IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Добрутро! Некви лекари съм доставил днес у Вабриката. Ходих преди малко да пикам в чашка. Абе,от пикано в чашка могат ли да хванат някоя болест, или е дрън дрън работата?
    Не те разбирам... Ти пикаш в чашка в офиса и те го носят някъде и го изследват.. Нема как да хванеш болест.. Даже в индия пият урина и се лекуват.. Тя е пълна ес полумъртви бактерии и действа като ваксина.. Ама е и токсична та не е просто да пиеш, а си требе и познавач...

Коментар

• Добрутро! Некви лекари съм доставил днес у Вабриката. Ходих преди малко да пикам в чашка. Абе,от пикано в чашка могат ли да хванат някоя болест, или е дрън дрън работата?

Коментар

• Днес е деня за як алкохолизъм.. Не знам що ама в петък много ми тръгва глътка.. И открих един рибен гръцки ресторант до ОМВ дето е до Билла на булевард България и от там си взимам едни яки мезета и сега съм се отдал на едно литрово Плумари и пак няма да се работи явно...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          На ключовете си имам закачен малък родопски чан. Той ми е подарък от скъп приятел. Ако ги загубя /и чанът с тях/, едва ли ще го приема като най-хубавото, което е можело да ми се случи.
          Може би защото не подхождам към живота по твоят философски начин
          И аз имам закачен чан на ключа за в къщи, като намек, че съм загубен.
          Пък не пия. Мисля за какво ли не, най малко за това, което трябва да свърша.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Аз пък да не видя от тебе, като дойдох на кораба и загубих ключа дето отваря сички врати и ключа от кабината си. Но не се изнервих. Щото съм чел книгата за изкуството да бъдеш щастлив. Фатката е всичко каквото се случва да го приемаш като най хубавото, което е могло да се случи. Не си сдържах май обещанието. Не мое философ без философия.
            На ключовете си имам закачен малък родопски чан. Той ми е подарък от скъп приятел. Ако ги загубя /и чанът с тях/, едва ли ще го приема като най-хубавото, което е можело да ми се случи.
            Може би защото не подхождам към живота по твоят философски начин
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Направих плавен преход от летен мързел към есенна умора
              Аз пък да не видя от тебе, като дойдох на кораба и загубих ключа дето отваря сички врати и ключа от кабината си. Но не се изнервих. Щото съм чел книгата за изкуството да бъдеш щастлив. Фатката е всичко каквото се случва да го приемаш като най хубавото, което е могло да се случи. Не си сдържах май обещанието. Не мое философ без философия.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Няма вече. Четох назад в темата за есенна умора
                Направих плавен преход от летен мързел към есенна умора
                Мечо

Коментар

Ко стана с горкото жиуотно?

Гадното дебело псе се измъкна посред нощ и ходи да драска на вратата на сина ми с цел да се настани на леглото до него. Понеже дятето спи дълбоко се наложи да скимти, а после и да джавка, за да му се сбъдне мечтата.
                  Сега ще ги оставя двамата сами за три дни. Дано бърлога не се срути докато се приберем
                  Мечо

Коментар

• А бре, къде е Манков ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      " Мрежата е, за да се хване рибата.

Хване ли се рибата — мрежата се забравя.

Примката е, за да се улови заекът.

Уловен ли е заекът — примката се забравя.

Целта на думите е да уловят смисъла.

Уловен ли е смисълът — думите се забравят.

Къде да намеря човек, забравил думите, та с него да си поговоря!"

ДЖУАН-ДЗЪ

Мечо, и да си тук и да те няма все едно и също е, по-важното е просто да си, където и когато и да е!
                      Бъди здрав, приятелю!
                      Добре, че си спрял до там. Ако беше добавил " и с когото и да е", щеше да ти се наложи да ходиш да ти гасят въглени в мълчана вода
                      Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Мечо, от сутринта си ги подкарал философските категории
                        Няма вече. Четох назад в темата за есенна умора
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Мечо, от сутринта си ги подкарал философските категории
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Бъзикаш се....И има защо....Косене, рязне на дървета и издънки от сливи ( мама им...) и после отначало......
                            В безсмислието е смисъла....
                            Какъв му е смисъла на смисъла, ако няма безсмислие с което да го сравним ???
                            tnm

Коментар

Де да беше така с добруджанките Аз си водя такава
                              Съдба...
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Аа ... и че нашите владетели през хилядолетията ползвали т.нар. "източен" календар в годината си на стъпване на трона, а не сега популярния зодиакален.

Т.е. дали т'ва е "източен" календар или български щом само наш'те са го правели - не знам. Но имаше подобна изумителна статистика по именника на българските царе.

Нямам статията под ръка, иначе щях да ти я пратя като повод за размисъл. Т.е. щом нашите са го правели като задължителен ритуал, а китайците не са - за мен става пълна мистерия как български владетел влиза на власт по "китайски" календар, което при китайските династии не се наблюдава.

П.П. Демек, обърквам се вече на кое се вика китайски и на кое български календар. Все едно някой да каже, че в БГ си празнуваме рожденните и именни дни по "чуждо" летоброене. Странно, но някой ден може и да се "светна" - все пак си има 'орица специалисти за тия неща
                                Именника на българските владетели е интересно четиво. Не съм ги чел песните, но съм чел, че в сборника на братя Миладинови имало две песни за цар Колад и сина му Болг. Който е чел сборника да каже.

За империята !!!
                                Last edited by mechobikov; 09.11.2012, 02:49.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X