IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще вземете да ме навиете за сутрешни кросове. Ама много организирана ще взема да стана и тежко и горко на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Как е ринитът момичета и момчета?

Kevin Gilbert - Suit Fugue

Kevin Gilbert - Tea For One ( Live )
      Оня трактат дето го бях постнал за цялото и частите, сякаш е истина от последна инстанция. Откакто се прибрах бягам почти всяка сутрин на студа, и нито ринит нито главоболие. Важно е частите да бъдат държани постоянно в движение и заети, с цел да нямат време да се осъзнаят като части и да почнат да си търсят правото на свободен избор.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Как е ринитът момичета и момчета?

Kevin Gilbert - Suit Fugue

Kevin Gilbert - Tea For One ( Live )

Коментар

• Добро утро tnm
          Добро утро красавици и юнаци

Тази сутрин на баира валеше сняг, обаче вчера си бях купил шапка и не ми измръзна тиквата.
          tnm

Коментар

• Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              В момента се измъчвам с греяна ракия, ама щипе на разраненият език, мед не съм ял толкова през целия си живот. Витамините обаче сигурно са ми малко. Препоръка какви да си взема?
              За афтата и обикновена сода бикарбонат ще свърши работа, колкото повече я задържиш, толкова по-добре ... поне по 3 намазвания на ден. Като става въпрос за витамини, вземи си опаковка, в която ги има всичките, най-добри са Центрум, но пак ги съчетавай с промишлено количество витамин с /по три-четири хапчета сутрин, обед и вечер/, особено за грипа ще облекчи симптомите. Колдрекси, фервекси, аспирини и други подобни са задължителни. Със здраве!
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Добро утро Мечо. Радвам се че сте в настроение както винаги. Аз ще ходя до Банско за два - три дни малко да отпусна. Нещо имам нужда от зимен курорт.

А с каква жена ме запознаха вчера... Такова нещо от години не бях виждал. Студентка, ама на около 30 години (явно закъсняла)... Във визията няма нещо кой знае какво (симпатично девойче) , но... всъщност две НОта... Такива огромни естестествени гърди не бях виждал от години на слаба жена... Огромни и относително стегнати. Сигурно 120 гръдна...И се облякла с една блузка с огромно деколте, чак зърната и се виждат като се рамърда... Играе го адвокатка на един малоумник дето ме съди от 10 години за някакви недвижими имоти и аз все не намирам време да се срещна с него, ама миналата седмица ми наложил запор по сметките за 2млн лева и ми възбранил един блок в София и изпратих двама колеги да го доведат в офиса да си поговрим, защото всяка шега си има разумна граница... Как и да е разбрахме се. Другата седмица ще си оттегли всички искове, аз ще му прехвърля един парцел в Манастирски ливади , дето даже не е и мой (собственост е на една братовчедка) и дето толко го мъчи и му трябва... Аман от олигофрени и комплексари в тая държава. То за това и ще изчезнам като нация. Как и да е - мани сериозните теми. Мисля да звънна на адвокатката днес дали иска да дойде с мен до Банско... Аз още вчера на срещата си направих устата, ама не беше удобно от ония тъпанар... Но усетих че няма против... Мани, колко по дърт ставам във все по голям цицоман се превръщам.. Ама нещо вече се наситих на силикон и ми се иска нещо огромно и естетсвено...
                ------------------------
                Космич-съкращение на космо пич, скъсай я от EV ЪN този уикенд на незавършилата още образованието си- може би бъдеща юристка! Да разбере, че е попаднала на подходящия човек, който ще и сцепи дирника заради тези съвети със запори на сметки и възбрани на имоти! Това като оправдателно основание, иначе и аз се възбуждам от амбициозни момичета/жени, които обичат да се правят на "интересни".

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  В момента се измъчвам с греяна ракия, ама щипе на разраненият език, мед не съм ял толкова през целия си живот. Витамините обаче сигурно са ми малко. Препоръка какви да си взема?
                  Алкохолът не е за вътрешен прием, а за да "изгори" язвичката. Тампонирай самите ранички.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    А бе, и аз съм чувал, че е бил нещо повече от номенклатурен патриарх, но нищо повече не знам. Ще поровя из нета.

Спартов е НЕОБОЛШЕВИК
                    Последният Патриарх на Балканите - Патриарх Евтимий

http://vbox7.com/play:f478f1f7&start=429&r=emb

П.П. Дръж и да почерпиш 1 виртуална бирка. Цялата ви История от последните 200 години е "писана" от чужденци, с която тормозите децата си да я учат в училищата.

Затова имате и Спартов-ци. Ще се опитам да ви стопирам процесите и то скоро
                    Last edited by marandi; 16.02.2013, 11:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Иначе съвсем приятелски и накратко.

Поинтересувай се от философията на Патриарх Евтимий ( последният ) преди падане под Османско.

Тя е доста простичка ( има и древно-гръцки предшественик ) - и той е проповядвал, че някой неща могат да се осъзнаят ( разберат ) и без да ги е видял човек никога през живота си.

Т.е. познание/просветление може да се получи и без пряк контакт/досег с материя Х от всеки човек.

П.П. За останалите неща, където дели на 2 нещата вътрешни/външно светоусещане и т.н. няма да шпрехам.

Бил е феноменален авторитет за времето си, който е бил търсен от целия източно-православен блок при сложни казуси, по които е писал трудове.

П.П.П. Да ме прощава Спартов, дет' все ми тика разни Османци, а не е "видял" месията Патриарх Евтимий, който сме имали.

На т'ва се вика гъзолизец на чужди идоли и хич не ги тача
                      А бе, и аз съм чувал, че е бил нещо повече от номенклатурен патриарх, но нищо повече не знам. Ще поровя из нета.

Спартов е НЕОБОЛШЕВИК
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Сигурно и е звъннал веке, ама по моя препоръка, не по твоя. В понеделник като дойде ще разкаже сочно.
                        Иначе съвсем приятелски и накратко.

Поинтересувай се от философията на Патриарх Евтимий ( последният ) преди падане под Османско.

Тя е доста простичка ( има и древно-гръцки предшественик ) - и той е проповядвал, че някой неща могат да се осъзнаят ( разберат ) и без да ги е видял човек никога през живота си.

Т.е. познание/просветление може да се получи и без пряк контакт/досег с материя Х от всеки човек.

П.П. За останалите неща, където дели на 2 нещата вътрешни/външно светоусещане и т.н. няма да шпрехам.

Бил е феноменален авторитет за времето си, който е бил търсен от целия източно-православен блок при сложни казуси, по които е писал трудове.

П.П.П. Да ме прощава Спартов, дет' все ми тика разни Османци, а не е "видял" месията Патриарх Евтимий, който сме имали.

На т'ва се вика гъзолизец на чужди идоли и хич не ги тача

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ехх ... размечта ни мъжката част пак .... - хихи

П.П. Звънни й, звънни!
                          Сигурно и е звъннал веке, ама по моя препоръка, не по твоя. В понеделник като дойде ще разкаже сочно.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Добро утро Мечо. Радвам се че сте в настроение както винаги. Аз ще ходя до Банско за два - три дни малко да отпусна. Нещо имам нужда от зимен курорт.

А с каква жена ме запознаха вчера... Такова нещо от години не бях виждал. Студентка, ама на около 30 години (явно закъсняла)... Във визията няма нещо кой знае какво (симпатично девойче) , но... всъщност две НОта... Такива огромни естестествени гърди не бях виждал от години на слаба жена... Огромни и относително стегнати. Сигурно 120 гръдна...И се облякла с една блузка с огромно деколте, чак зърната и се виждат като се рамърда... Играе го адвокатка на един малоумник дето ме съди от 10 години за някакви недвижими имоти и аз все не намирам време да се срещна с него, ама миналата седмица ми наложил запор по сметките за 2млн лева и ми възбранил един блок в София и изпратих двама колеги да го доведат в офиса да си поговрим, защото всяка шега си има разумна граница... Как и да е разбрахме се. Другата седмица ще си оттегли всички искове, аз ще му прехвърля един парцел в Манастирски ливади , дето даже не е и мой (собственост е на една братовчедка) и дето толко го мъчи и му трябва... Аман от олигофрени и комплексари в тая държава. То за това и ще изчезнам като нация. Как и да е - мани сериозните теми. Мисля да звънна на адвокатката днес дали иска да дойде с мен до Банско... Аз още вчера на срещата си направих устата, ама не беше удобно от ония тъпанар... Но усетих че няма против... Мани, колко по дърт ставам във все по голям цицоман се превръщам.. Ама нещо вече се наситих на силикон и ми се иска нещо огромно и естетсвено...
                            Ехх ... размечта ни мъжката част пак .... - хихи

П.П. Звънни й, звънни!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Meчо, свободата е труден избор. Повечето (включително и аз в определени моменти) предпочитат готови решения/блок схеми- създават измамно усещане за сигурност и предвидимост. Не случайно има толкова хора въздишащи по соца. Що се отнася до полусвободите- тях- управляващите най- лесно ги постигат противопоставяйки едни среди на други.
                              Ха, добър ден!

П.П. Мечката не го слушай - най-досадно е да коментираш дилетанти/аматьори, които от много четене без да осъзнаят какво четат, накрая се получава пълен бъркоч в главите им и ръсят кот' им кефне, без никакви логически и причинно-следствени връзки, а колкото да се изфукат колко много са чели ( все едно някой да ти разказва филми и ти да му казваш не ме интересува, ама он да търчи подире ти и да ти го разправя ).

Накратко се е опитал да обясни за т.нар. независима воля, която е вътрешно качество. Накратко представлява, че е е за предпочитане чиляк да действа сам спрямо заобикалящата го среда, отколкото да чака да бъде "задействан" от средата.

99,9% са от втория модел в световен мащаб ( демек "средата" ги юрка, още като се родят, а той дрънчи популистки лафчета за "свободен" избор ) и се опитва да вкарва лавчета от пра-баба ми абитуриентската за право на избор и т.н. глупости, които е чел от преди 1000 петс'тин и голямата зима.

Все едно да го питам за къв чеп търчи по океаните, кат' е мега-ултра-открехнат? Сигурно ще каже: "Щот' го кефи."

П.П.П. За да се получи т'ва вътрешно качество има нужда от още 3 необходими предпоставки да се случи, за да е трайно във Времето, които па са съвсем друга бира. Т'ва е съвсем накратко.

Днес ще къркаме ли? ( че бродят вируси кат' сричам )?
                              Last edited by marandi; 16.02.2013, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Б комплекс 3х2
                                Благодаря 4i40

Коментар

Working...
                                X