IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русото не обича речни риби, ама за пържена риба има филета от пангасиус ( виетнамска речна риба, ама тая учудващо почти няма "дъх" кат' се панира ) - 4.50-5 кинта/килото върви обезкостена на филе и стои като на пържоли. Само я разпечатваш и в тигана - няма чистене, няма костица - дет' най-много бави.

Пробвай някой път дали ще ти хареса, панира се с поглед и за 5 мин. в тигана е готова.

П.П. Ако ти хареса - в момента си купил 2 тона от нея все едно - хихи
    Last edited by marandi; 12.11.2012, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ония ден ядох черникоп (малък лефер). То колегите решиха да пържим тоя калкан. Аз иначе предпочитам разни ципури и други такива по обикновенни риби.
      Космо,

брат слушай морската ни сирена, ко ти е писала ( Арти-то ) и цените, които ти дава са коректни към днешна дата.

Калкан се прави на супа, много е вкусна ( ама трябва да е някой майстор, дет' може да я спретне ) - не се пържи, щот' дава много фира или рандеман, както го наричат търговците - демек брак.

За пържена риба - лефер е трябвало да си вземеш. Хищник е ( яде други риби ) и е вкусна, щот' не е тревопасна. Съотношение цена качество е толкоз, колкото ти казва Арти във Варна

П.П. Кат' ти слушам цените дет' ви дерат в София - другия път ще се оглеждам за изкуствено море/океан къде сте го построили под Витоша, че по новините съм изтървал "новината", ама цените ви ги нагрухали, че в магазин да продават по-скъпо от класен ресторант на морето в цял свят на брега на плажа - си е събитие.

П.П.П. Тая седмица ще се боря с 1 паламуд за Ламята да направя - имало една тънка синя ивичка дет' кат' се обезкостявал се махала, че иначе горчи после и още се уча, ама съм старателен поне

Хапвай я сладко и другия път отивай с крана и вдигай целия магазин, ако им купиш нещо оттам.

Баси лакамията и чудото е т'ва. В Италия към всеки рибен магазин върви и майстор, който да ти обезкостява рибата. Т.е. хем плува и я посочваш коя да бъде, плащаш и после си я вземаш на чисто месо ( обезкостена ).

Тук в БГ-стан нямам думи като прочета такова нещо - демек на "чисто" месо ти я продават за 100 долара/килото калкана - тия са за Гинес, бре.

Малко им е да ги биеш - пускай ги на момчетата ти и да ги ебат после

Ай, наздраве! Върнах се, че 3-4 дена ме нямаше.
      Last edited by marandi; 12.11.2012, 14:01.

Коментар

• Замразена ама риба. Хапнах за вечеря. Пържена де. Кръчмите на 300 метра, мързи ме да отида.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Ахахахахааа ...
          това е добро ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            лайк

пък това е специално за всички ви на който му тежи нещо, нека викне "сестрата"
            Attached Files
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              лошо
              https://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U

Коментар

• лошо

Коментар

Много е хубав само дето в София е по 18 кинта, а във Варна по 6-7 лв. за килограм Иначе са хубави риби, с малко кости и вкусни. И аз обичам ципура, но откакто ми направиха показно в някои магазини колко е замърсена и костите й са станали зелени от натрупване на отрови по-рядко си купувам. Абе в София е много скъпа рибата

п.п. Мечо я се стягайте, мотивирай ги да се пробвате да хванете някоя прясна риба. То бива ли в открито море да си, прясна риба да не ядеш Сигурно имате някакви мрежи или...
                  Няма рибари на борда. И такъми няма. Нищо няма. Само малко замразена риба.
                  tnm

Коментар

Ония ден ядох черникоп (малък лефер).
                    Много е хубав само дето в София е по 18 кинта, а във Варна по 6-7 лв. за килограм Иначе са хубави риби, с малко кости и вкусни. И аз обичам ципура, но откакто ми направиха показно в някои магазини колко е замърсена и костите й са станали зелени от натрупване на отрови по-рядко си купувам. Абе в София е много скъпа рибата

п.п. Мечо я се стягайте, мотивирай ги да се пробвате да хванете някоя прясна риба. То бива ли в открито море да си, прясна риба да не ядеш Сигурно имате някакви мрежи или...

Коментар

Мечо вие риба папате ли редовно?

Космо нищо, другия път си вземи лефер (ох и аз взех да се облизвам и преглъщам като се замислих за рибааа)
                      Ония ден ядох черникоп (малък лефер). То колегите решиха да пържим тоя калкан. Аз иначе предпочитам разни ципури и други такива по обикновенни риби.

Коментар

Космо нищо, другия път си вземи лефер (ох и аз взех да се облизвам и преглъщам като се замислих за рибааа)
                        Туй лефераджиите трябва да си основете КЛУБ. Слушал съм на яве любители на лефера, как говорят за ядене на лефер. Очите им светят.
                        tnm

Коментар

Калкан се оказа.. Преди малко докараха момчетата продавача в магазина койот се закле че е калкан и ни обясни разликите... Казах им да го вътнат че го бяха докарали по престилка. Вече ям и хич не лош, ама много фира дава. Не си заслужава обаче тая цена.. То половината е едни странни като големи кокали...
                          Толкоз години плавам, за първи път съм на кораб, дето никой не фаща риба. И аз не съм рибар. Ядем някакви стари замразени риби.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Здрасти, спечелих конкурса за най лесна гатанка. "Цвърчи като врабче. Фърчи като врабче. И е врабче."

Коментар

Така си е... и въпреки това не се ядосвай!

От ядове до къде се докарах, знаеш ли...да ходя по кардиолози сега. И за к'во е всичко?! За нищо! Гле'й си кефеца и да не ти пука туй ми е новия лайтмотив

Наздраве!

илии

Калкан се оказа.. Преди малко докараха момчетата продавача в магазина койот се закле че е калкан и ни обясни разликите... Казах им да го вътнат че го бяха докарали по престилка. Вече ям и хич не лош, ама много фира дава. Не си заслужава обаче тая цена.. То половината е едни странни като големи кокали...

Коментар

Мечик здрасти как е синевата?

поздрав за останалите с OutKast - Ms. Jackson - http://www.youtube.com/watch?v=MYxAi...576&playnext=3
                                Здрасти, спечелих конкурса за най лесна гатанка. "Цвърчи като врабче. Фърчи като врабче. И е врабче."
                                tnm

Коментар

Working...
                                X