то трябва програма,да се отседне някъде
      пък и на такова мероприятие не се ходи с
      жената или поне нея да я оставиш
      да гледа дрънкулки
      а ти с приятел/и/ опитвате
      жарено прасе в трап с дамаджана вино
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

е,може ли това да го научавам днес-
        като нищо щях да запраша натам
        Че колко му е. След два часа на по вино там Кой от където - все 2 часа)

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Не мога!

Аз съм глезен.И за интимните дела, чакам жената да каже.Така ги знам нещата.Даде ли ясен знак - все едно си пуснал някой братовчед нощя в Мола изключвайки алармите.
          Пък и сега съм си дал обет за въздържание.

Имам само едни съседи живеещи под мен.Тавана отгоре го ползвам за склад.Без две стаи, които същият ги дава под наем чат-пат на някоя хубава студентка.
          Къщата е спокойна, тиха и интимна.И гредореда доста помага.
          Щом притрополи синеоката връз мене, така че да се посипе мазилка - значи са дошли месечните затруднения.

Не вярвам да ме вкара в грях, защото е детишнярче.А аз съм имал със зрял женски манталитет и развити майчини чувства девойки като нея.
          Ех, знаех си, че излезеш скрита лимонка - демек романтик

Относно т'ва в черничкото, нали знаеш, че навремето в Холандия символ на целомъдрието за жените, докато мъжете им са по корабите било да не слагат пердета на прозорците, за да виждат комшиите по всяко време, че мацката не кръшка, а си е сама в къщи.

Май натам си я подкарал - да ставаш холандец. Дано поне комшийката кърка кат' змей и чурулика кат' славей - докато обръща поредния литър водка

П.П. Пфуу ... шегува се Русото, ама се чуди откъде да я почва - хихи

Коментар

• Елена ще бъде домакин на първия фестивал, посветен на еленския бут, съобщиха пред БТА организаторите от местния съвет по туризъм.

Програмата започва днес преди обед с ритуала "Пърлене на прасе над трап".

Ще има още конкурси за най-вкусно ястие с еленски бут,
            най-голям бут, най-тънко и майсторски нарязан бут, най-добре аранжирано нарязано мезе.

Ще бъде открита изложба от детски рисунки на тема "Елена и еленският бут".

Вечерта ще се състои фолклорен концерт.

Фестивалът се подкрепя от община Елена, патронажа на Министерството на земеделието и храните и
            Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

е,може ли това да го научавам днес-
            като нищо щях да запраша натам
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Е те такъв айляк търся!
                Ами ела с мен на вилата! Имам да прокарвам няколко кабела, да вържа 3-4 абажура и още 2-3 допълнителни лампи. Да се прокарат двайсетина метра кабели, няколко ключа, 2 разклонителни кутии...
                А, и да се постави бойлера.. Да се постави тоалетната чиния, моноблок. Да се вържат към тръбите... Ей такива неща.
                Идваш ли?
                Много далеч Шумен Стигна ли до Шумен, стигам до Варна. И ако не ме усетят нашите, ще има добро изкарване
                Last edited by НАИВHИК; 27.10.2012, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Добрутро! Буден съм вече, напрайх си кафе и си цъкам от полегнало състояние на лаптопчето. До тук добре. Но нещо не ми харесва идеята цял ден да прекарам така. Седя си и си мисля, какво да свърша или къде да отида
                  Е те такъв айляк търся!
                  Ами ела с мен на вилата! Имам да прокарвам няколко кабела, да вържа 3-4 абажура и още 2-3 допълнителни лампи. Да се прокарат двайсетина метра кабели, няколко ключа, 2 разклонителни кутии...
                  А, и да се постави бойлера.. Да се постави тоалетната чиния, моноблок. Да се вържат към тръбите... Ей такива неща.
                  Идваш ли?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Прекрасно е утрото - идеално за кафе и бира

Серго,

на комшийката бухти с кисело мляко няма ли да занесеш на поднос в леглото?

Виж предния път как мацката е търчала по нощите да се сдобие с романтичния елемент, липсващ на масата до ароматизираните свещи

П.П. Може да й ушиеш една сатенена нощница, "дълга" до кръста, а тя ще закрива дупето с косата си - хихи

Не мога!

Аз съм глезен.И за интимните дела, чакам жената да каже.Така ги знам нещата.Даде ли ясен знак - все едно си пуснал някой братовчед нощя в Мола изключвайки алармите.
                    Пък и сега съм си дал обет за въздържание.

Имам само едни съседи живеещи под мен.Тавана отгоре го ползвам за склад.Без две стаи, които същият ги дава под наем чат-пат на някоя хубава студентка.
                    Къщата е спокойна, тиха и интимна.И гредореда доста помага.
                    Щом притрополи синеоката връз мене, така че да се посипе мазилка - значи са дошли месечните затруднения.

Не вярвам да ме вкара в грях, защото е детишнярче.А аз съм имал със зрял женски манталитет и развити майчини чувства девойки като нея.
                    Last edited by sergo; 27.10.2012, 10:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Къде ги тия комшийки? Аз съм заобграден с психопати и пияници... Нема на кой едни бухти да направя... Иначе в отсрещният блок има едно много готино моме, ама много влюбено в някакво момченце и на два пъти тия дни му предлагам да дойде в нас да "ядем бухти" ама все ми отказва.. Ще взема тия днии да се окъпя и избръсна и да взема някоя не толко мутренска кола че май ги плаша децата...

Е-е-е, виж как знаеш?Пък и имаш!
                      Само дето си забравил олимпийския принцип.Драпаш не за победа на всяка цена, а заради самата борба.Поне такова усещане трябва да оставиш.Инак издадеш ли се, жените го обръщат на галоп.
                      Къде бягат един господ знае?Но това е друга бира.
                      Не го давай това хубаво моме да го олигави некое пишлеме!
                      Или старчок като мене.

То нейното момченце, е като за теб силиконките.Ма ако речеш нещо трайно да си вземеш, дъл ще е такваз?

Коментар

Къде ги тия комшийки? Аз съм заобграден с психопати и пияници... Нема на кой едни бухти да направя... Иначе в отсрещният блок има едно много готино моме, ама много влюбено в някакво момченце и на два пъти тия дни му предлагам да дойде в нас да "ядем бухти" ама все ми отказва.. Ще взема тия днии да се окъпя и избръсна и да взема някоя не толко мутренска кола че май ги плаша децата...
                        Мани, ходих сега да си взема бира и цигарки до магазинЯ и се засякохме с комшийката отсреща, извела кучето си.

Баф ма'а може ли 21-22 годишни лапетии да тежат вече по 120 кила. Иначе винаги ми се ухилва, сега си свали тъмните очила да ми каже "Здрасти", ама аз само й смигнах и я отминах кат' малка гара.

Не знам само тук ли е тенденция, ама вече дупетата на майките са по-малки от тия на щерките им. Не е добре

Коментар

да взема някоя не толко мутренска кола че май ги плаша децата...
                          Абе не знам за децата, ама няма нищо лошо в мутренските коли. С тях си по-равноправен участник в движението. Аз в момента съм с една баничарка шкода, щот другите са в бокса. Имам сериозното усещане за незащитеност с нея Първо трудно влизам, после не мога да се завъртя в нея, на всичкото отгоре ми изглежда като че ли краката ми са пред колата по асфалта

Коментар

• Добрутро! Буден съм вече, напрайх си кафе и си цъкам от полегнало състояние на лаптопчето. До тук добре. Но нещо не ми харесва идеята цял ден да прекарам така. Седя си и си мисля, какво да свърша или къде да отида

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Серго,

Виж предния път как мацката е търчала по нощите да се сдобие с романтичния елемент, липсващ на масата до ароматизираните свещи

П.П. Може да й ушиеш една сатенена нощница, "дълга" до кръста, а тя ще закрива дупето с косата си - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                Добро да е и от мен,

Сутрин от 6 до 8 си е най-доброто време за взимане на решения.
                                Хем вече свеж проглеждам какви съм ги здробил вчера, хем още не съм почнал да ги върша днешните простотии.

Серго,

Last edited by marandi; 27.10.2012, 09:11.

Коментар

Working...
                                X