IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ей това ви е проблем на повечето от жените - или сте много щастливи или много тъжни или много влюбени или много нещастни (нещастно влюбени), но сте оперирани от сарказъм, хумор и ирония. Ама то за тия три работи трябва мъжки мозък.
    Липсва ни- дрън-дрън. Знаеш ли какви неистови усилия се изискват, за да овладееш напиращия сарказъм?
    п.п.Трудна е борбата с днк-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Да, ма след тоя твой пост нема се нацупи,врътне и зачезне!

На вързано?
      Абе тя и Артемида ми отговори нещо си, ама егати отговора....

Ще видим как стои въпроса (отговора) с Бате Пешо, че там има и политика замесена... неведоми са пътищата.

Коментар

Каквито мъжете, такива и жените... Всички сме в кюпа.

Щом и Бате Пешо взе да задава подобни въпроси относно депутатки, нацията ни умира...

Да, ма след тоя твой пост нема се нацупи,врътне и зачезне!

На вързано?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ей, пак ще го кажа - кекави са ни жените.
          Каквито мъжете, такива и жените... Всички сме в кюпа.

Щом и Бате Пешо взе да задава подобни въпроси относно депутатки, нацията ни умира...

Коментар

Ей това ви е проблем на повечето от жените - или сте много щастливи или много тъжни или много влюбени или много нещастни (нещастно влюбени), но сте оперирани от сарказъм, хумор и ирония. Ама то за тия три работи трябва мъжки мозък.

......................и забравят, че докато са приети на терен, който мъжете са отвоювали, ще трябва да играят по нашите правила.
            Все едно да вляза в "Мамче" и да им се връцна щото не желаят да си гугукаме за политика.

Ей, пак ще го кажа - кекави са ни жените.

Държат айфоня, ма сѐ гледат да ни втълпят пещерния матриархат.
            "Или ще ми ходиш по гайдата, или ............ отивам при динозавъра!"

.........................................
            Пък Темидчето на стари години, ни продава секс, а не човещината си.
            Last edited by sergo; 02.11.2012, 17:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Космо ти ме застреля.Бах ти секс символите направо трепач.Аз не мога да изпия толкова водка щото ще умра може би.Но щом предпочиташ мъжко магаре пред тия символи значи наистина това са секс символи.
              Ти да не би да си падаш по Мая Манолова или от време оно - Цола Драгойчева?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                с какво те плашат подобни сиви-та

май, му викат - криза на средната възраст
                Нормално, за всеки що-годе интелигентен човек е да проумее преходността на живота и стойността на истински ценните неща
                Бравос на теб
                Имам доста познати интЕлигентни и не дотам интелигентни хора, това за проумяването и аз го забелязвам, но само при тези които нямат финансови проблеми и са що годе независими, един вид вече могат да не работят ако пожелаят . В 98% при останалите хора истинските, ценните или простите неща са химера която се нарежда доста назад в приоритетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Пеше брат това може да го свърши 18 годишно момче... Аз и без това имам проблеми с вдигането на самолета... А за тия трите секс символа требе да съм на литър водка (тогава мога и мъжко магаре да отпера) и е изключено да направя полов акт, а тотално невъзмоижно да го довърша успешно... Иначе съм правил големи секс подвизи (с какви ли не удушевени и не толкова предмети) но преди 15 години... Сега повече говоря от колкото да върша работа... Нема да се лъжеме.
                  Космо ти ме застреля.Бах ти секс символите направо трепач.Аз не мога да изпия толкова водка щото ще умра може би.Но щом предпочиташ мъжко магаре пред тия символи значи наистина това са секс символи.

Коментар

• Посочените от теб личности са едни тотално провалили се хора. Смешното в БГ е толеранса на 'орицата, че колкото повече се проваля някой - толкова повече започва да ламти за власт.

Бат Маранди нали знаеш какво са казали хората,

Като вземеш едно лайно и като го хвърлиш нагоре какво става...
                    ами става началник ,
                    ама по някое време като падне си става пак лайно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Недей да приемаш толкова тежко тези липси Ще търсим начин да те компенсираме за евентуално пропуснати ползи
                      Заради теб и още някоя друга добавих в поста си "повечето".
                      Голям съм подмазвач....

Коментар

Недей да приемаш толкова тежко тези липси Ще търсим начин да те компенсираме за евентуално пропуснати ползи
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Емии щом нарушвам идилията ви оставям момчета, за да можете спокойно да си теглите по колкото ви сърце иска *Райни

Коментар

Много "топло и влажно" стана в темата.
                            Човек една майна не може да тегли на спокойствие.
                            Емии щом нарушвам идилията ви оставям момчета, за да можете спокойно да си теглите по колкото ви сърце иска *Райни
                            Last edited by artemida_sofyanska; 08.11.2012, 13:32.
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Щото ни е хубаво да си лафим и даваме признаци на екстровертни същества, показващи някога съкровени неща без да е необходимо /визирам себе си/. А що ли още не съм намерила смисъл Когато го намеря може и да престана

за сега в търсене на смисъла...
                              Много "топло и влажно" стана в темата.
                              Човек една майна не може да тегли на спокойствие.

Коментар

Вие двете що не си вземете стая?
                                Щото ни е хубаво да си лафим и даваме признаци на екстровертни същества, показващи някога съкровени неща без да е необходимо /визирам себе си/. А що ли още не съм намерила смисъл Когато го намеря може и да престана

за сега в търсене на смисъла...
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X