IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    ЗДРАВЕйте, добри хора!
    Мечо, след като те изчетох от вчера до днес,
    скромната ми и неангажираща мисъл ме доведе до заключението, че си
    Помъдрял!
    Много книги прочетох. Щом ни го казваш вица за кравите, значи ти харесва. Не може да ти харесва ако не си ги превърташ в главата различните истини. Това е софистика. Мъдрост. Няма нищо лошо в нея. Какво като са я заклеймили. Аз съм я отклеймил, за себе си.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Бах мааа му, мноо съм добър. 120/80, 72 пулс Кардиограма като слънце
      Направо машина...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Здравей Миа!

Или казано по-източному "се е изпразнил" още повече, т.е. изхвърлил е излишен обременяващ товар от съзнанието си, и е започнал да приема нещата такива каквито са, без излишно да се коси, тревожи или изпада в крайни състояния
        Не е лесно, но това е начинът!

Приятен ден на всички!
        Дааа, има нещо такова.
        Наздраве на всички здрави!
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Бах мааа му, мноо съм добър. 120/80, 72 пулс Кардиограма като слънце
          Да не са ти я правили на въртящ се стол!?

Иначе, дай Боже всеки му!
          Last edited by kev; 09.11.2012, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            ЗДРАВЕйте, добри хора!
            Помъдрял!
            Здравей Миа!

Или казано по-източному "се е изпразнил" още повече, т.е. изхвърлил е излишен обременяващ товар от съзнанието си, и е започнал да приема нещата такива каквито са, без излишно да се коси, тревожи или изпада в крайни състояния
            Не е лесно, но това е начинът!

Приятен ден на всички!

Коментар

• Бах мааа му, мноо съм добър. 120/80, 72 пулс Кардиограма като слънце

Коментар

• ЗДРАВЕйте, добри хора!
                Помъдрял!
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  И пак трябва внимателно да пика, щото ако се остави да му открият възпаление, после трябва да гълта антибиотици
                  И да не си опикае ръцете.. Много е важно че после требе големо миене..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    ПС. За по сериозните диагнози си требат по-сериозни изследвания.. Пикай и не се коси..
                    И пак трябва внимателно да пика, щото ако се остави да му открият възпаление, после трябва да гълта антибиотици
                    tnm

Коментар

• ПС. За по сериозните диагнози си требат по-сериозни изследвания.. Пикай и не се коси..

Коментар

Не брееее. Питам има ли файда от тези прегледи. Може ли като ти изследват пиканото и да ти открият рак или диабет например?
                        Не. От пиканото може да ти открият само разни възпалителни процеси по отделителната система (болни бъбреци, цистит итн)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Може.
                          Тогава по добре да не им пикае в чашката.
                          tnm

Коментар

Не брееее. Питам има ли файда от тези прегледи. Може ли като ти изследват пиканото и да ти открият рак или диабет например?
                            Нямат право да ти откриват рак и диабет. Ти си хубав човек.
                            tnm

Коментар

Може.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Не те разбирам... Ти пикаш в чашка в офиса и те го носят някъде и го изследват.. Нема как да хванеш болест.. Даже в индия пият урина и се лекуват.. Тя е пълна ес полумъртви бактерии и действа като ваксина.. Ама е и токсична та не е просто да пиеш, а си требе и познавач...

Коментар

Working...
                                X