IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Добро утро, готини "дъртофелници" и "старци-разбойници"

И докато си акаме на воля в кенефа на бат' Пиетро като в идилия, да не пропуснем да осъдим оная корейска маймуна дет' ни "открадна" идеята за дефекацията, както хортува Ринчето и я сложи в клипа си.

Ама, да го оставим да изкара още някой левец, че не спира да печели говедото и после шъ го издъним - хихих
    -----------------------------------
    Песента която подлуди интернет "гангнам стайл" - (бг превод))

http://vbox7.com/play:f333242be1
    Като каза корейска маймуна, виж кой е най-секси мъж за 2012г.:
    http://www.theonion.com/articles/kim...ive-for,30379/
    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• след тежък запой сутринта намирам бележка:
      хубав купон!!
      п.п зелевият сок е в хладилника.
      п.п.п. хладилникът е в кухнята...
      подробности, ненужности... а къде е кухнята - забравили да пишат!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

И докато си акаме на воля в кенефа на бат' Пиетро като в идилия, да не пропуснем да осъдим оная корейска маймуна дет' ни "открадна" идеята за дефекацията, както хортува Ринчето и я сложи в клипа си.

Ама, да го оставим да изкара още някой левец, че не спира да печели говедото и после шъ го издъним - хихих

Побърка света тоя дебеланко... Ебати легендата стана... Щом и аз го знам дето може да съм дядо на феновете му...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Е те тогава като дойда си представя в някоя ясна нощ - влизам да дефекирам, паля си цигара, гледам звездите и чета спортен вестник.. И това 40 минути... Романтика.. И само звука на пеещите щурци допълва картинката...

Коментар

• Уфффф , чак ми замириса от твоя постинг. Добре, че не съм ти бил на гости.

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Има ли нещо в този свят по което да не си компетентен и да не се изживяваш като последна инстанция?Че на всичкото отгоре и с агресия се опитваш да налагаш твоето!!!!!!!!Като не си виждал външна тоалетна за каквато ти говоря що коментираш?Никой не ти говори за дупка с два камъка обвита с ламарини или дъски и крив покрив.А забравих че в твоя панел с кенеф една трета от квадратния метър и врата която се отваря навън кат пръднеш два пъти а след теб още двама трима човека и в целия коптор мирише на Шанел цял ден.Един яде в кухнята друг пие кафе в хола а третия му пърди в някакъв миризлив панелен нужник.Айде разкарай се че ставаш смешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение

Пиетро, знаеш ли защо китайците избягаха от северозападна България? Една от най-значителните причини бяха външните кенефи на които се натъкнаха. Заради тези турски тоалетни станахме и за посмешище в ЕС след изявата на чешкия творец. Само ти можеш да промениш лошия и имидж, като представиш авангардна турска тоалетна с фотоклетки и стъклен покрив с реотани. И не са ти нужди септични ями, с отпадната вода можеш директно да наториш и полееш лехите
              Има ли нещо в този свят по което да не си компетентен и да не се изживяваш като последна инстанция?Че на всичкото отгоре и с агресия се опитваш да налагаш твоето!!!!!!!!Като не си виждал външна тоалетна за каквато ти говоря що коментираш?Никой не ти говори за дупка с два камъка обвита с ламарини или дъски и крив покрив.А забравих че в твоя панел с кенеф една трета от квадратния метър и врата която се отваря навън кат пръднеш два пъти а след теб още двама трима човека и в целия коптор мирише на Шанел цял ден.Един яде в кухнята друг пие кафе в хола а третия му пърди в някакъв миризлив панелен нужник.Айде разкарай се че ставаш смешен.

Коментар

• ПС. Турските кенефи на богатите турци са извесно по целият свят... Срането при тях е религия и лукса е подобаващ...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Турските тоалетни са възможно най хигиенични при използване от много хора
                  А иначе си спомням навремето на село, кенефът беше до кочината и всичко се изливаше в една яма. Дядката поливаше на воля от тази яма
                  По принцип външният кенеф винаги е до кочината... И обичйно ги дели един шперплат... Слага се вътре един казан от боя и като се напълни се вади, копае се една дупка в градината и се изсипва... Ама приятно е като кензаш да ти кацат мухи по члена.. И аз бая врем изкарах на такъв преди години, като бях в неизвестност... Най голям купон е зимата (естествено за пикаене никой не стига до кенефа) но като ти се додрефекира на минус 20 градуса... Нема да описвам че има и дами...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- СПОРЕН ДЕН. Овде е стандарт бате Космо- то на кенефи я докарахме в БГ- някои хора цялата държава е превърнаха в чалга кенеф- чак и в изкуството го показа онзи чех- мамка му.Не знам но аз след хиперинфлацията и шока не помня по тежки години за бизнеса от сега- то големи регулации и следене и татиск, а продажби и помощ няма. Всеки ден ми се обаждат приятели на зор на които им закъсва бизнеса- много е лоша средата и нищо не се прави за да се подобри. Добре , че в личен план съм минал на преподаване,консултации, ренти и дивиденти, защото само загуби иначе.Имахме няколко проекта и обекта, но замразихме, намалихме до минимум кредитите и чакаме.. но да видим колко и дали ще има да ни управляват хора с визия и можещи , че голямо безхаберие брат. Снощи едни приятели ме водиха в една селска механа с много хубави домашни манджи и вино с мезе печен суджук-много хубави баници имаше- целите отгоре жълти от яицата и с много сирене. Днес по кротко и мирно
                    Бате Кирчо ти си голем мъж... Направо е удоволствие между форумните лумпени да срещна такъв сериозен мъж, табиетлия с реален поглед върху живота... Ма то в тая тема много приятни хора станахме...Да ти е сладко винцето и баничката (то вече е в минало време ама спомените топлят понякога)...

Коментар

В тази връзка на скоро в един хотел имаше един високотехнологичен кенеф. Имаше и почесване на топките едва ли не, но с толкова кабеляци и тръбички имаше непочистено ако

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение

Пиетро, знаеш ли защо китайците избягаха от северозападна България? Една от най-значителните причини бяха външните кенефи на които се натъкнаха. Заради тези турски тоалетни станахме и за посмешище в ЕС след изявата на чешкия творец. Само ти можеш да промениш лошия и имидж, като представиш авангардна турска тоалетна с фотоклетки и стъклен покрив с реотани. И не са ти нужди септични ями, с отпадната вода можеш директно да наториш и полееш лехите
                        А иначе си спомням навремето на село, кенефът беше до кочината и всичко се изливаше в една яма. Дядката поливаше на воля от тази яма

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- СПОРЕН ДЕН. Овде е стандарт бате Космо- то на кенефи я докарахме в БГ- някои хора цялата държава е превърнаха в чалга кенеф- чак и в изкуството го показа онзи чех- мамка му.Не знам но аз след хиперинфлацията и шока не помня по тежки години за бизнеса от сега- то големи регулации и следене и татиск, а продажби и помощ няма. Всеки ден ми се обаждат приятели на зор на които им закъсва бизнеса- много е лоша средата и нищо не се прави за да се подобри. Добре , че в личен план съм минал на преподаване,консултации, ренти и дивиденти, защото само загуби иначе.Имахме няколко проекта и обекта, но замразихме, намалихме до минимум кредитите и чакаме.. но да видим колко и дали ще има да ни управляват хора с визия и можещи , че голямо безхаберие брат. Снощи едни приятели ме водиха в една селска механа с много хубави домашни манджи и вино с мезе печен суджук-много хубави баници имаше- целите отгоре жълти от яицата и с много сирене. Днес по кротко и мирно

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Е това не съм се сетил,но идеята е добра.Догодина ако ми дойде музата ще сваля ондулина и ще сложа стъкло.Много ще вдигне цената на имота.
                            Е те тогава като дойда си представя в някоя ясна нощ - влизам да дефекирам, паля си цигара, гледам звездите и чета спортен вестник.. И това 40 минути... Романтика.. И само звука на пеещите щурци допълва картинаката...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Е това не съм се сетил,но идеята е добра.Догодина ако ми дойде музата ще сваля ондулина и ще сложа стъкло.Много ще вдигне цената на имота.

Коментар

Трябва да му направиш стъклен покрив

Коментар

Working...
                                X