Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе, то у Варна имаше един дето искаше навремето да врътне Мечето в зоологическата, но историята не завърши добре
Тука гаворим за работа ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМечо и да го има и даго няма е все едно и същоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ момента, в който 1/3 пълноправен член на домочадието се обади от тръстиката /Добруджа/ и ми изреве на умряло, ще му кажа хич да не ми хленчи, защото е на СПА.
Като най-важната 1/3 не ще да чете Вазов, ще ходи в театър Иван Вазов
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз за нищо не ставамОсвен да ви сготвя нещо
...... Ааа, и акъл мога да давам. Най-добър съм по даване на акъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПлъхове со хлебарки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ те тва е! Жена мечтаНа мен няма кой да ми каже марш за 2 седмици на СПА, а аз през тва време ще направя ремонт
, ще му кажа хич да не ми хленчи, защото е на СПА.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениене че се натрапвам, ама и аз съм у ремонти от известно време, та мога да върта мечето, не по олошо от преподавател у ИСИ-то...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениене че се натрапвам, ама и аз съм у ремонти от известно време, та мога да върта мечето, не по олошо от преподавател у ИСИ-то...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз да не те притеснявам че сме много наРОД, АМА ЩОМ НАСТОЯВАШ..Аз работим като 5 майстора.. С тая бригада до неделя сме приключили ремонта.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, тези гозби може да ги похапнете навсякъде. Аз ще ви направя кебап от дивечово месо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, тези гозби може да ги похапнете навсякъде. Аз ще ви направя кебап от дивечово месо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм ходил на сбирки на една онлайн игра, която играя. Много интересна сбирка стана. Имаше от адвокати, през лекари и данъчни, до сводници. Даже два пъти сме се напивали като кубета
Във форума верно е малко по различно. Дори и да си никой винаги се прави връзка с някакъв някой по трасето
И аз съм се наливал виднъж - дваш с форумци...
...
Одъртехме...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар