If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Тъй , тъй, правилно , дядо ми казваше нещо от рода на ,
който не купува от винпрома, после купува от аптеката
П.С. Хубави теми за размисли имаш в блога си.
http://deathmetalverses.blog.bg/poli...ylgarin.988986
Погледни това по-горе. Сигурно ти е известно. Само не разбрах как за 50г. промиха мозъка на толкова хора, че не ставаме нация за нищо. Дано да се обърне тренда, то ще стане с такива писания като твоите.
По добре да се напием в най кирливата кръчма отколкото да работим в най хубавата фирма
Предпочитам най калпавия моабет пред най добрата работа.
Погледни това по-горе. Сигурно ти е известно. Само не разбрах как за 50г. промиха мозъка на толкова хора, че не ставаме нация за нищо. Дано да се обърне тренда, то ще стане с такива писания като твоите.
Благодарско за материала!
Наистина 99% от нещата съм ги чел + още няколко хиляди пъти странични. Объркан съм и затова пиша нещата доста внимателно и само спрямо това, което е официално признато като България от всички останали като Енциклопедия Британика и прочие в наши дни.
За който не е разбрал, че сте Империя и то най-старата в наши дни е достатъчно да напише: First Bulgarian empire в чичо гугъл <-- така ви "виждат" и са ви признали всички останали по света.
Само БГ-станците още не знаят, че сме Империя и то най-древната в Европа, просъществувала под едно и също име до наши дни
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ще се опитам до средата на другата година да довърша поредицата. Останаха - Фолклорът, Езикът и Историята.
П.П. Спокойно, искрата вече е запалена, много 'орица блъскат по въпроса и е въпрос на време да се появят достойните българи, че ние в БГ вече малко гънем луканките, ама понякога да се печели време също е стратегия
Чърс, взех някаква ракия конфекция и мисля да я поря тунайт, че алъш-вериша нещо зацикли.
Абе много съм дебел... Аз съм и висок та не ми личи ама се задъхвам и ми пречи.
Бре, кат' на 16 годин нема станем пак тялом, ама духом кой знае ...
П.П. Пази ставите и си вземи една кака дет' да може да готви читаво. Връчваш й седмичен списък с 1-во, 2-ро, 3-то и ден за изненади. Тук каките у форумО шъ й измислят график скоропостижно за менюто - хихихи
Аз кат' Руса драка само шъ викам отстрани: "Още малко за отличен, още малко за отличен ..."
Чърс, взех някаква ракия конфекция и мисля да я поря тунайт, че алъш-вериша нещо зацикли.
Плеснах +10% на 1 акаунт и половината стои свободен и сега се чакаме с ПазарО кой шъ стъпи пръв накриво - хихи
Но шишето трябва да го изпразня задължително!
.................
Сергоууу ... - мамуно гиздава, де се покри, ма?
Постът ти е повече от супер в уникален твой стил. Само разкарай тая лека нотка на самосъжаление накрая, че шти люсна 1 бутилка на масата да видиш 'убау ли е ...
П.П. Всеки шести в свИтъ живее с под 1$ долар на ден - да ти имат проблемите биха ти казАли - хихи
Нещо си се повредил! Ще чакам с нетърпение утре заран да кажеш наздраве и да напишеш дълъг пост. Докато ми треперят ръцете сутрин, ще продължавам да се нуждая от теб, не ми изневерявай!
Абе много съм дебел... Аз съм и висок та не ми личи ама се задъхвам и ми пречи.
ПС. Утре мился да повдигам във фитнеса няколко часа, че с това шембе скоро няма да си виждам бухалката.... И ще потичам малко.
Нещо си се повредил! Ще чакам с нетърпение утре заран да кажеш наздраве и да напишеш дълъг пост. Докато ми треперят ръцете сутрин, ще продължавам да се нуждая от теб, не ми изневерявай!
Коментар