ПС. Утре мился да повдигам във фитнеса няколко часа, че с това шембе скоро няма да си виждам бухалката.... И ще потичам малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНо шишето трябва да го изпразня задължително!
Винаги като тръгвам на купон, врътвам триста грама концентрат.
След това започвам да се кикимора:
- Събличане - два часа./друг път ще ви разправям/
- Обличане - три часа./друг път ще разправям/
- Съмнения хамлетовски - "бе я фащай иглата!"./друг път ще ......../
Ма като се паркирам на ивънта, изглеждам улегнал.
Инак кукумигам с бляскав поглед зад бармана витрината.
Като Одри Хепбърн в "Закуска в Тифани" - витрината на ....................... Тифани.
/Или Дянков, данъчната тежест за матряла къмто тринайста./
Пък купона си го бива.
- В един харлемски бар, току до памперса на парламента,секи който има инструмент дотърча и гледа да се докопа до естрадата.Пък там - трима-четрима професори/не преувеличавам/, седем-осем музиканти, които всички вие познавате/не преувеличавам/.
Свирят и пеят за кеф.
Ма това воопще не е сичко.Може даже да се каже - изобще нищо!
Щото следва присъствието на две дузина млади творящи - нашите синове и дъщери.
И са толкова чисти и вярващи в бъдещето, че не е истина!
/Като Маранди./
Най- подир кретат старите лъвове и лъвици - все още обикаляйки по световни турнета 30+ годишни каки и техните адеквати, които им се барат началници в многобройните държавни музикални институции.
Алкохолизирани до онази крайност, която кара всеки случаен въздържател да гузнее спрямо онзи скромен бенедиктински монах /Dom Pérignon/
Що вопще се е напъвал!
А тук пепелниците се сменят точно толкова често, колкото морала отсреща.
И преди да ми зададете вопроса, ще да ви отговоря:
- Искат ме щото, гат усетя някоя фалшива особа в тая детска градина - ставам гаден.Нема значка нито ранга, нито парите, нито бащите, нито циците, нито.............
И моята гадория е елементарна - стоя в ъгъла и .................... гледам субекта.
Като кротал - плъх.
.................................................. ...................
А сега ще трябва да тръгвам.
Вече знаете - - Събличане - два часа./друг път ще ви разправям/
.................................................. .
О-опс!
А къде затурих вятърните мелници?
В кое чекмедже стояха?
В кой джоб ги сложих?
Те са ми задължително важни.
Велик пост бате Серги.... Провокиращ и смислен и в същото време толкова описателен че няма какво да добавя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво батко голем си
Коментар
-
Но шишето трябва да го изпразня задължително!
Винаги като тръгвам на купон, врътвам триста грама концентрат.
След това започвам да се кикимора:
- Събличане - два часа./друг път ще ви разправям/
Ма като се паркирам на ивънта, изглеждам улегнал.
Инак кукумигам с бляскав поглед зад бармана витрината.
Като Одри Хепбърн в "Закуска в Тифани" - витрината на ....................... Тифани.
/Или Дянков, данъчната тежест за матряла къмто тринайста./
Пък купона си го бива.
- В един харлемски бар, току до памперса на парламента,секи който има инструмент дотърча и гледа да се докопа до естрадата.Пък там - трима-четрима професори/не преувеличавам/, седем-осем музиканти, които всички вие познавате/не преувеличавам/.
Свирят и пеят за кеф.
Ма това воопще не е сичко.Може даже да се каже - изобще нищо!
Щото следва присъствието на две дузина млади творящи - нашите синове и дъщери.
И са толкова чисти и вярващи в бъдещето, че не е истина!
/Като Маранди./
Най- подир кретат старите лъвове и лъвици - все още обикаляйки по световни турнета 30+ годишни каки и техните адеквати, които им се барат началници в многобройните държавни музикални институции.
Алкохолизирани до онази крайност, която кара всеки случаен въздържател да гузнее спрямо онзи скромен бенедиктински монах /Dom Pérignon/
Що вопще се е напъвал!
А тук пепелниците се сменят точно толкова често, колкото морала отсреща.
И преди да ми зададете вопроса, ще да ви отговоря:
- Искат ме щото, гат усетя някоя фалшива особа в тая детска градина - ставам гаден.Нема значка нито ранга, нито парите, нито бащите, нито циците, нито.............
И моята гадория е елементарна - стоя в ъгъла и .................... гледам субекта.
Като кротал - плъх.
.................................................. ...................
А сега ще трябва да тръгвам.
Вече знаете - - Събличане - два часа./друг път ще ви разправям/
.................................................. .
О-опс!
А къде затурих вятърните мелници?
В кое чекмедже стояха?
В кой джоб ги сложих?
Те са ми задължително важни.Last edited by sergo; 19.11.2012, 21:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе днес викахме две каки ама не струваха. Не дават нестандартен секс, па на мен днес това ми се прииска. Дадохме им да ни направят по свирка със съдружника и ги отпратихме...Иначе напредваме с изкупуването.. Гоня единия съдружник и оставаме 7... Абе ежедневие. Нищо интересно... Утре съм на кооктейл с едни банкери.. От там може да изско1чи бизнес защото до колкото рабирам продават една банка и гледам да се намърдам за консултант. Там ако се закача и спирам да работя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБате Космо наздраве да си жив и здрав- разкажи нещо интересно- много ме кефиш с твоите истории. Скоро плущял ли си нещо хубаво
. Напредва ли проекта за затвореното селище
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе го ща вече тоя понеделник!
Стига бач за днеска.
- - Е, стига толкова романтика, да преминаваме към секса!"колко малко казано толкова просто
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеwww.youtube.com/watch?v=1akOSy4xKl0&feature=shar
ХА НАЗДРАВЕ СЪС СМИРНОВ И ГРЪЦКА САЛАТА И РИБКА ПАЛАМУД
Коментар
-
Не го ща вече тоя понеделник!
Стига бач за днеска.
Още се климбуркат триста драма в шишето и-и-и ...........наливам.
Смонафт!
Т ва дето ми го дразни сетивата - си е ръкане.И иде нейде откъм Цариградско!
Бас давам, че подир два-три саата си олабил жилата.
И са си смучеш пръста под възглавницата, а похлупака на Синагогата не ти зволява да се врътнеш на чорчик свивайки крангалата, като че да си в утробата.
Е,
Те поради таквиз "техникъл" особености на българския риболов, на "Т.Александров" и "Ботев" се слуша едно мощно ръкане.
..................................................
Да не смей женската половинка да ме ковлади, дет къркам йощ на гладно!
И то в понеделник!- Щото имам сетивни стеснения, които чрез мозъчни сътресения ме докараха до подозрение, откъде се е излюпил прякора.
Подопечния бълбука на своята една съдружничка:
"- Виждаш ли Луната?
- Виждам я.
- А виждаж ли една светлинка да кръжи околу нея?
- Виждам.
- Е, това е ракета.А виждаш ли до ракетата рубинения отблясък?
- Да.Като годежен пръстен.
- Не-е.Това е Смонафт, дет ни замеря с с празно кенче Будвайзер.Еле да ми паднеш!
- Това не го забелязах!
- - Е, стига толкова романтика, да преминаваме към секса, инак ша те шамаросам!"Last edited by sergo; 19.11.2012, 19:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеwww.youtube.com/watch?v=1akOSy4xKl0&feature=shar
ХА НАЗДРАВЕ СЪС СМИРНОВ И ГРЪЦКА САЛАТА И РИБКА ПАЛАМУДНасдраве
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеbadboy,
Мани го тоя урунгел от аватара, щот къде три бифор кукуригу рипвам плувнал в цифки и меланжи.
Се едно поредното извънбрачно ми се лези адвокатно и подсрича: " Тате ще ми купи Хонда, да не тичам."Сегро се не нерфирай
http://www.youtube.com/watch?v=sGcvtyH8eCI
, умишлено дирих такъф афатар за да дразним фидиотите бре като Ландровер, взе се на сервиозно и ми пишеше сека вечер за лека нощ, родата ми се изчерви в отвъдното от него
http://www.youtube.com/watch?v=9hmzR...eature=relatedLast edited by badboy333; 19.11.2012, 19:28.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеТази май е от същия тип, но на по-добра за купувача цена.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
www.youtube.com/watch?v=1akOSy4xKl0&feature=shar
ХА НАЗДРАВЕ СЪС СМИРНОВ И ГРЪЦКА САЛАТА И РИБКА ПАЛАМУД
Коментар
Коментар