IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Е да де, тя обикновено е шаферка
    добреее ние ще сме от страната на младоженеца
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Девойки и младежи някаква фирма за рекламни материали да имате в предвид, че си търся? Такава, която да изготвя фирмени календари, тефтери, химикалки, ключодържатели...ей такива рекламни сувенири

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        на мен пък не точно такива идеи

п.п. младоженеца обикновено забягва я с кумата, я с най-добрата приятелка на булката
        Е да де, тя обикновено е шаферка

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          На ума ми идват все някви измислени американски бози.... Не знам що там все младоженека със шаферката
          на мен пък не точно такива идеи

п.п. младоженеца обикновено забягва я с кумата, я с най-добрата приятелка на булката

Коментар

Време му е вече на блондина ни кърдокос Айде да се вземат, че да ходим на тържество

п.п. Космо ти ще си кум искаш ли? Аз може и да класирам за шаферка
            На ума ми идват все някви измислени американски бози.... Не знам що там все младоженека със шаферката

Коментар

Време му е вече на блондина ни кърдокос Айде да се вземат, че да ходим на тържество

Е па за бат Маранди ще туря костюма... Нема как...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!

Що си правите "гаргара" с Русото?

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Що си правите "гаргара" с Русото?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Ай сакън Космо,
                    Остайте децата да си се убичат ...
                    За два тека, ще развалите една романтична връзка ...
                    Па туку виж се взели Коле... Странно нещо е любовта от пръв поглед... С едната ми съпруга се оженихме на втората седмица след като се бяхме запознали.. А аз дето се имам за еродиран и разумен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Бат Маранди това момиче не трябва да го изпускаш... Кажи на кварталните дупета да намекнат на мухльото че не желан (те знаят как) и от там си я прибирай мацката... Щом те е грабнала от пръв поглед значи има искра между Вас....
                      Ай сакън Космо,
                      Остайте децата да си се убичат ...
                      За два тека, ще развалите една романтична връзка ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Бе, то направо изкарах 1 смяна там и кат' кръчмарска метла се местих по масите. То затова не ходя обичам да ходя по кръчми, че кат' заседна и няма ставане - 10 часа само къркаш и тоя да видиш, оня и да се посмеете.

Дойде й приятелят на тая по едно време, че и седнал на бара до мен без да пита може ли, а аз бях на една съседна маса при едни девойки, щот' едната я познавам и тя много готина.

А, па на приятелката й от куртоазия й казах, че не помня откъде се познаваме и тая ми цепи: "Ами, ако гледаш бТВ - сигурно оттам."

И аз така взех да се смея на тая простотия, че чак след малко девойките си тръгнаха, ама си смигнахме с моята позната на тръгване и се прегърнахме и тя ми вика разбрах, че ти си ни платил биричките, щот' питала сервитьорката.

Сервитьорката е уникална наистина - към 178 см., леко мургав тип, дет' имат готина кожа, барнала си прическа и нокти, циците много добре, и хубав тезгях с тънък кръст. Към 21-22 годишно е. Приятелят й приятно момче, тип мухльо, колкото да има някой там до нея за пред хората. И понеже накрая дойде собствникът да затваря ( приятелчето ми ), колкото да си кажем 2 лафа и вярно ли е това, което съм чул и нужда от помощ и тая палавница на излизане ми вика аз поразпитах за теб и ми казаха кой си.

Чиърс!

Бат Маранди това момиче не трябва да го изпускаш... Кажи на кварталните дупета да намекнат на мухльото че не желан (те знаят как) и от там си я прибирай мацката... Щом те е грабнала от пръв поглед значи има искра между Вас....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Бе, то направо изкарах 1 смяна там и кат' кръчмарска метла се местих по масите. То затова не ходя обичам да ходя по кръчми, че кат' заседна и няма ставане - 10 часа само къркаш и тоя да видиш, оня и да се посмеете.

Дойде й приятелят на тая по едно време, че и седнал на бара до мен без да пита може ли, а аз бях на една съседна маса при едни девойки, щот' едната я познавам и тя много готина.

А, па на приятелката й от куртоазия й казах, че не помня откъде се познаваме и тая ми цепи: "Ами, ако гледаш бТВ - сигурно оттам."

И аз така взех да се смея на тая простотия, че чак след малко девойките си тръгнаха, ама си смигнахме с моята позната на тръгване и се прегърнахме и тя ми вика разбрах, че ти си ни платил биричките, щот' питала сервитьорката.

Сервитьорката е уникална наистина - към 178 см., леко мургав тип, дет' имат готина кожа, барнала си прическа и нокти, циците много добре, и хубав тезгях с тънък кръст. Към 21-22 годишно е. Приятелят й приятно момче, тип мухльо, колкото да има някой там до нея за пред хората. И понеже накрая дойде собствникът да затваря ( приятелчето ми ), колкото да си кажем 2 лафа и вярно ли е това, което съм чул и нужда от помощ и тая палавница на излизане ми вика аз поразпитах за теб и ми казаха кой си.

Чиърс!
                          Mм да тезгяфа е важно нещо.Маранди остави децата дай да видим стрините и бабите как са

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Взе ли и координатите на девойката? Ще следя арзвирттието на казуса...

Чиърс!
                            Last edited by marandi; 28.11.2012, 10:50.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/167533

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                                Като каза корейска маймуна, виж кой е най-секси мъж за 2012г.:
                                http://www.theonion.com/articles/kim...ive-for,30379/
                                Ким Бейсинджър ряпа да яде... Мале тия севернокорейци са големи ненормалници...

Коментар

Working...
                                X