IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искаме детайлно описание на всичко давай ги насам, недей ги три!
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Мечооо добре дошъл

Какво става по света?
      Светът е хубав. Но ми домъчня за вас.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Къде одиш бре? Шъ тъ утепаме Вече мислехме че са те хванали с дрогата у Малайзия
        Ке ме утепате, ке ме утепате, ама ако ме фанете ке ме утепате. Ся съм у китайско с един много скапан интернет и мое да не ми вървят много бързо диалозите. Написал съм едни ТРАКТАТИ, ама като гледам как лежерно върви разговора ме досрамя да ги пусна.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро, tnm
          Добро утро, красавици и юнаци

Станахме трима трезвеници
          Мечооо добре дошъл

Какво става по света?
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Къде одиш бре? Шъ тъ утепаме Вече мислехме че са те хванали с дрогата у Малайзия
            Ако беха хванАли Мечика, щеха да се видат у чудо милицаите ...
            Още щеха да се чудат кое е бело и кое черно...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Къде одиш бре? Шъ тъ утепаме Вече мислехме че са те хванали с дрогата у Малайзия

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!

Яде, само ракия не е започнало още да пие
                Добро утро, tnm
                Добро утро, красавици и юнаци

Станахме трима трезвеници
                tnm

Коментар

Зеле яде ли тва жиуотну?
                  Добро утро!
                  Добро утро, тайфата!

Яде, само ракия не е започнало още да пие
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнение
                    Добро утро на Всички
                    Благодаря за подкрепата и на тези от Вас, които празнуват днес - Честит празник
                    Стария профил ще остане в архива на този етап, както една колежда тази сутрин каза: Всяко зло за добро

Време ми да си взема дозата кафе и бисквитки

PS Точката - е мн. симпатична, започвам да си я харесвам почти колкото чорапките (свежо), а IP - е мое разположение само, без излишни екстри и други личности (А литъл бит оф селфиш )
                    А ние пък те обичаме... По един наш си форумен, но не по малко чувствен и енергизиращ начин. Наздраве. Днес имам двама именници в офиса и сме се подкарали от рано... За сега с уиски но към два се местим в една кръчма и ще стане драма с барети...

Коментар

• Добро утро на Всички
                      Благодаря за подкрепата и на тези от Вас, които празнуват днес - Честит празник
                      Стария профил ще остане в архива на този етап, както една колежда тази сутрин каза: Всяко зло за добро

Време ми да си взема дозата кафе и бисквитки

PS Точката - е мн. симпатична, започвам да си я харесвам почти колкото чорапките (свежо), а IP - е мое разположение само, без излишни екстри и други личности (А литъл бит оф селфиш )
                      Last edited by faberge.; 08.11.2012, 09:15.
                      They didn't have your name

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добър вечер, тайфата!
                        Изпържих пъстърва за вечеря и направих салата от зеле. Влязох в банята само за пет минути / + 10, 15/. Като излязох установих, че гадното дебело псе се е добрало до рибата, изяло я е и се е скрило зад дивана Още е там. Очаквам да се измъкне от скривалището си утре, след като прецени, че бурята е отминала

П.П. Фаби, точката ти стои много добре
                        Зеле яде ли тва жиуотну?
                        Добро утро!

Коментар

Ето го и него
                          Запази си го този скийн-шот, където си банн-ата и като имаш внуци и пра-внуци някой ден ще се "направиш" пред киндерите си ( Баба им к'ва ятачка ( репресирана ) е била навремето от властите ) - обаче как ти е паднало пердето, ушила байрака кат' Райна Княгиня и благодарение на тИбя те са толкова добре вече

П.П. След 50 години никой нищо няма да помни, но ти ще си вдъхновяващ пример за жена-революционер пред младите си наследници. Може да влезеш и в учебниците по История за школата

Коментар

Как го измисли? От сайта просто ми блокираха профила, била съм спамила....????!!?? Дори след официално запитване от моя страна не получих отговор - и ето - нов профил, само дето сега съм с екстра цяла точка след името
                            Банн-ът ти изтича на 11-ти 11-ти - нищо притеснително - демек не е от "тежките" банн-ове, където Ежко-Бежко с дупе "тежко" .... - повече не може да влезе

Причините могат да са много и то не непременно да е в теб проблема при автоматизирана система, Общи условия, с които си се съгласила, с реално АйПи ли си си ( или пишете цяла Фейс-група с 1 брой, което зависи от инет-доставчика ти ) и т.н. и т.н.

П.П. Проявила си креативност за "точката" към новия ник-нейм, което е доста мило. След 2 дни ще можеш да си ползваш и основния ник, зат'ва си барай фара или както там го наричате

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                              Навсякъде е така - сякаш някаква лоша епидемия убива хора в разцвета на живота им.Много стрес и лоши навици може би са причината , но е тъжно.
                              Всичко е от нередовен секс, и нередовно пиене!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                днес пак бях в морето, получи ми се дъждовен работен ден и всяко зло за добро
                                но днес съм и много тъжна, снощи късно научих, че си е заминал мой много скъп приятел
                                в последните години, няколко мъже, в разцвета на силите си, си заминаха
                                не знам защо го пиша...
                                вероятно искам да обърна внимание за излишната злоба, интрига и въобще за лошите думи
                                много сме преходни, твърде крехки и за малко сме на таз земя
                                повече любов, това ни липсва ...и разбиране
                                Навсякъде е така - сякаш някаква лоша епидемия убива хора в разцвета на живота им.Много стрес и лоши навици може би са причината , но е тъжно.

Коментар

Working...
                                X