IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДобрЮтрУ мераклии

Нещо организацията не върви на добре, нЕкой сериозен да се заеме. Маранди, Космо не ви знам другите колко сте сериозни Аз съм сериозна, щом съм казала там съм! И за Варна съм съгласна щото и там ми е "вкъщи", но за София ми е по-добре

http://www.youtube.com/watch?v=vMt4N...ature=youtu.be

п.п. след няколко успешни сбирки на франкофоните вече придобих увереност в подготовката, но все пак си имах помощници стягайте се да си организираме нещо

п.п.п. Аноне не бъди черноглед най-много да не се харесаме да си теглим по няколко наум и толкова. Като ни мине "сръднята" пак ще си пишем, щото форумО е светая светих
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Започнах ремонт в апартамента. Отвори ми се поле за действие - 1/3 пълноправен член на домочадието ще изчезне от хоризонта за две седмици и смятам да се развихря
      На друга 1/3 пълноправен член на домочадието съм забранила да коментира какво става из къщи. Дебелото псе ще си трае.
      Ще ми правят изолация на тавана и на една външна стена. След това ще
      изциклят паркета, боядисат стените и ще подновят боята на дървения стъклопакет. Очертава се в къщи да е весело.
      Хубав ден!
      Е те тва е! Жена мечта На мен няма кой да ми каже марш за 2 седмици на СПА, а аз през тва време ще направя ремонт

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Русото е прост дегустатор само и чат-пат е дегустирал риби

Не обичам нито да я ловя, нито да я чистя и готвя. Сега пак ще ме е гнус докато правя паламуда на Ламята тая седмица, ама няма как.

Чиърс!
        Бат Маранди паламуда е много лесен за готвене.. Във фурната със домати и малко лук, сол и лимон и сам се готви... Щом аз мога, кулинарен бог като теб ще го направи така че татко ти ще си оближе пръстите и се риба ще те кара да готвиш.. Аз много обичам риба... Много рядко за българин да яде толкова риба като мен... И морски дарове ям много... И рибни мезета.. И хайвер.. Всякакъв хайвер - и скъп и евтин.. Ха наздраве.. Отворуих си един чипс че този калкан нещо не става втори ден да се яде... Цигането го няма и нема кой да пратя за баница и закуски и май аз ще ходя...

Коментар

Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Започнах ремонт в апартамента. Отвори ми се поле за действие - 1/3 пълноправен член на домочадието ще изчезне от хоризонта за две седмици и смятам да се развихря
          На друга 1/3 пълноправен член на домочадието съм забранила да коментира какво става из къщи. Дебелото псе ще си трае.
          изциклят паркета, боядисат стените и ще подновят боята на дървения стъклопакет. Очертава се в къщи да е весело.
          Хубав ден!
          ТНМ парви една салата една шкембе чорба и малко кюфтенца с бат Маранди, Кирчо, Наивника, Манков и кев (мечо не го шиша че е далеч)сме във вас още днес и до неделя сме свършили ремонта..

Коментар

• Отитах си да си претопля малко от калкана за закуска ама то и вчера не беше много вкусен ама днес съвсем не струва.... Как и да е... Ще пратя едно цигане дето го отглеждам в мазето на офиса да ми купи закуска... Дееба и мангалчето - ония ден един колега му ходил на родителска среща. Не дава да му викаме циганин и вече е 9ти клас... Ама като чета че след 8 години всеки четвърти ще е циганин и се замислям дали не е време да се почнат масови кастрации.. Де да знам къде е границата между човещината и разума....

Как и да е... Днес съм решил много да се напия. Колегите викат тоя път да не си викаме жени пшроститутки, а да викнем мъже травестити малко за разнообразие.. Има и двама такива дето ги подозирам че са гейове в един офис до нас.. Или не съвсем гейове, но поне латентни гейове (още неосъзнати, докато някой не ги отключи) и може и тях да ги оплющим.. Ама на едниния скоро му се роди дете (дойде и в нашия офис да черпи) та ми е жал че ако разбере че е гей ще си остави семейството... Чакам да дойдат прасетата и ще се разберем... Трябва и да уволня единия, макар че сърцето ми се къса, ама много е почнал да пие и да друса и участва в незаконни боеве, някъде в Гърция (много е здрав и се бие за пари).. И ще ми се наложи да се разделим, макар че с баща му сме много близки... Ама тоя малкия е големо лайно.. Е вчера като доведе продавача от рибния магазин, обръщал щандове, пикал върху рибата... Лайно... Аз такива неща не приемам... Ха наздраве.. Ей тая биричка Хайнекен много добра.. Нищо че е в кенчета...

Коментар

Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Хубав ден!
              Добро утрп tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Моите съчувствия. Като си спомня какво беше лятото.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

изциклят паркета, боядисат стените и ще подновят боята на дървения стъклопакет.
                Очертава се в къщи да е весело.
                Хубав ден!
                Добро утро, тнм!

Прозвуча като взовдния ми в казармата, когато съботите и неделите се чудеха с какво да ни запълнят времето и горните две упражнения бяха често използвани
                Е, при теб поне ще е с някаква ясна цел и добри мотиви. Успех!

П.П. Да не си викнала "Комиците" да ти работят!?

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Хубав ден!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Ква София бря, на РИБА-черноморска ще идват, Варна,Балчик да избират.
                    Е понеже повечето са от София ,иначе както решите...глас народен.Аз съм у дома си и на двете места.
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Над Добринище, по пътя за хижата ти дават да си я ковнеш сам с въдичка в езерцето
                      Русото е прост дегустатор само и чат-пат е дегустирал риби

Не обичам нито да я ловя, нито да я чистя и готвя. Сега пак ще ме е гнус докато правя паламуда на Ламята тая седмица, ама няма как.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        От южна БГ преди пътя за Шипка в отсечката след Карлово и златната църква ( руска ), в дясно се пада в тази посока. Има едно крайпътно ресторантче със собствен развъдник за пъстърви.

Постоянно е фрашкано с хора и правят около 20 вида ястия с пъстърва. Пробвал съм почти целия каталог докато махам гащи из цяло БГ.

По принцип 2-3 "модела" ми допадат как ги правят от каталога им, което за Русото си е цяло постижение, щот' не харесвам речна риба. Порциите са приятни, т.е. ловят ги веднага и ги правят, около 300 гр./цяла риба сервират и бих ти препоръчал пържения кавър на изпълнение, който правят.

П.П. Кат' минаваш за кенефа, ако ви се наложи, ще ги видиш как си плават, преди да ти влязат в чинията
                        Над Добринище, по пътя за хижата ти дават да си я ковнеш сам с въдичка в езерцето

Коментар

Обичам пъстърва - балканка. Може е черна мряна. Но си нямам рибар у дома
                          От южна БГ преди пътя за Шипка в отсечката след Карлово и златната църква ( руска - че забравих как се казва последното село преди да почнеш да прохода ), в дясно се пада в тази посока. Има едно крайпътно ресторантче със собствен развъдник за пъстърви.

Постоянно е фрашкано с коли и хора и правят около 20 вида ястия само от пъстърва. Пробвал съм почти целия каталог докато махам гащи из цяло БГ и да ударим по малко почивка там за 1 час.

По принцип 2-3 "модела" ми допадат как ги правят от каталога им, което за Русото си е цяло постижение, щот' не харесвам речна риба. Порциите са приятни, т.е. ловят ги веднага и ги правят, около 300 гр./цяла риба сервират и бих ти препоръчал пържения кавър на изпълнение, който правят.

П.П. Кат' минаваш за кенефа, ако ви се наложи, ще ги видиш как си плават, преди да ти влязат в чинията
                          Last edited by marandi; 12.11.2012, 18:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Първо удобна дата.София най-добре.Главен организатор който да получи парите и резервира масата.От опит знам ,че от първоначалните навитаци до края половината изпадат.Затова нека който каже че желае да присъства найстина да дойде.
                            Ще трябва да се помисли и за детска маса с детско меню, както и по-малко алкохол за тях. Тези на по 30 минус нямат работа със "старото".

Коментар

....От опит знам ,че от първоначалните навитаци до края половината изпадат....
                              Народо-психология - кво да прайш ....

...Но… селяните колкото наближавали султанския палат, толкова по ги дострашавало. И започнали на едного вървите на цървулите да се развързват, на друг поясът да се размотава, на трети — това, на четвърти — онова… Един след друг те поспирвали, отбивали се от пътя, докато изоставали и се изгубвали от погледа на другарите си.....
                              Цялата приказка - тук :

http://chitanka.info/text/2678/53
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Първо удобна дата.София най-добре.Главен организатор който да получи парите и резервира масата.От опит знам ,че от първоначалните навитаци до края половината изпадат.Затова нека който каже че желае да присъства найстина да дойде.
                                Ква София бря, на РИБА-черноморска ще идват, Варна,Балчик да избират.
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X