IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Абе човеко, на Вас- мъжете, не ви се жени. Клетите момичета измислят тези теории за "свободата" и "формалността на подписа", за да запазят някакво достойнство. Ако има такива жени, които не искат да сключат брак, то те не искат да го сключат с конкретния субект, а не по принцип.
    И ти си сто процента права !!! Респект!! Това се наблюдава особено при фолк певиците - златотърсачки като Емилия, която каза нещо подобно по отношение с отношенията си с Коко Динев. Била модерна жена, бля бляд на руски, и т.н. и не държала на брак! Той да и надуе корема, пък тя вече в ролята на изнудвач, не и трябва и брак нали?

Аз обаче с риск аниона да ме помисли наистина за откровен гай, си помислих колко много са и мъжете дето са изкилифинчени и ги е страх да не се минат, ако се обвържат за жена която ги харесва наистина. Егати педалите!
    Ходят да ритат мачлета със себеподобни в късните часове в някакви закрити осветени игрища, ходят да играят карти със същите мутанти, правят се на важни оглеждайки си 10-15 годишните таратайки и давайки повече пари за пастиране, отколкото за евентуални памперси или пюрета. Такива лайньовци, няма да ми е жал утре циганите да ги ограбват и насилват. Това са путьовци, не мъже носещи отговорност! Не казвам, че и сред жените няма гадни кифли, които не оценяват приятеля до нея!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Да ти дам ли статистика българи - чужденци как реагират българките на тема брак?

П.П. Т.е. "вина" ли се опитваш да вмениш на БГ мъжете
      90-те и милениума, чрез "градския" фолкор създадаха нереалистични очаквания. Разви се някакъв пепеляшкин синдром. "Виновниците" са много. На първо място слагам семейството и възпитанието (макар и да има изключения в едната и другата посока). Второ- медиите- в широкия смисъл на думата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз не твърдях, че са лесни за издръжка, а че се поддържат.
        Постът ми беше по отношение на тях като обекти за секс.

Ти визираш сватби и семейство.... това е друга тема.
        Според теб секс без възпроизводство на населението какво значи?

П.П. Или да ти дам статистика за населението в БГ за последните 20 години да видиш "картинката".

Т'ва жени ли са или курви, щом не искат да раждат, но да не пропуснат с някого да се наебат?

--------------------------------------
        По-внимателно, че ми "отворихте" няколко фронта с Мадам Шъ и конкретни въпроси - конкретни отговори ще караме

Коментар

Аха,

ще разменяме позициите - малко сеир за публиката

Кое им "чистоплътното", ако не е тайна?

Да ходят на "нокти" за 50 лв./ на 3 седмици, на фризьор за 50 лв. на 2 мес., на фитнес 2 пъти/седмично, на козметик - 1 път/седмично, на хирург за цици, джуки, бръчки и сланини 3-4 пъти през живота си.

П.П. Сега ти обръщам "картинката".

В същото време не могат да готвят и ядат лайна. Не перат и не гладят вече. Кенеф не могат да изчистят, прах да забършат и прахосмукачка да пуснат, щот' били "дами" със синя кръв?

Ся - да те питам, ако една жена живее в лайна, прахоляк, яде лайна, не може да пусне една пералня и да измие една чиния - според теб "поддържана" ли е?

П.П.П. За деколтета-та и чупките с навеждането кат' изведат бебето с количката го знаем - всеки ден си чупят кръстта кат' излизам. Демек, да си покаже техническите "данни" и .....?
          Аз не твърдях, че са лесни за издръжка, а че се поддържат.
          Постът ми беше по отношение на тях като обекти за секс.

Ти визираш сватби и семейство.... това е друга тема.

Коментар

Абе човеко, на Вас- мъжете, не ви се жени. Клетите момичета измислят тези теории за "свободата" и "формалността на подписа", за да запазят някакво достойнство. Ако има такива жени, които не искат да сключат брак, то те не искат да го сключат с конкретния субект, а не по принцип.
            Да ти дам ли статистика българи - чужденци как реагират българките на тема брак?

П.П. Т.е. "вина" ли се опитваш да вмениш на БГ мъжете

Но, давай - днес ще сваляме дрехите докрай, щот' няма - няма ... - давай ще ти праскам само статистика, която не си я измислям аз.

Разкажи ми пак за "смотаните" 99.9% БГ-мъже - обожавам да ме учат
            Last edited by marandi; 02.11.2012, 21:59.

Коментар

Съгласен,

питах за 20 години в момента 40% имат официален брак в БГ?

П.П. Не говоря за теб, мен или който и да е.

И каква е твоята версия, щот' написа глупости с тая препратка към мъжете. Дай пак без еманципирани пориви

Коментар

• Пропуснах за протокола:

От тия 40% с официален брак в БГ-то - 39.5% от мъжете им са с "рога", ама те не го "знаели".

Да не ме четат мъжете, а само жените и не ме питай откъде знам

П.П. Та, това са ти процентите - сподели т'ва Общество ли е вече в БГ и нормално ли е?

Коментар

Значи ..пак ще се хванем за гушите.
                  За брак са необходими ДВАМА и не само да са налични, но и да имат ЗАЕДНО дългосрочни цели. Опитвам се да разбера (донякъде) мъжете (предполага се, че те са активната страна), които избягват подобно обвързване- сериозен финансов ангажимент си е и "закотвяне".
                  Съгласен,

питах за 20 години в момента 40% имат официален брак в БГ?

П.П. Не говоря за теб, мен или който и да е.

И каква е твоята версия, щот' написа глупости с тая препратка към мъжете. Дай пак без еманципирани пориви

П.П.П. Нищо не разигравам, а съм голям артист - повярвай ми. Питам простичко - какво ти е обяснението от 90% брак преди 20 години да паднем на нива 40% за тоя период.

Благодаря предварително!

Коментар

• Маранди разиграва "Сливи за смет".

Как разбра, че не перат? Ти май, от някакви частни случаи обобщаваш.
                    Ако момичето е младо и неопитно, ами подскажи му, но внимателно.

Коментар

Маранди, не си прав.
                      Българките са едни от най-чистоплътните и поддържани същества, дори и с малкото финанси с които разполагат. (макар, че за чистоплътността не са важни парите)

Съвсем сериозно го казвам.
                      Аха,

ще разменяме позициите - малко сеир за публиката

Кое им "чистоплътното", ако не е тайна?

Да ходят на "нокти" за 50 лв./ на 3 седмици, на фризьор за 50 лв. на 2 мес., на фитнес 2 пъти/седмично, на козметик - 1 път/седмично, на хирург за цици, джуки, бръчки и сланини 3-4 пъти през живота си.

П.П. Сега ти обръщам "картинката".

В същото време не могат да готвят и ядат лайна. Не перат и не гладят вече. Кенеф не могат да изчистят, прах да забършат и прахосмукачка да пуснат, щот' били "дами" със синя кръв?

Ся - да те питам, ако една жена живее в лайна, прахоляк, яде лайна, не може да пусне една пералня и да измие една чиния - според теб "поддържана" ли е?

П.П.П. За деколтета-та и чупките с навеждането кат' изведат бебето с количката го знаем - всеки ден си чупят кръстта кат' излизам. Демек, да си покаже техническите "данни" и .....?

Коментар

Маранди, не си прав.
                        Българките са едни от най-чистоплътните и поддържани същества, дори и с малкото финанси с които разполагат. (макар, че за чистоплътността не са важни парите)

А, кажи му го!
                        Другите са германките, но пък те не се обезкосмяват много много.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Трябва да съм ДОСТА тъпа дори и като представителка на форума, ако съм също сама и не съм направила опит да срещна и опозная тип като теб. Не съм гей, но те оценявам като романтичен и внимателен, освен това работлив домакин и стабилен мъж. Ако бях жена може би щях да си вдигна краката за теб. Не се майтапя и съм пил не повече от 350гр.!
                          Стаите станаха 2!

Очаквам да станат 4, както в незабравимия филм....

П.П. Чий пръст ще режем не знам....

Коментар

Сестро,

никой не говори за тИбя, а по принцип. Ти от вас излизала ли си някога по улиците и в други населени места? ( риторично ).

П.П. Може да ме пробваш по статистика за данните за т.нар. самотни майки, т.е. без брак и разводи в БГ за последните 20 години.

Предполагам, че си измислям, че едва 41% вече са "бракувани" в БГ-то - останалите са фешън и ги виждаме по улиците всеки ден
                            Значи ..пак ще се хванем за гушите.
                            За брак са необходими ДВАМА и не само да са налични, но и да имат ЗАЕДНО дългосрочни цели. Опитвам се да разбера (донякъде) мъжете (предполага се, че те са активната страна), които избягват подобно обвързване- сериозен финансов ангажимент си е и "закотвяне".

Коментар

В България 95% от жените ( ако изключим 5 мин. "слава" при всяка някога си ) изглеждат бедно и занемарено.

Останалите 5%, които трошат луди средства - изглеждат евтино и макар, че съм спорил с чужденци да браня честта на нашенки са прави, че са евтини като излъчване и им личи даже и от Юпитер. Общо 100% "брак" в наши дни. След 20-40 години, ако са останали все още българи - ще видим.

П.П. Нямам идея кой е идеологът на тая схема, но и най-големите мухльовци ( чужденци ) се класират при българките и най-читавите пичове в БГ-то остават ергени, ако разчитат на българка. Иначе чужденките ги лапват кат' топъл хляб, само нашенките ги не сакат, щот' били българи. Голям срам

П.П.П. Поздравления, че вече си без банн и умната в коя графа ще си пратиш щерката от горе-изложените по статистика
                              Харесва ми в теб, че си станал по-скоро азиатски тип философ, отколкото войнствен наукоид по всички технически и икономически въпроси какъвто беше до скоро!
                              Аз обаче понеже съм си голям психопат, продължавам да се джанкам в теми, които за теб вече сигурно предизвикват само снизходителна усмивка.
                              Благодаря ти, че въобще си се сетил за моето семейство, никога не съм харесвал начина по който е възпитавана българката в една привидна свенливост, от друга страна интересчийство и в крайна сметка огромна суетност и взискателност към мъжа с претенции да бъде европеец, толераст, педераст, поет, минзухар, атеист, щото Господ я дразни, той трябва да е фен само на нея и пр. и пр. Българката е даже по-комплексирано същество от българина. Затова често избира, чуждата култура и реализация. Доколкото знам , ти си ерген, но добър кулинар и къщовник.
                              Трябва да съм ДОСТА тъпа дори и като представителка на форума, ако съм също сама и не съм направила опит да срещна и опозная тип като теб. Не съм гей, но те оценявам като романтичен и внимателен, освен това работлив домакин и стабилен мъж. Ако бях жена може би щях да си вдигна краката за теб. Не се майтапя и съм пил не повече от 350гр.!

Коментар

В България 95% от жените ( ако изключим 5 мин. "слава" при всяка някога си ) изглеждат бедно и занемарено.
                                Маранди, не си прав.

Коментар

Working...
                                X