Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКрасиво чадо варненско, че то от моренцето по голяма екзотика има ли ???
И екзотика има. На мен много ми харесва Малайзия !!!There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМечо/мачоХало от софийско равно поле
искаме подробна описателна картина на нещата, които виждаш. Има ли екзотика или си е само моренцето?
И екзотика има. На мен много ми харесва Малайзия !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗдравей, Мечо!
Два реда сълзи и три реда сополи имаше.
Пък за това дето го каза за Ошо, четох някакво Дзен напътствие. Нещо от рода на. "Четете, слушайте, дори ходете на сбирки, няма проблем. Стига да си казвате от време на време - Аз не отивам там където отиват другите."
Малко сакато преразказвам, ама сега ме мързи да търся източника.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, ти не ми хареса ФИЛОСОФИЯТА и се джендемосахЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма да се оплакваш!! Важното е, че има манджа!
А бе, ти нещо ми се загуби за два, три дни. Сирените, русалките, нереидите ...
П.П. Здравей!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеКъде си, бе Малайски, ще си сменяш май аватара на Вълчобиков.
Как е там- има ли малайзийски съблазнителки?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеОхо-о-о!
Ти са пръкна!
Хош гелдин!
Айде разказвай.
Ама ще го чета довечера, че излизам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Пък тука няма салата и рупаме месо и ябълки за десерт. Ще зареждаме чак след пет дни и дотогава ще се УВЪЛЧИМ
А бе, ти нещо ми се загуби за два, три дни. Сирените, русалките, нереидите ...
П.П. Здравей!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Пък тука няма салата и рупаме месо и ябълки за десерт. Ще зареждаме чак след пет дни и дотогава ще се УВЪЛЧИМ
Как е там- има ли малайзийски съблазнителки?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар