Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа ключовете си имам закачен малък родопски чан. Той ми е подарък от скъп приятел. Ако ги загубя /и чанът с тях/, едва ли ще го приема като най-хубавото, което е можело да ми се случи.
Може би защото не подхождам към живота по твоят философски начин
Пък не пия. Мисля за какво ли не, най малко за това, което трябва да свърша.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз пък да не видя от тебе, като дойдох на кораба и загубих ключа дето отваря сички врати и ключа от кабината си. Но не се изнервих. Щото съм чел книгата за изкуството да бъдеш щастлив. Фатката е всичко каквото се случва да го приемаш като най хубавото, което е могло да се случи. Не си сдържах май обещанието. Не мое философ без философия.. Той ми е подарък от скъп приятел. Ако ги загубя /и чанът с тях/, едва ли ще го приема като най-хубавото, което е можело да ми се случи.
Може би защото не подхождам към живота по твоят философски начинПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаправих плавен преход от летен мързел към есенна умораБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма вече. Четох назад в темата за есенна умораПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКо стана с горкото жиуотно?
.
Сега ще ги оставя двамата сами за три дни. Дано бърлога не се срути докато се приберемПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение" Мрежата е, за да се хване рибата.
Хване ли се рибата — мрежата се забравя.
Примката е, за да се улови заекът.
Уловен ли е заекът — примката се забравя.
Целта на думите е да уловят смисъла.
Уловен ли е смисълът — думите се забравят.
Къде да намеря човек, забравил думите, та с него да си поговоря!"
ДЖУАН-ДЗЪ
Мечо, и да си тук и да те няма все едно и също е, по-важното е просто да си, където и когато и да е!
Бъди здрав, приятелю!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, от сутринта си ги подкарал философските категорииБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБъзикаш се....И има защо....Косене, рязне на дървета и издънки от сливи ( мама им...) и после отначало......
В безсмислието е смисъла....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДе да беше така с добруджанкитеАз си водя такава
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАа ... и че нашите владетели през хилядолетията ползвали т.нар. "източен" календар в годината си на стъпване на трона, а не сега популярния зодиакален.
Т.е. дали т'ва е "източен" календар или български щом само наш'те са го правели - не знам. Но имаше подобна изумителна статистика по именника на българските царе.
Нямам статията под ръка, иначе щях да ти я пратя като повод за размисъл. Т.е. щом нашите са го правели като задължителен ритуал, а китайците не са - за мен става пълна мистерия как български владетел влиза на власт по "китайски" календар, което при китайските династии не се наблюдава.
П.П. Демек, обърквам се вече на кое се вика китайски и на кое български календар. Все едно някой да каже, че в БГ си празнуваме рожденните и именни дни по "чуждо" летоброене. Странно, но някой ден може и да се "светна" - все пак си има 'орица специалисти за тия неща
За империята !!!Last edited by mechobikov; 09.11.2012, 02:49.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар