If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
ТНМ парви една салата една шкембе чорба и малко кюфтенца с бат Маранди, Кирчо, Наивника, Манков и кев (мечо не го шиша че е далеч)сме във вас още днес и до неделя сме свършили ремонта..
Момчета, тези гозби може да ги похапнете навсякъде. Аз ще ви направя кебап от дивечово месо
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз съм ходил на сбирки на една онлайн игра, която играя. Много интересна сбирка стана. Имаше от адвокати, през лекари и данъчни, до сводници. Даже два пъти сме се напивали като кубета Във форума верно е малко по различно. Дори и да си никой винаги се прави връзка с някакъв някой по трасето
Да не съм аз човека дето ще ти разбие илюзиите и добрите намерения, но форума съществува защото е анонимен... Почне ли човек да си носи отговорност за думите вече става много ангажиращо, щото нали се сещаш като тръгне някой форумен трол, дошъл на срещата из София и почне да говори - аз бях с министър еди кой си на една маса, аз си пия питието с незнам си кой собственик на незнам си коя компания от топ 100 и в кави филми може да те вкара, защото в последните години, входа към големите фактори в държавата много се демократизира и един стажант журналист може да ти разкаже играта...
Еее, то вярно, че някой от вас може да е министър, но аз съм никой и още се хваля, че през комунизъма съм ял и пил с другаря Добри Джуров на една маса. На производството в Ботевград. Дигаше тостове, за паметта на Людмила, за здравето на бай Тошо, за нашата партия.
Тнм и аз съм виждала такива субекти, кръстени са "тихата стъпка" ама нека си слушат, човек не си говори неща, които не би искал да бъдат чути на подобни места
Да не съм аз човека дето ще ти разбие илюзиите и добрите намерения, но форума съществува защото е анонимен... Почне ли човек да си носи отговорност за думите вече става много ангажиращо, щото нали се сещаш като тръгне някой форумен трол, дошъл на срещата из София и почне да говори - аз бях с министър еди кой си на една маса, аз си пия питието с незнам си кой собственик на незнам си коя компания от топ 100 и в кави филми може да те вкара, защото в последните години, входа към големите фактори в държавата много се демократизира и един стажант журналист може да ти разкаже играта...
Гадове! Прав си! емиии тоо живот е пълен с тролове, чак да му писне на човек.
Аз обичам да правя ремонти. И на работното място се вихря. След като разбрах, че колегите имат нездравословния навик да подслушват пред едната ми врата /имах две/, още първата събота и неделя след като го установих това обстоятелство, извиках бригадата и вратата беше зазидана
Днес ме унищожихте.. Какво подслушват пред вратата? Що не влязат вътре?
Прозвуча като взовдния ми в казармата, когато съботите и неделите се чудеха с какво да ни запълнят времето и горните две упражнения бяха често използвани
Е, при теб поне ще е с някаква ясна цел и добри мотиви. Успех!
П.П. Да не си викнала "Комиците" да ти работят!?
Аз обичам да правя ремонти. И на работното място се вихря. След като разбрах, че колегите имат нездравословния навик да подслушват пред едната ми врата /имах две/, още първата събота и неделя след като го установих това обстоятелство, извиках бригадата и вратата беше зазидана
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Космо организираме йединйе и пийенйе на корем на сбирка на форума
Ааа как без Мечо, ще направим конферента връзка Лаптопито ще обикаля масите да се чува и вижда, ако ли не пък некой ще му дава сведения завчас
ей тъй предколедно-новогодишно (нова дума) да си запразним нейде , вие какво казвате?
Космо организираме йединйе и пийенйе на корем на сбирка на форума
Ааа как без Мечо, ще направим конферента връзка Лаптопито ще обикаля масите да се чува и вижда, ако ли не пък некой ще му дава сведения завчас ще назначим докладчик
ей тъй предколедно-новогодишно (нова дума) да си запразним нейде , вие какво казвате?
Нещо организацията не върви на добре, нЕкой сериозен да се заеме. Маранди, Космо не ви знам другите колко сте сериозни Аз съм сериозна, щом съм казала там съм! И за Варна съм съгласна щото и там ми е "вкъщи", но за София ми е по-добре
п.п. след няколко успешни сбирки на франкофоните вече придобих увереност в подготовката, но все пак си имах помощници стягайте се да си организираме нещо
п.п.п. Аноне не бъди черноглед най-много да не се харесаме да си теглим по няколко наум и толкова. Като ни мине "сръднята" пак ще си пишем, щото форумО е светая светих
Нещо организацията не върви на добре, нЕкой сериозен да се заеме. Маранди, Космо не ви знам другите колко сте сериозни Аз съм сериозна, щом съм казала там съм! И за Варна съм съгласна щото и там ми е "вкъщи", но за София ми е по-добре
п.п. след няколко успешни сбирки на франкофоните вече придобих увереност в подготовката, но все пак си имах помощници стягайте се да си организираме нещо
п.п.п. Аноне не бъди черноглед най-много да не се харесаме да си теглим по няколко наум и толкова. Като ни мине "сръднята" пак ще си пишем, щото форумО е светая светих
Коментар