Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБах мааа му, мноо съм добър. 120/80, 72 пулсКардиограма като слънце
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗдравей Миа!
Или казано по-източному "се е изпразнил" още повече, т.е. изхвърлил е излишен обременяващ товар от съзнанието си, и е започнал да приема нещата такива каквито са, без излишно да се коси, тревожи или изпада в крайни състояния
Не е лесно, но това е начинът!
Приятен ден на всички!
Наздраве на всички здрави!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБах мааа му, мноо съм добър. 120/80, 72 пулсКардиограма като слънце
Иначе, дай Боже всеки му!Last edited by kev; 09.11.2012, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗДРАВЕйте, добри хора!
Мечо, след като те изчетох от вчера до днес,
скромната ми и неангажираща мисъл ме доведе до заключението, че си
Помъдрял!
Или казано по-източному "се е изпразнил" още повече, т.е. изхвърлил е излишен обременяващ товар от съзнанието си, и е започнал да приема нещата такива каквито са, без излишно да се коси, тревожи или изпада в крайни състояния
Не е лесно, но това е начинът!
Приятен ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ пак трябва внимателно да пика, щото ако се остави да му открият възпаление, после трябва да гълта антибиотици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПС. За по сериозните диагнози си требат по-сериозни изследвания.. Пикай и не се коси..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе брееее. Питам има ли файда от тези прегледи. Може ли като ти изследват пиканото и да ти открият рак или диабет например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМоже.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе брееее. Питам има ли файда от тези прегледи. Може ли като ти изследват пиканото и да ти открият рак или диабет например?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе брееее. Питам има ли файда от тези прегледи. Може ли като ти изследват пиканото и да ти открият рак или диабет например?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе те разбирам... Ти пикаш в чашка в офиса и те го носят някъде и го изследват.. Нема как да хванеш болест.. Даже в индия пият урина и се лекуват.. Тя е пълна ес полумъртви бактерии и действа като ваксина.. Ама е и токсична та не е просто да пиеш, а си требе и познавач...
Коментар
Коментар