IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Лорде, колко БГ мъже могат да си позволят съпругите им да не работят 7-8 години (докато децата им учат примерно)?
    Мадам Шъ,

а колко жени в БГ могат да излязат с нетни приходи, а не трошачки на разходи?

П.П. Ако БГ-мъжът е постоянен и константен пасив - ти к'во ще го правиш, че ми стана любопитно? Внимавай какво ще ми отговориш, че ще дойда да те "разведа" веднага

Коментар

Докато има потребители ще има и предлагане. Във форума си има достатъчно фенове на тази индустрия, а някои, може и мажоритари да са в нея.
      Отоново слаб ( -2 ) за тИбя.

Прегледай развитието на фискалната политика и как от данъчна политика, с цел привидно "намаляване" на данъчната тежест се появява "феномена" - данъчно-осигурителна система.

Тя "учудващо" се оказва още по-тежка за населението, спрямо предишния действащ модел

Коментар

Докато има потребители ще има и предлагане. Във форума си има достатъчно фенове на тази индустрия, а някои, може и мажоритари да са в нея.
        Силионът, не знам що е, ама ако става въпрос за сивликон, предпочитам най-увисналите цици на света, отколкото каучук! Даже и всякакви обеми на циците вече не харесвам. Това е етап характерен за пубертета /да се скриеш в циците на леля /кака/.
        Сега по вкус са ми дори жени без цици, като фолк певицата Райна и разни манекенки с хубава визия и по слабо изразени форми....
        Още малко и като почна да харесвам само вътрешната женска красота, значи, че съм импотентен

Коментар

• Лорде, колко БГ мъже могат да си позволят съпругите им да не работят 7-8 години (докато децата им учат примерно)?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            За България - ок , но индустрията на очакванията работи отдавна, последните 30-40г., с помощта на лекарите вкараха и химията в телата
            Силионът е създаден за пазар, в който търсенето на мъжете, покачва цената на жените

Коментар

Марантичка, ти се превърна в кулинар.
              Готвиш с мерак и фантазия и често от написаното си мисля, че превъзхождаш много майстори в кухнята )
              Но, нито всички мъже обичат да правят това, нито е нужно всички жени да са готвачки )
              Когато няма предразсъдъци и двамата могат да се справят там, където са добри и да си помагат

Между другото, мъжете предизвикахте еманципацията, сега се сърдите
              Когато заработиха заводите на пълни обороти и нямаше достатъчно мъже да застанат зад машините, направихте жените шлосери и не знам какви, сега искате да е прекрасната домакиня - лъчезарна и самовъзстановяваща се на 100% :
              ))
              Слънчевичка,

при условие, че Майка ми си замина най-вероятно от калпава храна - не мислиш ли, че в наши дни стана все по-належащо всеки нормален да се интересува и има пряк контрол дали консумира отрова или по-малка отрова?

П.П. Относно това в черничкото, бих ти препоръчал разни процеси като Интер-национализма, появата на празника на Жената кога се измисля, а в по-ново време маркетинговите проучвания кой колко пари харчи и защо рекламните кампании са насочени към определен сегмент в развитите общества.

Бих се радвал да комуникираме с аргументи, а не с някакви .... "твърдения", спуснати във въздуха да висят.

П.П.П. Справка: Виж изискванията на ЕС и УСА за брой жени в администрация и прочие - спуснато "свише", без обосновка дали всичко това е реално към днешна дата и дали има подготовка по всички браншове.

Може да прегледаш и Олимпийските спортове и бурното им "женско" развитие ( смигам ).

Коментар

Марантичка, ти се превърна в кулинар.
                Готвиш с мерак и фантазия и често от написаното си мисля, че превъзхождаш много майстори в кухнята )
                Но, нито всички мъже обичат да правят това, нито е нужно всички жени да са готвачки )
                Когато няма предразсъдъци и двамата могат да се справят там, където са добри и да си помагат

Когато заработиха заводите на пълни обороти и нямаше достатъчно мъже да застанат зад машините, направихте жените шлосери и не знам какви, сега искате да е прекрасната домакиня - лъчезарна и самовъзстановяваща се на 100% )
                Тук не си съвсем права. Този феномен съществува от първата световна война. На скоро прочетох бестселъра на Дейвид Стивънсън "История на първата световна война" Ще дам пример с френската армия при Вердун, Рона, Сома и Шмен дьо Дам.
                Загинали са над 800 000 мъже. През това време жените са произвеждали снаряди в заводите на Париж, Лил и Руан, точно както и тези героини в съветските заводи 25 години по-късно!
                За разлика обаче от съветските жени, след края на войната на французойките са им предлагали пенсия само и само да изоставят еманципацията и работните си места и да се завърнат единствено в ролята си на домакини. Поне на 20% от тях това не им е харесало!

Коментар

90-те и милениума, чрез "градския" фолкор създадаха нереалистични очаквания. Разви се някакъв пепеляшкин синдром. "Виновниците" са много. На първо място слагам семейството и възпитанието (макар и да има изключения в едната и другата посока). Второ- медиите- в широкия смисъл на думата.
                  За България - ок , но индустрията на очакванията работи отдавна, последните 30-40г., с помощта на лекарите вкараха и химията в телата
                  Силиконът е създаден за пазар, в който търсенето на мъжете, покачва цената на жените
                  Last edited by съни(тя); 02.11.2012, 22:30.

Коментар

• Ей, не можах да си дочета "Капитал".
                    Хубава вечер на всички!

Кой каквото търси- това и намира. Ако търсиш умно, чувствително,всеотдайно, хубаво и чисто момиче, няма начин да не се сблъскаш с него.

http://www.youtube.com/watch?v=FAyDmJvjxbg

http://www.youtube.com/watch?v=mIBTg7q9oNc

p.p.Pak си ми сложил думи в устата. Пост комунизма отвори много дефицити в ценностна НИ система. Вакуум. Черна дупка. Естествено, че и семейството пострада.
                    Впрочем, забелязвам лееека, но обнадеждаваща тенденция на реставрация точно на семейните ценности.
                    Last edited by val/she; 02.11.2012, 22:18.

Коментар

Маранди, не съм казала, че БГ мъжете са 99% смотани- Опазил ме Бог! Определени генерации от тези Бг мъже има друго отношение към брака.
                      А кой ги възпитава тия днешни БГ-мъже?

НалЕ, правосъдната система е изцяло зад Майката или се бъркам? ( смигам ).

П.П. Помниш ли, че ви бях дал една статистика, която ни очаква БГ-то, от гледна точка педераси и защо се получава така? Т.е. средните нива за света са около 8-12%, за БГ до момента бяха под 4%. Само, че вие животозастрахователи, които бачкат с хиляди статистики за човешки фактор в цял свят ги нямате за нищо.

Изводите оставям на тИбя, но ще се радвам да ми получа смислено обяснение за рязката промяна в данните за БГ, свързани с човешки фактор и зададох доста въпроси досега. Отговор нямаше.

П.П.П. За справка - в Европа няма по-нисък % за брак ( държавен ), а в Света вече сме на 3-то място по изчезване на нацията.

Но ... виновни били БГ-мухльовците - не го знаех

Коментар

• Марантичка, ти се превърна в кулинар.

Когато заработиха заводите на пълни обороти и нямаше достатъчно мъже да застанат зад машините, направихте жените шлосери и не знам какви, сега искате да е прекрасната домакиня - лъчезарна и самовъзстановяваща се на 100% )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Според теб секс без възпроизводство на населението какво значи?

l:
                          Означава, че сексмагазините не са пуснали следващо поколение гумени кукли.....Като свърши специалиста, да излиза по едно гумено човече.....

Коментар

90-те и милениума, чрез "градския" фолкор създадаха нереалистични очаквания. Разви се някакъв пепеляшкин синдром. "Виновниците" са много. На първо място слагам семейството и възпитанието (макар и да има изключения в едната и другата посока). Второ- медиите- в широкия смисъл на думата.
                            +1

Когато решиш да си обективна го правиш, но ме издразни с т'ва клише за БГ-мъже срещу БГ-жени.

П.П. Не забравяй, че от Русото по-голям простак няма

Коментар

• Маранди, не съм казала, че БГ мъжете са 99% смотани- Опазил ме Бог! Определени генерации от тези Бг мъже има друго отношение към брака.

Коментар

• не съм влизал в много домове да гледам как го поддържат
                                но иначе българката се поддържа
                                мога да я сравня с жени в страни ,
                                които съм пребивавал
                                Русия,Германия,Англия
                                жалко че по-младите са заразени от чалгата
                                и се опитват да изглеждат като шафрантии
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X