If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Много са хубави, аз ги правя обаче в доматен сос или пък с пържени картофки. Ако имам муза слагам няколко листенца мента прясна в доматения сос, а може и в самите кюфтенца. Вкуса е много различен
ТАКИВА БОКЛУЦИ СЪБУЖДАТ В МЕН МНОГО АТАВИСТИЧНИ ИНСТИНКТИ- ЗА КОЕТО ПОНЯКОГА НАПЪЛНО ОПРАВДАВАМ КОСМО.Моля модераторите да спрат зловредията на този трол..За да не се налага да му отговаряме с нецензурни думи, които напълно заслужава
+1 от мен Киро, днес ще ме озвучаваш, че пак съм се разработила ама като знам, че другата седмица имам изпити два дни и ще давам фира не ми се ще да не съм си свършила всичко...
????? Теб дори не те познавам или не помя да сме си писали.... Както и да. Кирчо е много стойностно момче с много богата обща култура и много познания за бизнеса и живота... Ако си направиш труда да го опознаеш ще разбереш колко съм прав. Иначе не аз съм му кумир на на него, а той на мен.. Ако въобще може да говорим за кумири във анонимен форум...
не помниш, защото така си влязъл в образ ,че едва ли си спомняш кой си в реалния живот.....Няма лошо ..намерил си ниша да забавляваш група инфантилчета като този кирчо ..така че в моите очи ти си положителния герой ... Нали не е виновен онзи който яде баницата ....
а кирчо е страшно образован и с богата обща култура което се вижда ежедневно :
Първоначално изпратено от кирчо
Тъпако мястото ти не е в тази тема- ти си един ибрикчия- върви да работиш в темата за политиката и да лижеш дирниците на силните на деня. Таскива тролове като тебе мърсят форума със спам и гнъс
Коментар