If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Мале след вчерашното пиене и ядене, днес ми се пръсна дефекатора.... Направо ужас... Странно действа алкохола на стомаха и като вкиснат, един куп манджи и съвсем стана ад... Към обед ще ходя да пострелям... Ама само ако ми минат позивите, да не взема да се одефекирам на стрелбището... Ха наздраве.. Отворих си една-две спасителни бирички за да ме спасят от махмурлука...
Защото първият акт. Началото на мисленето се явява приемането на нещо невярно за вярно. Или казано с други думи, ако не съгрешава с помисъл, човек не може дори да започне да мисли.
Иначе не съм религиозен. Не може поп да ми превежда личните разговори с господ. Духовността е важна, не религията. Като тръгна да си говоря с господ не ми трябват наставници и свидетели. Понякога господ ми казва, че самият аз съм господ, друг път се надува, че бил по велик от мене.
Дюбрутру
Днес е Благовещение
На този ден Архангел Михаил се явил на Дева Мария и известил благата вест, че е избрана да зачене непорочно и да роди Спасителя на човечеството.
Честит празник на всички православни българи!
Честит празник!
Милом, днес празнуват и самодивите. На Мечо съм изготвила референция за кадърност, че като ги срещне да не се получат някакви ексцесии
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дюбрутру
Днес е Благовещение
На този ден Архангел Михаил се явил на Дева Мария и известил благата вест, че е избрана да зачене непорочно и да роди Спасителя на човечеството.
Честит празник на всички православни българи!
Мечо, големи сме къръци! Нямаме уцелено нито едно число от тото. Налага се да си останем най-обикновени милионери, забогатели от кражби и корупция
Но, няма да се отказваме. Ще продължавам за пускам фиша
Добро утро tnm
Добро утро чета
Нищо. Догодина като го почна БИЗНЕСА, ще искарам КИНТИ !!!
Мечо, големи сме къръци! Нямаме уцелено нито едно число от тото. Налага се да си останем най-обикновени милионери, забогатели от кражби и корупция
Но, няма да се отказваме. Ще продължавам за пускам фиша
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Милом, по телевизията дадоха репортаж за "висящите кафета"
представете си един пенсионер останал
сам -съпругът/а/ починал/а/
децата тръгнали да търсят прехрана
са далеч-пенсията стига да си купи
лекарствата,да плати сметките за ток и
вода.
Остават съвсем малко за прехрана,
но живее сам,контактите му със
други човешки същества са по опашките.
А през другото време саааам и със