Голем си бат Маранди... Много ти се радвам. Ония баровец дето му пренесохме багажа се изложи много.. Пита ме какво ми бил дължал. Аз да не съм хамалин???? Естествено казах: Нищо.. Ще почерпиш.. И тоя миндил се направи на луд и не почерпи... Дееба и смешника.. Как да е.. Ще си поркам дома... Е сега си сипах една напитка и ще си почивам пред телевизора.. А.. Купих си и един радиатор за спалнята.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеКомповете, рецептите, роднините или ...............съседите?
Пък и ти ще пиеш от мъка,..... а аз от сабалем.
Както и да е. Грах яхния е почти готова, още 10 мин. Остана да сложа само доматите и брашното, разтворено с вода да сгъсти. Накрая ръся с магданоз и толкоз.
Ще се опитам преди да почне мача на чорбата да направя и житото за утре, че там е сложна, а па съм се наточил да гледам чорбетата.
П.П. За утре мисля някаква супа моркови през пасатора с кюфтенца от кайма да им спретна и нЕкви хапки с бекон и сирене и толкоз.
Вчера па Григор гледах - баси как тъпо падна, ама и оня добър беше да го еВа
Ай, чиърс и да си видя печките пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеУж не съм малък и мога да мисля, ама вчера как се подведох по акъла на едни подстрекатели....и днес както вика космо-деня ще го пиша дъждовен!
Първо почнахме на вино и това ми беше грешката-трябваше да предвидя, че вечерта няма да свърши само по кръчмите, ами задължително ще се допива в някоя дискотека, където вино никога не се сещам да поръчам, а даже и не знам дали се предлага!
Една овца на бара вместо сода с уискито ми донесе бира и да не става зян, уискито преглъщах с бира.Уж имам мярка, ама вчера специално не си прецених възможностите.Второто уиски така ми наруши координациите, че едвам се прибрах вкъщи.В това състояние явно съм изключил, че съм от няколко дни при нашите и така съм се разхвърлил като съм се прибирал....обувките в средата на коридора разделени на няколко метра една от друга;якето съм си го закачил в стаята ми на една от дръжките на един велоергометър;дънките хвърлени на земята в средата на стаята;след това един след друг два чорапа , а тениската е намерих сутринта безобразно смачкана до мен!
Повече няма да пия никога!!!
Натровили са те, бря. Кой знае к'ви боклуци си пил. Т'ва количество е смешно дет' си описал.
П.П. Аз в дискотеки винаги си поръчвам бутилката - да не стават грешки кат' езика вземе да ми става на китайска джапанка - демек трудно се познава след 3-тото голямо какво вече лочиш
Пий сега 1 бира или 1 коктейл си направи и ще се оправиш. Без кафета и т.н., че ще станеш по-зле. И бирата да е само 1-на - хихи
П.П.П. Иначе да се почва от слаб към силен алкохол си е западна простотия. Тук в БГ-то винаги си почваме от "твърдото" и после чак се минава на бира/вино за "втвърдител"
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеУж не съм малък и мога да мисля, ама вчера как се подведох по акъла на едни подстрекатели....и днес както вика космо-деня ще го пиша дъждовен!
Първо почнахме на вино и това ми беше грешката-трябваше да предвидя, че вечерта няма да свърши само по кръчмите, ами задължително ще се допива в някоя дискотека, където вино никога не се сещам да поръчам, а даже и не знам дали се предлага!
Една овца на бара вместо сода с уискито ми донесе бира и да не става зян, уискито преглъщах с бира.Уж имам мярка, ама вчера специално не си прецених възможностите.Второто уиски така ми наруши координациите, че едвам се прибрах вкъщи.В това състояние явно съм изключил, че съм от няколко дни при нашите и така съм се разхвърлил като съм се прибирал....обувките в средата на коридора разделени на няколко метра една от друга;якето съм си го закачил в стаята ми на една от дръжките на един велоергометър;дънките хвърлени на земята в средата на стаята;след това един след друг два чорапа , а тениската е намерих сутринта безобразно смачкана до мен!
Не му казвай па те точно на това "никога" - никога!
Щото има навика да го приема на личностна основа.
И другия път на същото място и по същото време,хем тениската ще е порядъчно измачкана, хем посмъртно не може да изгладиш келнерката вътре в нея.
А пет годишното ѝ хлапе тътра галошите ти и припява в коридора: "Тате ще ми купи колело-о......."Last edited by sergo; 27.10.2012, 15:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНищо против нямам, бря
Просто не ми е до това сега. Баф' ма'а Ламята вчера вечерта му спретвам 1 тенджера зелен бобец - днес останала една паничка и след малко ще го омаха.
Ръгнах да му кисна 1 зрял бобец за утре, извадих 1 плик замръзен грах да има за тая вечер, ще го наблъскам и с картофи и моркови, че да не го свърши на 1-но сядане, както обикновено - макар че Ламята повече от 2 пъти едно и също не яде - кой го е научил така да'е и все да има готвено ( без готвено или супа не сяда въобще ).
И утре правим 6 мес. на Мама и трябва правя 20-30 подавки в пликчета, част от родата ще минат от тук и за тях да има нещо по софрата, ако случайно решат да хапнат. А съм забравил как се вареше жито предния път.
Ръчкам из комп-а, щот' всичко го ръгам на рецепти по папки и подредено и баш житото го няма и ся умувам дали не го гледах рецептата от опаковката на самото жито.
П.П. Иначе Русото е лесен, минах да си взема 1 л. виски и 2 галона бира за днес, че ще ми трябват да устискам за утре всичко да е готово, а ми се псува още от сега. Ама шъ къркам и шъ си псувам - хихи
Серго, колко бяха твоите там - давай ги и тях, че тъкмо съм в серия влязал
Комповете, рецептите, роднините или ...............съседите?
Пък и ти ще пиеш от мъка,..... а аз от сабалем.
Коментар
-
Уж не съм малък и мога да мисля, ама вчера как се подведох по акъла на едни подстрекатели....и днес както вика космо-деня ще го пиша дъждовен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТази оферта по става. Минавам през една шивачница, дето не се получиха нещата, вземам два парогенератора и няколко гладачни маси и ютии, пращам ти двама шевни майстора да оправят шевните, лен не знам с кво се избелва, но ще кажа на един бояджия да го фрасне в оптичен избелител, пък квото стане. Луминисцентните лесно ще ги уредим, няма как да не намеря 5, те си вървят с жичкаджия.
п.п. А ние ще си пием
п.п.2 Ама къв е този диск бре
А за мезето?
Кажи за мезето, че да не ходя два пъти.
Не бери грижа за луминисцентните.Баш сега съм изправен пред дилема!Кое по-първо да купя - тях или бутилката?Щото и двете са стъклени.
А твърдия диск от компа за чираците и друг път се е правил на важен.Сигур плаче некъде да му капнем я зехтинче, я ракийка.Ма като не му разбирам, бухам го в хладилника та да му дойде акъла.
Споко!Не сме решили, не сме го сложили при нас на масата.
Пък ако свършим бързо работата, няма да ни е сладко пиенето.
Е ма, имам условие:
Гат дойде време да припеем, да го правим под сурдинка.
Не-е, не заради инспекцията по труда.Нито поради неплатени сметки.
Най-паче ще ни усети комшийчето и ще притропа.Я за глава кромид, я да опитам какво е сготвила. И ще ме завари неподготвен.Чувам го как мести тенджерите горе.
Дигнеш ли децибелите - ти ще се занимаваш с нея!
И ти ще сумтиш от възбуда джвакайки сандвича с масло, сирене и захаросани банани с домати отгоре.
Бива ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЩо бе?
Какво напреки имаш отмалко романтизъм?
Просто не ми е до това сега. Баф' ма'а Ламята вчера вечерта му спретвам 1 тенджера зелен бобец - днес останала една паничка и след малко ще го омаха.
Ръгнах да му кисна 1 зрял бобец за утре, извадих 1 плик замръзен грах да има за тая вечер, ще го наблъскам и с картофи и моркови, че да не го свърши на 1-но сядане, както обикновено - макар че Ламята повече от 2 пъти едно и също не яде - кой го е научил така да'е и все да има готвено ( без готвено или супа не сяда въобще ).
И утре правим 6 мес. на Мама и трябва правя 20-30 подавки в пликчета, част от родата ще минат от тук и за тях да има нещо по софрата, ако случайно решат да хапнат. А съм забравил как се вареше жито предния път.
Ръчкам из комп-а, щот' всичко го ръгам на рецепти по папки и подредено и баш житото го няма и ся умувам дали не го гледах рецептата от опаковката на самото жито.
П.П. Иначе Русото е лесен, минах да си взема 1 л. виски и 2 галона бира за днес, че ще ми трябват да устискам за утре всичко да е готово, а ми се псува още от сега. Ама шъ къркам и шъ си псувам - хихи
Серго, колко бяха твоите там - давай ги и тях, че тъкмо съм в серия влязалLast edited by marandi; 27.10.2012, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКъде ги тия комшийки? Аз съм заобграден с психопати и пияници... Нема на кой едни бухти да направя... Иначе в отсрещният блок има едно много готино моме, ама много влюбено в някакво момченце и на два пъти тия дни му предлагам да дойде в нас да "ядем бухти" ама все ми отказва.. Ще взема тия днии да се окъпя и избръсна и да взема някоя не толко мутренска кола че май ги плаша децата...
"След страхотна нощ на секс-парти, момък се влюбил в девойка. Признал й чувствата си на сутринта.
Девойката веднага станала облякла се и му задала 2 въпроса:
- Имаш ли 2 мерцедеса?
- Мии...не... - отговорил момъкът.
- Имаш ли вила на два етажа?
- ми... не... - пак измънкал младежът.
- Тогава няма за какво да си говорим!
Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си.
- Не знам какво да ти кажа, сине. Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Бентлито или Ламборгинито и да купиш 2 мерцедеса, но да бутаме 2 етажа от вилата, заради някаква кифла, глупаво ми се струва."
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе-е,
Пледирам конкурс за обществена поръчка на общи основания с открито наддаване!
Аз съм разхвърлял два парогенератора и три ютии.Купил съм три диода по шест вата и ще ги курдисвам наместо крушките по шевните машини.В банята трябва да сменям вентилатора на отдушника, а в тоалетната - фотоклетката, дето пали и гаси осветлението.
Сложил съм в пералнята ленен плат да избелвам и съм обърнал бутилката върху чашата с лед.Начи и на пазар требе да ода.
Вече смених ключа за осветлението в офиса, но ми висят пет изгорели лум. лампи по стаите.
Инсталирах плаващ аплик върху кроялната маса и сега търся охлаждане.А в камерата замразявам един диск, дето вече месец скрибуца.
Не!
Не си го давам!
Писна̀ ми да пия сам.
п.п. А ние ще си пием
п.п.2 Ама къв е този диск бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕ те такъв айляк търся!
Ами ела с мен на вилата! Имам да прокарвам няколко кабела, да вържа 3-4 абажура и още 2-3 допълнителни лампи. Да се прокарат двайсетина метра кабели, няколко ключа, 2 разклонителни кутии...
А, и да се постави бойлера.. Да се постави тоалетната чиния, моноблок. Да се вържат към тръбите... Ей такива неща.
Идваш ли?
Пледирам конкурс за обществена поръчка на общи основания с открито наддаване!
Аз съм разхвърлял два парогенератора и три ютии.Купил съм три диода по шест вата и ще ги курдисвам наместо крушките по шевните машини.В банята трябва да сменям вентилатора на отдушника, а в тоалетната - фотоклетката, дето пали и гаси осветлението.
Сложил съм в пералнята ленен плат да избелвам и съм обърнал бутилката върху чашата с лед.Начи и на пазар требе да ода.
Вече смених ключа за осветлението в офиса, но ми висят пет изгорели лум. лампи по стаите.
Инсталирах плаващ аплик върху кроялната маса и сега търся охлаждане.А в камерата замразявам един диск, дето вече месец скрибуца.
Не!
Не си го давам!
Писна̀ ми да пия сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕх, знаех си, че излезеш скрита лимонка - демек романтик
Относно т'ва в черничкото, нали знаеш, че навремето в Холандия символ на целомъдрието за жените, докато мъжете им са по корабите било да не слагат пердета на прозорците, за да виждат комшиите по всяко време, че мацката не кръшка, а си е сама в къщи.
Май натам си я подкарал - да ставаш холандец. Дано поне комшийката кърка кат' змей и чурулика кат' славей - докато обръща поредния литър водка
П.П. Пфуу ... шегува се Русото, ама се чуди откъде да я почва - хихи
Що бе?
Какво напреки имаш отмалко романтизъм?
Три бика в различна възраст - пасят на една полянка. На триста метра, на друга полянка пасят три юници. Най-младият бик не издържал и рекъл:
- Пичове, хайде на тъгъдък-тъкъдък да идеме до дамите, да ги изоважим едно хубаво и на тъгъдък-тъгъдък да се върнем да си допасем?
- Защо да бързаме?- рекъл бикът на средна възраст. - Пасейки, пасейки ще стигнем, ще ги уважим и пасейки пасейки, ще се върнем.
- А, не! - отсекъл старият бик. - Който му трябвам да го уважавам - да ми дойде тук!
Коментар
Коментар